Şimdi Ara

BMW X6 YAG SIZINTISI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR MERHABALAR BMW X6 3.5 DIZEL ARACIN MOTORUNUN SOL TARAFINDA (YOLCU TARAFI) YAG KOYMA HAZNESININ SOL ALTINDAKI BORULARDA YAGLANMA VAR VE ALT KISMINDADA VAR BUNLAR NE HORTUMLARI TURBO BORULARINDANMI SIZINTI VAR ANLAYAMADIM ARABANIN ALT KISMINA KADAR AKMIS AMA SUAN KURU PISLIK TOPLAMIS DIYEBILIRIZ BASINA GELEN VARMI VEYA BU NEYDEN KAYNAKLANIR BMWLERDE TERLEME OLMADIGINI BILIYORUM. NEDENİ NEDİR SİZCE ONEMLİMIDIR
    UYELIGIME GIRIS YAPAMADIGIM ICIN YENI KAYIT YAPTIM.
     BMW X6 YAG SIZINTISI YARDIM BMW X6 YAG SIZINTISI YARDIM
     BMW X6 YAG SIZINTISI YARDIM BMW X6 YAG SIZINTISI YARDIM BMW X6 YAG SIZINTISI YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunerhasans -- 14 Mayıs 2014; 20:28:25 >

• dıger fotograflarıda yukluyorum arkadaslar
     BMW X6 YAG SIZINTISI YARDIM
  • Üssteki plastik kapağıda söküp tam yeri gösterirsen daha çok yardımcı olabilirler.
  • bıraz karmaşık yerde daha netde cekmeye calısacagım oradan aracın altına ve ıntercoolerına kadar akmış aracın yag son bır aydır olan bır olay araç 2009 3.5 dizel aracın yagı, radyatör suyu ve fren yağında azalma yok normal duruyor
  • keçe ya da contasında yağ kaçıyordur.. servise götürün .
  • bır tanıdık benım aracımdada yasandı yag fılıtresını degıstırınce duzeldı dedı olabılırmı bın km gectı bakımı.
  • Muhtemelen bi yerde yağ kaçağı vardır bir hortum yada yağ filtre haznesinden'de kaynaklanabilir,böyle bir aracınız var ve bakımını 1000 km geciktiriyorsunuz öylemi helal vallahi 2001 e39 um var bakımı gelmeden bakıma götürüyorum
    Servise gidip bakımınızı yaptırdığınızda sorunun nereden kaynaklandığını da çözersiniz
  • Hocam sürekli bakımları serviste yapıldıysa iyi niyet garantisi ile şansınızı deneyin derim

Servise bir götürün şayet araç 2009 olsa 5 yaşında bir BMW o kadar para verince yağ akıtması saçma geliyor insana
  • tam sentetik castrol edge kullanıyoruz yag 10bın km dıyenlerde var 15 bınde bız 1500km aksattık zaman olmadığından. bu sebep olmuş olabılırmı bır tanıdık bızdede oldu yag fılıtresı ve yag yenıleyınce duzeldı dedı ama mantıklı cok gelmedı fılıtre temızlemedıgınden dışarı atarmı anlayamadım bırde okadar yag akmış ama aracın yag sevıyesınde düşme yok. borusanda sadık musterı ındırımımız var ama son 2 bakım sanayıde yapıldı 2009 olmadığı ıcın garantısı surmuyor ama garantı olmadığı halde garantiden yaptırabılırmıyız? yag ve yag fılıtresını yarın degıstırım dıyorum balata spreyı ıle temızleyeyım bıdaha yaparsa servıse gotureyım dıyorum nedıyorsunuz?
  • ahmtıl kullanıcısına yanıt
    silindir contası degısımı kolaymı sılındırlerın uzerındekı ınce delıklı plaka oluyor degılmı? keçede arasındaki plastık kavucuk sılıkon gıbı bırsey degılmı degısımı kolaymı ve malıyetı nedir tahmini
  • tunerhasans T kullanıcısına yanıt
    hocam sızdırdığı yere göre değişir.silindir de ise üsrt kısmını açıp temizlenip yenisi takılır..maliyeti bilemem..ama 250 yi bulur diye tahmin ediyorum..
  • Evet benim eski aracımdada aynı sorun vardı,yağ filtresini takarken yarım diş atlatmışlar,fltre değiştirildi düzelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Evet benim eski aracımdada aynı sorun vardı,yağ filtresini takarken yarım diş atlatmışlar,fltre değiştirildi düzelmişti.

ama fılıtre degıselı 11 bın km oldu şimdi yag kaçırması olabılırmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.