Şimdi Ara

bmw 3 serisi f30 16 inch jantları 17inch yapmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar baslıkta yazdıgım gibi 16 inch orjinal alasımlı celik jant var üzerinde..
    ben 17 inch yapsam araba nasıl etkilenir...
    1) yakıta etkisi
    2) comfora etkisi (lakalara falan girince çok mu fark eder 16lıklar hiç hissettirmiyor diyebilrim.)
    3) çekiş etkisi
    gibi...
    önerilerinzi bekliyorum teşekurler...

• Aynısını yapmış biri olarak,
    Eger 3.16 ya da 3.20i ise yakıtta dur kalklara baglı olarak 0.5 Lt ye kadar artış olur.
    Süspansiyon konforunu fazla etkilemez, Lastik Rft oldugu için gürültü artar.
    çok hassas biri iseniz kalkışlarda kayda değmeyecek bir hantallık sezebilirsiniz.

ama her ne olursa olsun bu aracın lastikleri en az 17 olmalı. Görünüm için değil yol tutuş ve güvenlik için için.
    16" ler salınım yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük değişiklikler beklemeyin konfor, yakıt, çekiş, yol tutuş gibi faktörlerde.Zaten aracın hakkı 17 inç.
  • Dusunceleriniz için cok tesekurler 3.16i arabam . Hiç dusunme yap gitsin mi diyorsunuz yani :)

• emresh E kullanıcısına yanıt
    Replika jant takmayın orjinal olması önemli
  • Orjinal olması yeterlimi yoksa tavsiye ettiğiniz marka var mı yerli yada ithal ?

• Dusundugunuz islemi orijinal jant ile uyguladim ve degisecegini dusundugunuz kriterlerin hicbirinde neredeyse degisim yasamadim.

bmw 3 serisi f30 16 inch jantları 17inch yapmak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 Bmw 3.20d Jant tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Clio 5 touch jant tavsiye..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bir sonraki lastik değişiminde çıkma 17 jant alarak 225/45/17 ebada geçmek istiyorum.

önemli olan kesinlikle ama kesinlikle replika jant almayın , çıkma çok temiz f30 kasa jantları piyasada çok sayıda mevcut,onlardan birini alın bence.
  • Niye replika değil? Ne fark edecek merak ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.