Şimdi Ara

BMW Navigasyon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
20.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi tanıtımda bmw 7 serisinde gördüğüm özellik çok şaşırttı ve hoşuma gitti.

araç gece seyrederken öndeki gece görüş kamerası görüntüyü ekrana yansıtıyor. ve gelen görüntüde insan figürü belirdiği anda uyarı veriyor. belki daha farklı özellikleri vardır ama bunu çok ilginç ve güzel buldum.
  • Şuan geri dönüş kamerasındaki obstruction indication bile diğer araçlarda olmayan bir özellik, BMW bu konuda iyi ancak Navigasyon konusunda bizleri desteksiz bırakırsa cidden yazıklar olsun diyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

Daha fazla süreceğini zannetmiyorum, yakın zamanda kullanmaya başlarız diye ümid ediyorum. Yoksa rezillik değil rezillik ötesi bir durumdayız...

Bugun kosifler otoya aracimi servise goturdum. navigasyon icin haritanin ne zaman gelecegini sordugumda aldigim cevap beni dumura ugratti:

''Ne yazikki hic bir zaman gelmeyecek gibi gozukuyor. Su anda bununla iligi tum calismalar BMW tarafindan rafa kaldirildi''

Ben:
    ''Peki neden ekstra para alarak bana bu araci navigasyonlu olarak sattiniz!?''

Yetklil:
    ''Haklisiniz ama yapicak bisey yok. BMW Turkiye haritasini hazirlanmayacagini bildirdi. En azindan kisa vadede olmayacak''

Ben:
    ''#*!!%^#$%&^''

Sanirim konu ile ilgili en guncel bilgi bu. Eger kosiflerin bi tarafindan uydurmasi soz konusu degil ise rezilligin otesini yasamaktayiz....

• Yarın ben de Borusan'a sorucam, eğer gelmiyecekse YAZIKLAR OLSUN VERDİĞİM PARAYA!
  • Sevgili BMW'ciler.

Size cok ozel bir bilgi vereyim. Bizim elimizdeki ve Google'da da bir kisim yetenegini gormus oldugunuz, Garmin ve IGO'ya da vermis oldugumuz haritalari BMW icin hazir hale getirmis durumdayiz. Tek yapilmasi gereken, BMW icin bu sistemi hazirlayan eski adi Siemens VDO olan, yeni adi Continental olan firmanin (Hollanda'da) bu is icin OK vermesi (BMW icin format donusumu yapmalari gerekiyor, bu formati sadece onlar cevirebiliyor).

Conti, bu OK'yi vermesi icin bizden yaklasik 100.000 Euro ya yakin para istedi. Simdi gonul istiyorki bu parayi verelim ve CD ortaya ciksin.. Ama bunun yapilmasi icin bu parayi esasen vermesi gereken biz degil, BMW olmali diye de dusunmuyor degilim.. Cunku bugune kadar satilan Navigasyonlardan ve satacaklari navigasyonlardan bu parayi fazlasiyla cikaracaklardir.. ve isin icinde onlar olmadan da ben tum BMW'cilere bu DVD'yi-CD'yi satabilecek durumda da degilim...

Borusan otomotiv'e bu konu ile ilgili dedikleri kisiye eristim, mail attim.. size donecegiz dediler.. ama bir aydan fazla zamandir henuz bir geri donus yok.. Eger BMW kendisi CONTI'den bunu istese, belki bu paraya bile gerek kalmayacak. Ben pazarlik ediyorum Conti ile.. ama yinede pek bir ilerleme yok..

Ben bunu bugune kadar forumlarda paylasmak istemedim, ama Borusan'dan bana niteliksiz bile bir geri donus olmadigi icin bunu sizlerle paylasmak istedim...

Bence bu farki verip bu kadar bekletilmeniz yanlis... Cozum olmasa... ellerinden bir sey gelmiyor diyecegim.. ama

CÖZÜM VAR

benle bu konuyu paylasmak, gorusmek isteyenler icin iletisim bilgilerim web sitemde var..
    alim@basarsoft.com.tr den de mail le ulasabilirsiniz..

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Yarın ben de Borusan'a sorucam, eğer gelmiyecekse YAZIKLAR OLSUN VERDİĞİM PARAYA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akucukpehlivan -- 24 Aralık 2008; 10:39:50 >

• Alim bey borusan firma olarak geri dönme konusunda zeka özürlü bir firmadır. Çözüm anlayışları çözümsüzlüktür. Müşteri onlar için sağılası bir inektir. Ellerine fırsat geçirdiklerinde size asla acımazlar cebinizdeki bütün para onların hedefidir. Ama sıkıştıkları zaman da süt dökmüş kedi gibi oluverirler, bu da ancak elinizde kozunuz varsa ve onları tehdit ettiğiniz zaman olur... O yüzden siz bmw ile diyalog kurmayı düşünmeyin bile bu bir hayaldir. Sizin yapabileceğiniz tek şey yapabiliyorsanız bir yolunu bulup emüle etmek. Eğer edemiyorsanız da fazla zamanınızı harcamayın. Benim tek ümidim bmw ag'nin borusandan kurtulduğu gündür. Müşterilerine bile saçma sapan davranan, çözüm üretmeyen bir firmadan size çözüm üretmesini beklemeyin. Bu söylediklerimi hala bmw kullanıcısı olduğum ve yaşadığım tecrübelerden dolayı yazıyorum, aksini iddia eden varsa da her türlü tartışırım.

Saygılar.

