Şimdi Ara

Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.049
Cevap
57
Favori
168.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    satış elemanı bize xenon eskimiş bir teknoloji, led daha yeni daha iyi gibi anlattı. tabi birde bi-xenon olayı var teknik detayları bilemiyorum.

böyle karşılaştırmalar var youtube da 1:53 ten koydum ama baştan alıyor.. Link:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 28 Ocak 2015; 13:49:17 >

• BUGUN HAVALİMANINA GİDERKEN TEKRARDAN BMW'YE GİRDİM. TEST SÜRÜŞÜNÜ YAPTIM. TEST SÜRÜŞÜNDEN ÇIKTIM NEDEN BORUSANA TAKILIP KALDIM DİYE KENDİME SORDUM. ARDINDAN KOSİFLERİ ARAYIP FİYAT KONUSUNDA BİLGİ ALDIM 2015 MODEL İÇİN 105 BİN TL FİYAT ALDIM MART TESLİM. 2014 MODEL 99,500TL HEMEN TESLİM. TAKASTA 2,500 LİRA İNDİRİMİ DE EKLERSEK 9700 BİN LİRAYA GELİYOR. KOSİFLER BAĞDAT ŞUBESİ. DÖNÜŞTE İSTANBULA İNECEĞİM. ZATEN HAFTAYA GİDİP GÖRÜŞECEĞİM.
  • cngzhan kullanıcısına yanıt
    Kosifler Borusan'ın bayisi, Borusan burada hem yetkili satıcı hem de yetkili servis ama aynı zamanda BMW distribütörü. Yani diğer yetkili bayiler Borusan'a bağlı. Böyle olsa da dediğiniz durumu ben de yaşadım, telefonla sorduğumda ellerindeki araçlar nasıl oluyorsa farklı araçlar oluyor. İkisi de araçların gümrükte beklediğini söylediği halde farklı renk farklı donanım bilgileri vermeleri beni biraz şaşırttı. Siparişleri yine bayiler geçiyor sanırım kendi araçları ayrı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 28 Ocak 2015; 14:04:50 >
  • ŞUNUDA EKLEMEK İSTİYORUM. SIFIR 3008 99 BİN LİRAYA SATILIYOR.3008'İN SELEFLERİ NEREDEYSE BU FİYATLARDA. 2014 BMW 99,500 LİRA. YANLIŞ ANLASILMASIN 3008'LE BMW 218İ KIYASLAMIYORUM.
  • Bende hep merak ederdim bu araçları kim alıyor diye, konuyu okuyunca anladımki çoluk çoçuk olmayınca insan anlamıyormuş.

Araçlarınız hayırlı olsun,Allah kaza bela göstermesin.
  • cenktun34 kullanıcısına yanıt
    Amin sağolun.. Hocam bizde çoluk çocuk olayı yok genelde bayan kullanacak işe gidip gelirken, iç mekan ferahlığı ve sürüş pozisyonunun rahatlığı süspansiyon yumuşaklığı vs. insanı çok etkiliyor.. Hele bu tarz araçlarla uzun yola filan çıkınca değeri daha iyi anlaşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrio

Amin sağolun.. Hocam bizde çoluk çocuk olayı yok genelde bayan kullanacak işe gidip gelirken, iç mekan ferahlığı ve sürüş pozisyonunun rahatlığı süspansiyon yumuşaklığı vs. insanı çok etkiliyor.. Hele bu tarz araçlarla uzun yola filan çıkınca değeri daha iyi anlaşılıyor.

Daha inceleme fırsatı bulamadım ancak çok merak ettiğim bir araç. Uzun yolda dediğiniz gibi bu tip araçlar daha rahat ve konforlu oluyor, tabi bmw diğer araçlara göre daha iyidir diye tahmin ediyorum. Kıyas yapılırmı bilmiyorum tabide hacim ve yüksek oturma pozisyonu olarak Fiat 500L ile yolculuk yapmıştım hoşuma gitmişti.

Bekar olmam sebebi ile şimdilik uzak duruyorum bu tip araçlardan,nasıl olsa çoluk çoğuğa karıştığımızda elbet sahibi olacağız.

• cenktun34 kullanıcısına yanıt
    Herşeyin bir sırası var tabii; önce Coupe bakarsın, Hatchback e geçersiniz, sedan derken bir bakmışsınız jeep mpv bakıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de Fiat 500 den bu araca geçiş yaptık 500L değil küçük olan 500 araçtan memnunduk sadece süspansiyonu filan daha yumuşak daha güvenli bir araç bakalım dedik buraya kadar geldik Bundan sonra otobüs filan alırız artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 28 Ocak 2015; 23:39:13 >
  • quote:

Kosifler Borusan'ın bayisi, Borusan burada hem yetkili satıcı hem de yetkili servis ama aynı zamanda BMW distribütörü. Yani diğer yetkili bayiler Borusan'a bağlı. Böyle olsa da dediğiniz durumu ben de yaşadım, telefonla sorduğumda ellerindeki araçlar nasıl oluyorsa farklı araçlar oluyor. İkisi de araçların gümrükte beklediğini söylediği halde farklı renk farklı donanım bilgileri vermeleri beni biraz şaşırttı. Siparişleri yine bayiler geçiyor sanırım kendi araçları ayrı oluyor.

