Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ HAZIRLIK ATLAMA SINAVI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hazırlık atlama sınavı hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? geçen yılın sınavına falan ulaşabileceğim bi yer var mı? yazın çalışsam atlayabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mayıs sınavı aşırı kolay ama yeni yerleşeceklerin eylülde gireceği sınava zor oluyor diyorlardı

• essay tiplerine falan calisman lazim digerleri ingilizce bilgisiyle halledilebilir gibi ama sinavda sasirmamak icin sinav sistemini tam ogrenmek lazim bence. gecen sene yadyok sitesinde ornek sinavlar vardi onlari cozup ardindan 5-10 gun essay calisip girmistim, A alamamistim ama gecmistim.
  • Benim arkadaş Mayıs’ta geçti şöyle ki; okuma yazma ve dinleme olarak 3 bölümden oluşuyor 3/3 yapmak zorundasın 3/2 3/1 yaparsan seni advance olarak alıp haftada 4 gün okula gidiyorsun 3/0 yaparsan elementry olarak 5 gün gidiyorsun sınav hakkında detaylı Bilgi vermek gerekirse , eğer İngilizcen kötüyse 2 ay çalışmayla geçemezsin eğer intermediate-/pre ise 2 aylık çalışmayla gene zorlanırsın büyük ihtimal göremeyebilirsin ( Eylül sınavları Mayıs’a göre daha zor oluyormuş ) eğer İngilizcen iyiyse geçebilirsin çok da abartılacak bir sınav değil zaten öyle ki IELTS den 6.5 alman yeterli ..

• Esoes12 kullanıcısına yanıt
    hedefim atlamaktan ziyade daha az okula gidecek seviyeye girmek. çok teşekkür ederim bilgilendirme için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.