Şimdi Ara

Boğaziçi Kimya Mühendisliği vs İTÜ Elektronik ve Haberleşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben kimya mühendisliğini okumak istiyorum yurtdışında da baya kazanan bir meslek, ama ülkemizde böyle değil maalesef. Acaba Boğaziçinden mezun olunca güzel bir iş garanti olur mu ve nerede çalışabilirim? Bunun dışında İTÜ elektronik ve haberleşme ve ODTÜ endüstri muhendisliğini de düşünüyorum. Bunların herhangi biri hakkinda bilginiz ve tavsiyeleriniz varsa duymaktan çok memnun olurum. Sıralamam 7300. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boun che
  • Kimya her ne kadar temel mühendislik olsa da bizim ülkede iş yapmıyor. İtü yazardım odtü de olur.İtü den savunma sanayinede kapak atarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ganara G kullanıcısına yanıt
    Savunma sanaayinden çok ozel sektorde mumkunse buyuk bir firmada calismak istiyorum. Ayrica Almanyada yuksek lisans yapmak da bi başka hedefim. Kimya Muhendisligi ulkemizde pek talep gormuyor biliyorum fakat Boğaziçi olması ciddi bir fark yaratmaz mı?

• Ben olsam kimya müh yazardım
  • Arkadaşlar şu bolümlerden hangisini seçmeliyim sizce:

Boğaziçi Kimya mühendisliği

İTÜ Elektronik ve Haberleşme mühendisliği

ODTÜ endustri mühendisliği

• Hocam ben de 7300 yaptım da İTÜ elektrik haberleşme türkçeden mi bahsediyorsunuz İngilizceden mi ? Bi de kesin gözüyle mi bakıyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ByNexus kullanıcısına yanıt
    Yazarsam ilk once ingilizcesini yazarim tabii. Ama zor gibi tutmasi. Bir de duyduğum kadariyla İTÜ de ingilizce dersler sıkıntılı oluyormuş, yani bazi hocalar pek ingilizce bilmiyormuş. Odtü endustri veya boun kimya muhendisligine daha sicak bakiyorum.

• Boun kimya yaz

• Endüstri müh,Kimya müh, Elektronik müh bunlar bambaşka meslekler.Önce mesleğe karar ver.Sıralamam senle yakın ben İTÜ düşünüyorum

• Mesleğe karar veremiyorum sorun o. 3 ünden birini istiyorum. Kimya muhendisligine daha sicak bakiyorum fakat Turkiyede daha az iş imkani var gibi.

• Odtu endustriyle boun kimya muhendisligi arasinda kaldim şu an iki bölümü de istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim önerisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: iskaca

Odtu endustriyle boun kimya muhendisligi arasinda kaldim şu an iki bölümü de istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim önerisi olan var mı?
    boun kimya bence yurtdışına çıkma avantajın varsa eğer daha çok kazanabilirsin. ayrıca sanırım daha çok kimya istiyorsun daha mutlu olacaksan onu seç.
  • Yerinde olsam boun kimya yazardım hocam zaten siz de onu istiyormuşsunuz ama sırf yurtdışında para varmış ehehe diye de yazmayın ilginiz yoksa yani
  • Evet sanırım boun kinya muhendisliği yazicam. Ama almanyada erasmus yapmayi cok istiyodum, bu bölümün öyle bir antlasmasi yokmus almanyayla. Buna üzüldüm.

• İTÜ'de EE bölümü paramparça olmuş ben tavsiye etmiyorum zaten kimya ağırlıklı bir şey istiyorsun gibi.

Yüksek lisansı nasıl yapacaksın pardon ? Paramız pul oldu. Burs murs diye düşünme garantisi yok. ODTÜ Endüstri yazardım Matı da seviyorsam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.