Daha öncede bmw almıştım ben onu bunu bilmem kosifler daha vicdanlı daha ahlaklı.
    Arkadaşım aralık ayında q3 aldı. Izmir'de hazır araç yoktu, biraz araştırma ile Kayseri'de 4k daha aşağı fiyatla istediği aracı aldı.
    Burada özellikle belirtmek istediğim konu şu; özelliklere karar verdikten sonra yeterli satış hedefine ulaşamayan bayiler % indirimleri fazla oluyor.

Biz ise standart paket hariç aynı aracı diğer bayide hazır bulamıyoruz. Sipariş verince de zaten aynı fiyat oluyor. Bu da bir pazarlama stratejisi olabilir. Böylece bayiler bir birini fiyat anlamında kıramıyor

• Golf alacak arkadasimı sonunda ikna ettim bu kolay olmadı ama oda 218i de karar kıldı. Bmw nin reklamını yapıyoruz biraz indirim yapsınlar artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzhan -- 29 Ocak 2015; 0:05:12 >
  • Bildiğim kadarıyla BMW ootobüs yok, mecbur mercedese geçiş yapacaksınız sayın qrio

• quote:

Orijinalden alıntı: vinyakal

Arkadaşım aralık ayında q3 aldı. Izmir'de hazır araç yoktu, biraz araştırma ile Kayseri'de 4k daha aşağı fiyatla istediği aracı aldı.
    Burada özellikle belirtmek istediğim konu şu; özelliklere karar verdikten sonra yeterli satış hedefine ulaşamayan bayiler % indirimleri fazla oluyor.

Biz ise standart paket hariç aynı aracı diğer bayide hazır bulamıyoruz. Sipariş verince de zaten aynı fiyat oluyor. Bu da bir pazarlama stratejisi olabilir. Böylece bayiler bir birini fiyat anlamında kıramıyor

Aynen sayın vinyakal. Bir araçta karar kılındıysa bir kaç farklı bayilerine de sorulmalı. A5 mi özsadan almıştım bende. Ankara'nın verdiği fiyatın 7 bin tl altına hemde. Yanınada çocuk koltuğu hediye etmişlerdi.

• Bugun aracı tekrar testini yaptığımda arka koltukları kendime göre ayarladığımda (1.79 boyunda)bagajın tahminimden daha fazla genişlediğini fark ettim. Uzun yolculukta iki tane bebek var zaten koltukları çekerim öne bagajda ek yer acarım. Şaft tünelide olmasaydı tam olurdu.

• quote:

Biz de Fiat 500 den bu araca geçiş yaptık 500L değil küçük olan 500 araçtan memnunduk sadece süspansiyonu filan daha yumuşak daha güvenli bir araç bakalım dedik buraya kadar geldik Bundan sonra otobüs filan alırız artık..

Hocam ne yaptınız güzelim araç satılırmı hiç,çok sevdiğim bir araç. Bu aralarda tv'de reklamları dönüyor gördüğümde küçük çoçuklar gibi izleyip iç çekiyorum.

Müsait olduğunuzda güzel bir inceleme yazsanız Fiat 500 ile çok güzel olur. Kullanıcısı baya bir az,kullanan da zaten pek forumlarda paylaşımda bulunmuyor.

• vinyakal kullanıcısına yanıt
    Aman hocam daha ruhen hazır hissetmiyorum kendimi,coupe hatchback sedan 3'lüsünden dışarı çıkmam uzun süre.
    Dikkatinizi çekmek istediğim bir konu daha ortaya çıktı; arka koltuk mesafe ayarlama lüksü tüm donanımlarda yok. Onu da ekletmeniz gerekli. Bizim aracımızda yok mesela.

• Benim istediğim dolulukta araba yokmuş gümrükte yatan arabaları verelim diyorlarmış iyide indirim yapmışlar ama olmaz. İstediğim dolulukta ki araba için 124'e bırakırlarmıs martta teslim ve marttaki fiyat neyse oymuş bir kaç saate detaylı yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzhan -- 29 Ocak 2015; 17:38:32 >
  • Golfden vazgeçen arkadasım gitmişti istediğim özelikler özel siparişe giriyormus bir kaç özelliği çıkartırsam 2014 model gümrükte bekliyormuş. İstediğim özellikler.
    Luxury Line
    Metalik beyaz
    HMJ V Kollu 18inç jant
    Spor Ön Koltuklar olacak
    ahşap kaplama parlak krom döşeme
    güneş korumalı arka camlar
    arka koltuk ayarı ve katlanabilir arka koltuklar
    navigasyon sistemi
    Elektrikli Panoramik Cam Tavan
    ön arka park sensörü
    katlanabilir aynalar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.