Şimdi Ara

BMW 3.16i - Volvo s40 - Saab 9-3 - Ford Mondeo--- Hangisini Alırdınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Araba Almayı Düşünüyorum... Sizce Konu başlığındaki gibi BMW 3.16i - Volvo s40 - Saab 9-3 - Ford Mondeo 'dan Hangisini Alırdınız.... Görüşleriniz için teşekkürler

Saygılarımla ... !

http://www.arabasepeti.com/arabaresim/19657.jpg

http://www.kaliteliresimler.com/data/media/3880/Volvo_S40_2008_1.jpg

http://www.kenrockwell.com/saab/images/2006-CIMG7389.jpg

http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200710/2008-ford-mondeo-xr5-turb_460x0w.jpg

Teşekkürler.....

• 316
    S40
    Mondeo
    9-3

olurdu benim tercihim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

316
    S40
    Mondeo
    9-3

olurdu benim tercihim.
    Yakıt sorunu olmayacaksa BMW 3 serisi çok daha üstün bir araç S40'tan.Ancak Volvo'nun dizel motorlarıda oldukça verimli.Yakıt sorun olacaksa S40 alırdım ben.Onun harici 3 serisi.
  • Aklım Ford, gönlüm Saab diyor. Mondeo büyük ve donanımlı bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Aklım Ford, gönlüm Saab diyor. Mondeo büyük ve donanımlı bir araç.
    Bende Ford Mondeo İle 3.16 arasında kaldım. Ford Mondeo'da Hem Otomatik Vites Hem Dizel Olanağı Var Ama 3.16'da öyle bi olanak yok.Yorumları Bekliyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaqan16bs

Bende Ford Mondeo İle 3.16 arasında kaldım. Ford Mondeo'da Hem Otomatik Vites Hem Dizel Olanağı Var Ama 3.16'da öyle bi olanak yok.Yorumları Bekliyorum ...

Alıntıları Göster
    saab
    ford
    volvo
    bmw

• quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

saab
    ford
    volvo
    bmw

Alıntıları Göster
    320d olsa kesinlikle BMW olurdu tercih ama 316 motoru o kasayı çekmiyor maalesef. Yakıt da uzun vadede üzer. Ama tüm bunlara rağmen BMW sevgim ağır bastığından onu alırdım sanırım.

Volvo S40 da güzel bir tercih olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

320d olsa kesinlikle BMW olurdu tercih ama 316 motoru o kasayı çekmiyor maalesef. Yakıt da uzun vadede üzer. Ama tüm bunlara rağmen BMW sevgim ağır bastığından onu alırdım sanırım.

Volvo S40 da güzel bir tercih olabilir.

Alıntıları Göster
    bmw zayıf kalır bu modellerde.

belki şöyle:

volvo s40
    ford mondeo
    saab 9-3 (2. eli düşünmezsen saab en üste çıkabilir)

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

bmw zayıf kalır bu modellerde.

belki şöyle:

volvo s40
    ford mondeo
    saab 9-3 (2. eli düşünmezsen saab en üste çıkabilir)

Alıntıları Göster
    saab batmadımı yahu. Geçen Auto show mu oto haber mi onu okuyordum 2011 satış rakamı 0 diyordu toplam
  • ben hem yakıt hemde markaya olan sevgimden dolayı s40 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2EF209ABE

ben hem yakıt hemde markaya olan sevgimden dolayı s40 derim.
    Bmw 3.16'nın kasayı çekmediğini duymuştum ama biryerde okudum Bmw hiç kasayı çekmeyen motor yapar mı dediler... Sizce ? Birde Ben Alırsam Bmw'ye Lpg Taktırmayı düşünüyorum Muhtemelen Markası da Prince olur muhtemelen Ama Ford Mondeo Çok sevdiğim bir arabadır. Volvo'nun ise ön görünüşü çok yaşlı gibi duruyor.Saab'ın ise İç Konsolu çok eski duruyor ...
    Yorumlarınızı Bekliyorum ...
  • quote:

Bmw 3.16'nın kasayı çekmediğini duymuştum ama biryerde okudum Bmw hiç kasayı çekmeyen motor yapar mı dediler... Sizce ? Birde Ben Alırsam Bmw'ye Lpg Taktırmayı düşünüyorum Muhtemelen Markası da Prince olur muhtemelen Ama Ford Mondeo Çok sevdiğim bir arabadır. Volvo'nun ise ön görünüşü çok yaşlı gibi duruyor.Saab'ın ise İç Konsolu çok eski duruyor ...
    Yorumlarınızı Bekliyorum ...

