Şimdi Ara

BOL S.S li Oyun Odası - Yeni Bitirdim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
3.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır yapmayı düşünüyordum ama bir türlü harekete geçememiştim. En sonunda 2 Hafta sonumu vererek Oyun odası projemi tamamladım :)

Çok titiz ve prof çalışmadım sadece boş vaktimi keyif aldığım birşey yaparak değerlendirmek ve emeğim karşısında ortaya birşeyler çıkarabilmek amaçlı yaptım. Sizlerle paylaşmak istedim :)

BOL S.S li Oyun Odası - Yeni Bitirdim :) Başlamadan önceki hali.
     BOL S.S li Oyun Odası - Yeni Bitirdim :) Burada kabloları henüz toplamamıştım.
     BOL S.S li Oyun Odası - Yeni Bitirdim :) Kabloların toplanmış hali.
     BOL S.S li Oyun Odası - Yeni Bitirdim :) Projenin ilk aşaması burada bitmişti.
     BOL S.S li Oyun Odası - Yeni Bitirdim :) Ve projenin 2. aşamasına başlıyoruz.
    Burada masanın arkasındaki duvarı siyaha boyadım ve alt tarafa led taktim. Bu aşamalarda foto çekemedim çünkü ellerim boyalıydı :)
     BOL S.S li Oyun Odası - Yeni Bitirdim :) Buradan itibaren projenin tamamlanmış halinin fotoları var.

Ve mutlu son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanli61 -- 19 Ekim 2014; 3:27:43 >

• masaüstü pek sarmıyor laptop daha iyi
  • woodnight kullanıcısına yanıt
    Tamamen zevk ve tercih meselesi. Konuyu bu şekilde alakasız yorumlarla kirletmeyelim rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostperson

Tamamen zevk ve tercih meselesi. Konuyu bu şekilde alakasız yorumlarla kirletmeyelim rica ediyorum.

rica ediosunda eksilemeyide unutmuyosun.
  • woodnight kullanıcısına yanıt
    Evet konu ile alakasız yorum ve konuyu polimiğe çevirme çabanız 1 eksiden daha fazlasını hak ediyor aslında.

Daha fazla yorum yapıp konuyu iyice kirletmeyin. Söylemek istediğiniz birşey varsa pm atın oradan yanıt vereyim. İyi geceler.
  • Gerçekten uğraşmışsın iyi de olmuş, ledleri de uzaktan kumandalı değişebilen yapmanı tavsiye ederim sonradan sıkıyor o yüzden ayrıca sese duyarlı led de yapılabilir güzel olur
  • Hocam ellerine sağlık çok güzel olmuş, uğraşmışsın fakat anlam veremediğim bir nokta var, duvarı niye siyaha boyadın? Tamam güzel hoş da, bir yerden sonra insan sıkılır bence. Ben evde bile ara sıra camdan dışarı bakasım geliyor, karanlıktan sıkılıp dışarı çıkıyorum vs.

Yanlış anlama fikrimi söylüyorum, sen rahat ediyorsan diyecek laf yok o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sade ve şık,sanırım sizde benim gibi siyah renge bayılıyorsunuz yoksa o duvarı normal birinin siyaha boyaması beklenemez,ben olsam bende siyah yapardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eywallah hocam :) Ledleri ilerde değişip sese duyarlı kumandalı yapabilirim güzel olur haklısın
    @Pincons

Hocam ben zaten pc nin başına fazla oturamıyorum iş güç nedeniyle. Haftasonları biraz oyun film vs yapıyorum. Arka fonu siyah seçme sebebim hem "doctor_bey" inde dediği gibi siyah rengini çok severim hemde dekora uyumu açısından benim zevkime göre :)
    @_recoo

Eywallah hocam aynen bende siyah rengine bayılırım. Benim için sadelik ve asaleti temsil eden bir renkdir diyebilirim :)
    @doctor_bey
  • sese duyarlı led için tip 31 araştır çok basit.http://forum.donanimhaber.com/m_49669428/tm.htm
  • Sese duyarlı olayına biraz daha sonra girebilirim şuan düşünmüyorum ama şema için teşekkürler ilerde işime yarayacak :)
  • helal olsun güzel olmuş siyah boyayı iyi düşünmüşsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

helal olsun güzel olmuş siyah boyayı iyi düşünmüşsün

Teşekkür ederim hocam siyah iyidir :)
  • Hocam harika olmuş özellikle duvar ve ledler çok şık durmuş banada iyi fikir oldu yapıcam mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

Hocam harika olmuş özellikle duvar ve ledler çok şık durmuş banada iyi fikir oldu yapıcam mutlaka

Eywallah hocam :) Tavsiye ederim cidden çok hoş duruyo. Özellikle akşam ışığı kapatıp oyun oynarken ledleri yakınca odada çok hoş bir ambiyans oluşuyo :) Ayrıca çok karanlıkta ekrana bakmak gözü bi zaman sonra fazla yoruyo bu şekilde o zifiri karanlıkta kırılarak daha rahat etmeyi sağlıyor.
  • Hocam masayi neyoe kapladiniz bende kendi masama yapacagimda

• quote:

Orijinalden alıntı: DervisAgma

Hocam masayi neyoe kapladiniz bende kendi masama yapacagimda

Otomobil kaplamada kullandıkları folyo ile kapladım hocam karbon fiber desenlisi. GG de bolca bulabilirsiniz Karbon Fiber Folyo Kaplama diye aratırsanız yada buraya tıklayın
  • quote:

quote:

Otomobil kaplamada kullandıkları folyo ile kapladım hocam karbon fiber desenlisi. GG de bolca bulabilirsiniz Karbon Fiber Folyo Kaplama diye aratırsanız yada buraya tıklayın

Tesekkurler hocam bi ara siparis veririm yaptiktan sonrada dhye atarim

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler hocam bi ara siparis veririm yaptiktan sonrada dhye atarim

Rica ederim :)

Yapıma başlamadan önce ve bittikten sonraki fotolarını koyarsanız farkı görmüş oluruz :)

Birde konu açtığınız zaman benide bilgilendirirseniz sevinirim görmek isterim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.