Şimdi Ara

Bmw 1.16i vs Opel Astra twintop cosmo cabrio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. ben ilk kez araç alacağım ancak bu konuda fazla bir bilgim yok. Göz zevkime göre iki model arasında kararsız kaldım.ikisinin birbiriyle pek alakalı olmadığı biliyorum ancak sizden bilgi ve tecrübelerinize dayanarak hangisinin neden tercih edilmesi gerektiğini bana söyler misiniz??? Lütfen sizden yarım bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim...

Hoşuma giden ve ciddi düşündüğüm iki model bu...

banka kredisiyle alacağım için en eski 2007 model bakıyorum. arıca maksimum 43.000 tl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tertemiz-masrafsiz-59426788/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cabrio-keyfi-2007-model-55-000-km-de-58973699/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreislek -- 22 Eylül 2011; 22:16:09 >

• Astra
  • kimileri diyor ki bmw 1.16 piyasada tutulmadı prim yapmaz,zarara sokar kimisi de tam aksini söylüyor...

cabrio'nun daha çok yakacağını söyleyen de var, bmw'ye benzin yetişmeyeceğini de... ikisi arasında karar veremedim aklım gerçekten karışık
  • tabii ki havası sürüs dinamikleri bmw 1 serisi al...Pişman olmazsın
  • çok teşekkr ederim cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreislek -- 23 Eylül 2011; 0:13:12 >
  • bu arada 2005 model tavsiyeleriniz malesef bir işe yaramıyor kredi ile alacagım için en yaslı 2007 model!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence 1 serisinin 2000 dizeli pek tutulmadi. Cunku benzinli 1.6 yi goruyorum hep. Benim tavsiyem bmw olur. Hem araba gibi arabaya binersiniz hemde ilerde benzinde sikinti yasarsaniz tup ile cozersiniz.
  • Hocam 1.16 sı olan arkadaşım trim sesleri, yakıt problemi yüzünden uygun fiyata sıfır aldığı aracını iade etmek durumunda kaldı. Üzerine ekleyip 3.20d ye geçiyor. Ben başka bir şey bakmanızı tavsiye ederim. Mini cooper düşünmez misiniz? Hoş araçtır.
  • 1.16 bu forumda çoğu kez yerden yere vurulmuştur. performansı yetersiz ve çok yakıyor diye. bir de fakir bmw'si diyip polemik çıkarasım var ama lan neyse. alma bence 1.16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 23 Eylül 2011; 0:23:19 >
  • Şahsi fikrim 2side alınacak araba değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.