Alıntıları Göster
    SAAB

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-sahibinden-tertemiz-dizel-otomatik-9-3-56388431/detay/

BMW

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-servise-goturun-yag-degisimide-dahil-olan-tum-masraf-bize-ait-63504441/detay/?source=promotion_topl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ask-uc-harften-olusur-55759040/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-cok-temiz-bmw-62952672/detay/

VOLVO

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2009-beyaz-ici-bej-s40-dizel-yetkili-servis-bakimli-boyasiz-63985553/detay/ ÇOK ÖZEL BİR ARAÇ

EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET...

• quote:

Arkadaşlar Araba Seçeneklerime Mazda-6 'yı da ekledim 2008 modelleri çok güzel arabaların bakarsanız sevinirim ...

Alıntıları Göster
    Evliysen çoluk çocuk varsa Volvo,
    Yok ben gencim kanım kaynıyor hep bir BMW sahibi oluyum istemistim diyorsan BMW,
    Ortaya karışık istiyorsan da Mazda 6 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canycegoz

saab batmadımı yahu. Geçen Auto show mu oto haber mi onu okuyordum 2011 satış rakamı 0 diyordu toplam

O sayı Türkiye için geçerlidir. Birkaç senedir Saab yoktu ve bu sene de geç geldi. Ayrıca ithalatçı firma sanıyorum yalnızca iki tane araç getirtmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeReFLi*****

Evliysen çoluk çocuk varsa Volvo,
    Yok ben gencim kanım kaynıyor hep bir BMW sahibi oluyum istemistim diyorsan BMW,
    Ortaya karışık istiyorsan da Mazda 6 olsun.

Alıntıları Göster
    1.BMW
    2.mondeo ! 6 yıldır aynı kasa olan s40 baydı artık
  • 3.16 verimsiz 3.20d olsa tek secim olurdu.
    Mondeo devasa kasa ufak lastikleriyle orantisiz bı araba sehir icinde gereksiz büyük minibüs gibi
    Ssan güzel ama herseyi problem servisi parçası ikinci eli vs vs
    S40 açık ara onde alır.donanım desen yukarıdakilerin hiç birinde olmayan donanım onda yakıt tüketimi desen onda ikinci elde arayan bulamıyor cok iyi satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

3.16 verimsiz 3.20d olsa tek secim olurdu.
    Mondeo devasa kasa ufak lastikleriyle orantisiz bı araba sehir icinde gereksiz büyük minibüs gibi
    Ssan güzel ama herseyi problem servisi parçası ikinci eli vs vs
    S40 açık ara onde alır.donanım desen yukarıdakilerin hiç birinde olmayan donanım onda yakıt tüketimi desen onda ikinci elde arayan bulamıyor cok iyi satıyor
    Kendi yorumlarımdır, sahipleri olanlar gocunmasın, herkesin kendi bütçesi, beğenisi, algısıdır..

316 sıfır donanımıyla bmw bile denmeyecek bir araba. Yüzüne dahi bakmazdım. Sırf bmw aldım demek için alınan bir araba.

Volvo'yu bilen bilir biraz mercedes, bmw gibidir; volvo dediğin Çine geçmeden önce s60'tan başlardı. Şimdilerde lüks Dacia gibiler anca. Nerde 90lar sonu 2000 ler başı volvo kalitesi.. Ama nedense s40 ülkemizde çok abartılan bir model, belki adı volvo diye.

