Şimdi Ara

boğaziçi bilgisayar vs cerrahapaşa tıp vs boğaziçi ekonımi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgisayar + Ekonomi okuyan biri olarak ikisi de zevkli bölümler ama bence önce ne istediğine karar ver öyle seç Bilgisayar mühendisliği daha prestijli bu arada yüksek lisansta ekonomiye yönelmen kolay olur.
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilkentte yurtdışı imkanlari iyi , kampüs guzel , hocalar iyi.İlk 10 bine verdikleri 700Tl + 2 kişilik oda da + larindan.Ama iyi düşün orda okuyan insanlara da sor kararını iyi ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben olsam boğaziçi bilgisayar yazardım çok iyi bir derece yapmışsın sayısal puanın boşa gitmesin bir de bana göre bilgisayar mühendisliği>ekonomi. Cerrahpaşa tıp da çok güzel eğer doktorluğu yapabileceksen pişman olmayacağına eminim. Bilkent bilgisayarı da bir araştır çok iyi para veriyorlar kapsamlı bursa çok iyi bir bölüm ve yurtdışına rahatça çıkabileceğini tahmin ediyorum. Maddi sıkıntı da çekmezsin bilkentte. Ama bu üçünden boğaziçi bilgisayar>diğerleri

• Hocam gerçekten istemiyorsanız, hayallerinizin mesleği değilse tıp yazmayın bence. Zor bir bölüm, zor bir meslek. Boğaziçi bilgisayar da ekonomi de çok iyi bölümler.

• Ben olsam cerrahpaşa ekonomi okuyup üzerine boun tıp çap yapardım!!!
  • Yav harbiden tmcilerin dediği kadar var ha sayisallar 30 edebiyat neti ve güzel bir matla tmcilere kök sökturuyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.