|
BMW 3 serisi (G20) (1359. sayfa)
-
-
Refresh olan modellerde arka ayak aydınlatma kaldırılmış olabilir mi ? -
Sanırım bu belge kosifler özelinde. Yabi tüm bakımların orada yapılma şartı var gibi anladım. Siz en iyisi kosifler e bir sorun bence
-
Teşekkürler 👍🏿
-
-
Bizim araçlar daha güzel valla 😊
Hibrit motor ile hem gücü arttırıp hem de tüketimi biraz düşürürlerse değiştirebilirim. Yoksa lci ile devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 30 Aralık 2024; 16:29:0 > -
stoplar pejo yu andırıyor
-
Göğüse sonradan monte edilmiş gibi duran ekrandan umarım vazgeçerler. Resimde vazgeçmişler gibi duruyor ama net değil. İç resimleri var mı üstat? -
Selamlar,
Bunlar render resimler. Gercegi yansitmiyor.
-
-
Herkese selamlar, 19 Aralıkta bayiden sıfır g20 aldım. sanıyorum ki 2. makyajlı olan model oluyor, klima kontrolü çubuklu olan model. Araçta shadow paket yok. ön panjurum krom yani. bunu siyah ile değiştirmek istiyorum. borusan yedek parça montajla beraber 18bin civarı fiyat verdi.dışarıdan ise 5.5bin civarına yan sanayi için fiyat aldım. hangisini yapmak lazım? bu panjurda orijinal takmaya gerek var mıdır? yan sanayi takarsam bir sorun olur mu? veya başka nasıl yapabilirim? şimdiden teşekkür ederim.
-
Hiç gerek yok o kadar fiyat farkı vermeye
-
hocam sıfır araba almışsın 3.5 milyona 13k nın lafını yapıyorsun, bence git borusan da taktır, yan sanayi de şurada burada aracına yazık etme. temiz temiz montajı yapılsın tarafına teslim edilsin faturası servis kaydı vs. ile.
-
Araçta shadow yoksa tek başına panjur iyi durmaz,jantlarda bi color dur sizin..Bence hiç birşeye gerek yok ta..İlla istiyorsanız yan sanayi almayın, asla orijinal gibi olmaz..Sıfır aracı ziyan etmeyin..
-
Sevgili G20 Ailesi,
Hepinizin yeni yılını kutlarım. 2025 herkese güzellikler getirsin.
Sevgiler,
-
Tabii ki ikinci ele bakın önce. Eğer yoksa yan sanayi alın. Orijinali ile pek bir farkı olmaz.
montajı en fazla 1 dakikalık bir iş.
son çare elinizdekini boyatmak olur ama boyanıp boyanamadığını bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 31 Aralık 2024; 11:57:36 > -
hocam fikir vermesi açısından yazıyorum.
kardeşimde f30 var oda ön ızgaraları siyah taktırdı dışarda,sonra araç kazaya karıştı.kosifler oto ön panjur orjinal değil diye o iki parçayı karşılamadı yani orjinal krom halini de takmadı.
yine cebimizden harcayıp ön panjuru biz aldık.
aslında sonradan anladık ki kaza sırasında ordaki kırık parçaları sökseydik adamlar görmese anlamazdı ve orjinali takarlardı ama başımıza böyle bir şey geldi işte .
-
Bursa’da da vermiyorlar. Haftalardır fatura bekliyoruz. Bursa çok ilgisiz. -
Ne diyorlar peki? Neye istinaden vermiyorlar yani? Borusan genel müdürlüğüne şikayet edin bence. Ben de ocakta alacağım iadeyi, alınca detaylarını paylaşırım, burada çok soruldu iade alan varsa anlatsın diye de kimse yazmadı, haraç kesme mantığıyla hareket ediyorlar bayiler sanırım, ülkede hiç bir şikayet mekanizması çalışmadığı&yaptırım olmadığı için. Borusan genel merkezden sonuç alamazsanız da son çare olarak ticaret bakanlığına şikayet edebilirsiniz, e devlet üzerinden aldığım hizmetin faturasını kesip ödeme yapmıyorlar diye, oraya da yalan yanlış dönüş yaparlarsa tekrar şikayet ediyorsunuz ve bakanlık müfettişi kendisi inceliyor durumu, sancılı olabilir ama bir şekilde alınır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak IJQPA -- 31 Aralık 2024; 12:34:52 > -
Muhasebe yollayacak falan filan diye oyalayıp duruyorlar. İade meselesini de yeni öğrenmiş oldum. Ben sadece faturayı istiyordum halbuki. İade konusunda da iade alırsanız haberdar ederseniz sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X