Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1345. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: JozzyScript , JozzyScript
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
27.233
Cevap
408
Favori
2.071.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı dolulukta ve alt yapı olarak hiçbir karoseri değişmeyen bir aracın sıfır fiyatı aralık indirimi nedeni ile 3.7 civarı iken aracı 3 yaşında yuzde 35-40 arası aşağı fiyattan almak çok iyi fiyat gerçekten kullanıcı için 2400 e veriyor mu aracı ?

• ozc.elk. O kullanıcısına yanıt

Hocam arkadaş da yazmış daha dolunusunu 2480 e aldım diye. Bu araçlar maks 2400 dü yüzde 14 indirimli 3 serisi m paket furyasından önce. Bu araç değil ama pazarlıkla çok rahat bulunabilir yılbaşı öncesi. Yeni konsol ve makyajlılar da 2700 gibiydi. Elimdeki aracı satacağım bugün, onu bekliyorum satamazsam qasqai skypack satarsam artık terramar ,ds7 e-tense, fev sportage alacağım sıfır olarak eğer 3 serisi alamazsam.

• hocam onun km 50000 de senin söylediğin araç 23 binde yarısı yılda 12 bin yapsa bile 2 yaş avantajı var km de ? 3 yaş ve 23 bin km aracı 2400 için avantajlı bulmuştum veriyorsa

• ozc.elk. O kullanıcısına yanıt

20 gün önce falan bulmuştum hocam, bütçe sıkıntılı idi alamadım o zaman. Şuan 2M üstü ikinci el araçlarda bayağı fırsat dönüyor. Herkes ya elektrikli ya da ihtiyaca göre 1m luk araç alıp aradaki farkı yürütme için faize atıyorlar. Musallat olun sahibinden de insanlara. İlan sayısı bayağı azalmış ama.

• i4 lere zam gelmiş galiba. 3 serileri de bitmiş online da.

• TrüflüEbiTen T kullanıcısına yanıt

Simdi anlasildi, tesekkürler, bu fiyatlara uzatmak cok mantikli, satarkende avantajli olur

Vag grubuna göre cok avantajli

BMW 3 serisi (G20)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan85 -- 17 Aralık 2024; 15:56:12 >
  • ÇağlarŞentürk KC0CI Ç kullanıcısına yanıt

Hocam öğrendiysen beni de bilgilendirir misin sana zahmet. Ben arkalara 1.5cm koydum ama pek olmadı gibi. 18 msport jant.

• Selamlar,

9 aralıkta fatura kestirdiğim gümrükteki aracımı bugün teslim aldım. Randevum 3 teydi 4.30’da teslimat alanına geçebildim, günde 50 araç teslim ediyorlarmış baya sıra var yani, gidecekler beklemeyi göze alarak planlasın, görevlinin size aracı anlatması vs işlemler de 30 dk civarı sürüyor. Tescil masrafları için de örnek döküm paylaşıyorum soranlar olmuştu, ben bayiden sadece tescil işlemlerini yapmasını istemiştim, başta 21500 civarı bir para ödüyoruz bunun için ocak ayında masraflar mahsup edilince 17000 civarı bir iade alacağım.

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak IJQPA -- 17 Aralık 2024; 20:10:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• emz E kullanıcısına yanıt

Yıllarca brigestone kış lastiği kullandım,çok uğultulu idi,asla tavsiye etmem.Pirelli sottozero yakınımın aracında var,ben continental kullanıyorum,en iyisi continental.Pirellide gürültülü..Continentalin su drenajıda yağmurda çok iyi aracın arkasında su bulutu oluşmuyor.Rahatlıkla conti alabilirsiniz.

• Burak IJQPA B kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam ben aracımı alalı 8 ay oldu mesajınızı görünce şaşırdım ve proformama baktım 19425 tl ödeme almışlar bendende hiç iadeden vs bahseden olmadı . Sizce şimdi istemeli miyim ? Absürt bir durum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suggestions S kullanıcısına yanıt
    Hocam bayiden hangi hizmetleri almıştınız siz? Makbuz da total kaç gözüküyor tescil masrafları için? Bugün ben sormasam kimse bana da söylemezdi bu arada iade konusunu ocakta da ben hatırlatmazsam gecikeceğini düşünüyorum 😅 siz bence bi st ile konusun eğer arada fark varsa öderler mecburen

Eskişehir teknik oto dan almıştım. Makbuz falan hiçbirşey vermediler.

Hocam vermiş olmaları lazım ya, hatta bütün hizmetlerin tek tek fatura ve makbuzunu veriyor ayrıca(noter, plaka, bayi hizmet bedeli vs), bu belgeleri teslim aldıgınıza dair imza bile alıyorlar, ama sizde kopyası olmasa bile onların arşivinde vardır, siz tekrar isteyin isterseniz, tescil masraflarının dökümünü, 19500-(gelecek belgenin dip toplamı)= iade alacağınız tutar olacak. Bir de bu masrafların detayı proformada olmuyor, teslimat sonrası ayrıca bir set olarak veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak IJQPA -- 17 Aralık 2024; 21:2:48 >

Yarın sabah evraklara bakıp bayiyi arayacağım hocam çok teşekkürler

MTV yi siz mi ödediniz acaba?

• Fatal_Blow kullanıcısına yanıt
    Mtv’yi borusan ödeyecek hediye olarak :) dün akşam st arayıp haber verdi

• Arda Akın 4441 A kullanıcısına yanıt

Good year da 1 yıl çivi batmasına karşı da garanti olması lazım. Bayiye danışıp sorun bir.

Traflk poliçenizi bayi mi kesti?

• kubica007 K kullanıcısına yanıt

yok hocam kendim yaptirdim bende 23bin odedim tescil masraflarina

• EUS E kullanıcısına yanıt
    Ben mart sonu aldım 8bin tescil işlemleri ödemişim. Trafiği kendim kestim. Bence safa yatın iade olacaktı yapmadınız hala deyin. Trafik poliçe bedeli kalmış onlarda.

• 
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.