• Bu arada alim bey bu konuyla alakası yok ama aklıma geldiği için soruyorum, usa'den garmin zumo 550 alacağım sizin haritalarınızı kullanabilirmiyim, uyumlumudur? Eğer uyumluysa ilk maliyet ve güncelleme maliyetleri nedir? Teşekkür ederim.
  • Selamlar,

Baytekin'den alirsaniz 125 Euro.
    bizden alirsaniz bizimkilere DH indirimi uygulayin derim.. 1 yil boyunca ucretsiz 2 ek guncelleme alabilirsiniz.
    Uyum konusunda sorun yok.
    Zumo 550'leri iki adet getirirseniz, oradan da paylasiriz.. :- )

Bunu resmi bir siparis olarak sayabilirsiniz.. (VAT Return alin cikarken ama :-))

Alim.

alim@basarsoft.com.tr

quote:

Orjinalden alıntı: emreq

Bu arada alim bey bu konuyla alakası yok ama aklıma geldiği için soruyorum, usa'den garmin zumo 550 alacağım sizin haritalarınızı kullanabilirmiyim, uyumlumudur? Eğer uyumluysa ilk maliyet ve güncelleme maliyetleri nedir? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akucukpehlivan -- 30 Aralık 2008; 17:54:47 >
  • Alim Bey;
    BMW araçlar için navigasyon sistemi, aracı alırken ortalama 4000€ gibi rakamlarla ekletilen opsiyonel bir özellik.. Türkiye'deki bu özelliğe sahip araç sayısı düşünülürse, sizden istenilen o rakamın fazlasıyla çıkarılabileceği düşüncesindeyim. Bu donanım için o kadar para veren insanlar, sizin hazırlayacağınız dvd/cd yi de gözlerini kırpmadan alırlar diye düşünüyorum, en başta da ben, söz :)
    Herkese Saygılar..
  • Selam DH cilar benim sorum olacak bmw navigasyon ile ilgili.

Arkadasimin 2003 model 5 serisi bmwsi var ve icinde ekrani navigasyionu falan var.Duyduguma gore 5 serisi bmwlerde navigasyon ikiye ayriliyormus BUSINESS ve PROFESSIONAL diye.Sijmdi bu arkadasinki business olanlardan ve ayrintili olarak gostermiyor yolu falan sadece donecegin zaman ekrana goruntu gelip donmeni soyluyor.Ben bunun professional versiyonunu nasil bulabilirim?Eger bulabilirsem business in yerine bunu yukleyebilir miyim?
  • Hala bir cevap gelmedi mi Borusandan? Yuh..
  • e70 x5'e yapabiliyor muyuz?
  • Selamlar,

ben Mart ayi icinde avrupa da son bir kac deneme daha yapacagim..

bakalim ne cikacak.

Alim.

quote:

e70 x5'e yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akucukpehlivan

Selamlar,

ben Mart ayi icinde avrupa da son bir kac deneme daha yapacagim..

bakalim ne cikacak.

Alim.

quote:

e70 x5'e yapabiliyor muyuz?

İnşallah kullanabiliriz bizim bu navigasyonu, kıçı kırık modeller kullanabilirken biz boş boş bekliyoruz....
  • bizler için yeni bir gelişme varmı arkadaşlar ?
  • Selamlar,

Arkadaslar, BMW Turkiye'nin musteri destek hizmetlerine lutfen duzenli bir sekilde basvurun.
    En son Mercedes'ten bir inci duydum ki, bu konuda artik sizlerin ettikleri kufurlere de anlayisla yaklasir hale geldim.

En son bir valilikte, vali bey'e S320 aliyorlar. icinde de Full Europe Navigasyon var... ve... sattiktan sonra bunun Turkiye CD'si yok mu diye sorunca ;

"Basbakanlik musade etmiyor bu tur cihazlarda navigasyona...." diyorlar!!!!

ya... iste boyle.. koca basbakanlik, isi gucu birakmis tum dunyada calisan GPS sisteminin her arabada, yaya da calisan GPS sistemin Mercedes aracin icinde calismasini yasaklamis...

Allah sonumuzu hayir etsin!!!

Kafalari calismiyor.. calissa, CD'yi bana urettirirler, sadece resmi kendi ithalatlari olan arabalarda satmak uzere de bir anlasma yaparlar... Gri marketten gelen arabalara da sattirmazlar...

Ondan sonra da bakiyorlar.. bu arabalar niye az satiyor diye...!!!!

bu gidisle ben de yurtdisindan getirenler kategorisine girecegim...

Alim K.

quote:

Orjinalden alıntı: garfitr

bizler için yeni bir gelişme varmı arkadaşlar ?

• Bir şekilde yüklenme yolu olmalı..Bir ara duymuştum bmw ler için türkiye navigasyonu var diye balon habermiş demek..
  • Noldu harita isi hala gelisme yok mu yaw? Reno bile navigasyona başladı, ayıptır... Borusan allahından bul! İnş. dist. nü elinden alırlar da rezil olursun, hem de haksızca bayiliklerini elinden aldığın o insanların ne duruma düştüğünü anlarsın...
  • Arkadaşlar,

Sizlere net olarak BMW navigasyon hakkında şunu söyliyebilirim;

Aracında CIC olupta navigasyon opsiyonu almış araçların navigasyonu ekim ayı sonu en geç kasım ayı içerisinde açılacak. BMW navigasyon çok detaylı ve çok güzel bunu söyliyebilirim.

Aracında CCC olan eski araçlar ile ilgili ise herhangi bir bilgi şu an için yok.

Başka yorumları okumanıza gerek yok. Bu net bilgidir.
  • ya bu navigasyon olayı hallolmuş kullananlar var artık. bende bmw x1 almıştım borusandan bir ay önce. navigasyon menüsüne girince aktivasyon kodu istiyor. normalde bu kodu vermesi gerekmiyormu borusan ın . telefon açtığım da bana yeni geldi sistem paralımı olacak parasızmı belli değil belli olunca sizi arayacaz gibi cümleler kuruyorlar. ne yapabilirim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.