Mondeo, dıştan çok güzel görünüp, iri yarı çekici bir araç olmasına rağmen, içinin malzeme kalitesindeki vasatlık ve özensizlikle beni çok büyük hayal kırıklığına uğratmıştı. Belki sürüşü vs iyidir ama bir 316 keyfini bile vereceğini zannetmiyorum. en basitinden ford'un izolosyon özürlü olduğunu herkes biliyor.

9-3 bana göre bunlar arasında kıyas kabul etmez bir araç. vw gibi markalar abartılırken, saabın değeri bilinmedi bu ülkede. O fiyatlara çok kaliteli, özenilmiş araçlar satıyor. Eski has volvoların kalitesinde hala. Dolayısıyla eğer kısa süre sonra satışı düşünülmüyorsa 9-3 bariz en iyisi. Ama sonra satışını düşünecekseniz en az seçilesi araç ülkemizde piyasası(!) olmadığından.

Ben seçecek olsam hiç düşünmeden 9-3 seçerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Kendi yorumlarımdır, sahipleri olanlar gocunmasın, herkesin kendi bütçesi, beğenisi, algısıdır..

316 sıfır donanımıyla bmw bile denmeyecek bir araba. Yüzüne dahi bakmazdım. Sırf bmw aldım demek için alınan bir araba.

Volvo'yu bilen bilir biraz mercedes, bmw gibidir; volvo dediğin Çine geçmeden önce s60'tan başlardı. Şimdilerde lüks Dacia gibiler anca. Nerde 90lar sonu 2000 ler başı volvo kalitesi.. Ama nedense s40 ülkemizde çok abartılan bir model, belki adı volvo diye.

Mondeo, dıştan çok güzel görünüp, iri yarı çekici bir araç olmasına rağmen, içinin malzeme kalitesindeki vasatlık ve özensizlikle beni çok büyük hayal kırıklığına uğratmıştı. Belki sürüşü vs iyidir ama bir 316 keyfini bile vereceğini zannetmiyorum. en basitinden ford'un izolosyon özürlü olduğunu herkes biliyor.

9-3 bana göre bunlar arasında kıyas kabul etmez bir araç. vw gibi markalar abartılırken, saabın değeri bilinmedi bu ülkede. O fiyatlara çok kaliteli, özenilmiş araçlar satıyor. Eski has volvoların kalitesinde hala. Dolayısıyla eğer kısa süre sonra satışı düşünülmüyorsa 9-3 bariz en iyisi. Ama sonra satışını düşünecekseniz en az seçilesi araç ülkemizde piyasası(!) olmadığından.

Volvo'nun geçtiğimiz 10 senede Ford'un bünyesinde olması firmaya pek yaramadı onu kabul ederim ama şu anki Çinli sahipleri Volvo'nun yönetimine,ürünlerin kalitesine veya tasarımına karışmıyor.Adam daha aldığı gün söyledi ben Çin pazarı dışında Volvo'ya karışmayacağım bağımsız bir şirket olarak kalacak diye.Üstelik kendi amaçlarının Volvo'yu 1 numaralı lüks otomobil üreticisi yapmak olduğu ve şirkete 2015 yılına kadar 11 milyar Euro Ar-Ge yatırımı yapılacağı yönünde defalarca açıklaması var.Zaten gelen konsept araçlarda bu fikri gerçeklemeye yönelik adımlar.Lüks otomobil pazarında 1 numara olur veya olmaz ben onun derdinde değilim ama bu hedefi koyan firmadanda kaliteyi düşürmeyi beklemek pek olası gelmiyor bana.Hele lüks Dacia gibi olması
    Tabii size bunu düşündüren şeyide firmanın sorgulaması lazım.Volvo gibi sağlamlık konusunda ünlü bir firmanın Çinlilerin kötü şöhretleri altında marka imajının erdiğine dair ispattır bu.Firmanın kendini daha iyi anlatması yani tüketicinin aklında bir şüphe bırakmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbert -- 13 Kasım 2011; 23:16:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Alıntıları Göster
    Bende mantık dizel S40 yada dizel-otomatik Mondeo derdi ama kalp tabikide BMW Ben kalbimi dinleyip Bmw alırdım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.