Şimdi Ara

BODRUM'UN TATİL İÇİN EN GÜZEL KOYU HANGİSİ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
25.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tatilimi geçirmek için haftaya yola çıkacağım inşallah hiç gitmediğim için bodrumda karar kıldım onun için kafa dinlemek ve yüzmek için en güzel mekanı veya koyu neresidir bodrumun ?? Hotel tavsiyeleride çok makbule geçer

• Sahile paralel git, beğendiğin yerden atlarsın hemen. Google Earth'ü de deneyebilirsin. Ben de fazla bilmiyorum kusura bakma.

Kuşadasına gidersen orda bi milli park var, kesin git ve gör. Domuzlar falan sahile iniyo arasında, çok sevimliler. Ayrıca denizi de turkuaz rengi bu bahsettiğim yerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_85

Arkadaşlar tatilimi geçirmek için haftaya yola çıkacağım inşallah hiç gitmediğim için bodrumda karar kıldım onun için kafa dinlemek ve yüzmek için en güzel mekanı veya koyu neresidir bodrumun ?? Hotel tavsiyeleride çok makbule geçer

Biz yeni geldik.Kesinlikle Akyarlar Köy'ü süper bir yer.Hele hele çocuğunuz varsa sahilinde çok rahat edersiniz çünkü deniz simetrik olarak derinleşiyor,cup diye dibe gitmeniz imkansız.Ayrıca suyu ve kumu nefis,kumu ince kum ayağınıza batmıyor.Biz Kılavuz Motel'de kaldık,köyden aşağı iniyorsunuz tabelası görünüyor zaten.İyi tatiller şimdiden.

• nereyi beyenirsen orada kal
    zaten küçük yer istediğin yeirne gider denize girersin
  • en son 2001 yılında gittim..gündoğanda bi pansiyonda kaldım..ordaki koy harikaydı..

ozmndan beri gitmedim..

bu sene geçti artıkta seneye kafamda çeşme var
  • Akvaryum koyu harikadır. Tekneyle gidiliyor. Ben Gümbet'i çok seviyorum gece hayatı çok canlı ve denizide güzel...
  • bende bodrum ya da kemer düşünüyorum ama arkadaşım sakin yer bakmıyorum...arma resort otel var fiyatı filan uygun (gerçi bütçeye göre değişir) bi bak derim...non - stop eğlence var.ayın 11 inde ordayım kısmetse atla gel yanıma kopalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok pahalı bir yer
  • Gümbet taraflarını önerebilirim. Merkezede çok yakın.
  • Bende bu hafta sonu gidiyorum Bodrum'a bir 20 gün kadar kalacağım bakalım geçen senede gittim pek bir değişiklik olmamıştır ama yinede eğlenelim
  • Koyu yeşil tabii ki
  • gümüşlük
  • arkadaşlar bu yerlerde bildiğiniz kaldığınız ucuz yarım pansiyon otel yada apart var mı?
  • karaincir..deniz super..
  • yani anladımki bodrumun heryeri güzel herkes bi koy yazmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

karaincir..deniz super..

denizi soğuk diyorlar ama kumu harikaymış
  • Sea Garden
  • Ortakent yahşi plajı mükemmel dün gittim.Gümbete gitmedim ama gidenler turistlerin mükemmel olduğunu söylüyor.Koy olarak da akvaryum mükemmelmiş.6-10metrede dibi net bi şekilde görebiliyormuşuz.
  • Yukarıdaki arkadaslar butun koyları saymıs :D Gumbete gitmedim ama o taraflar turistle dolu oldugu icin pahalı oldugu dusuncesindeyim. Akvaryum plajı ve Akyarlar cogunlukla yerli ve sakin yerler.
  • Gümbet harikadır öneririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.