Şimdi Ara

BOL S.S li Oyun Odası - Yeni Bitirdim :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
3.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GrandTiger

Güzel olmuş dostum hayırlı olsun

Eyw hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matheson

Parana yazik etmissin.

Fikrinize saygı duyuyorum beğenmeyebilirsiniz ama kendi paramı dilediğim gibi kullanma hakkına sahip olduğum için yazık edip etmediğim konusunda karar vermekte bana ait oluyor sizin haddinize değil. Beğenmediğinizi belirtmeniz yeterli olurdu ve buna sadece saygı duyardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostperson

quote:

Orijinalden alıntı: Matheson

Parana yazik etmissin.

Fikrinize saygı duyuyorum beğenmeyebilirsiniz ama kendi paramı dilediğim gibi kullanma hakkına sahip olduğum için yazık edip etmediğim konusunda karar vermekte bana ait oluyor sizin haddinize değil. Beğenmediğinizi belirtmeniz yeterli olurdu ve buna sadece saygı duyardım.

Hayır beğenmedim değil çok güzel . Ben olsam bilgisayar için o kadar para vermezdim . Oyun içinse bütün bunlar insan bir zamandan sonra sıkılıyor emin olun. ben bu hataya bir kez düştüm.
  • Matheson kullanıcısına yanıt
    Ben görselliğe önem veririm bu nedenle yaptığım şeyden hem keyif aldım hemde gözüme daha güzel görünmeye başladı. Ayrıca konunun başlarında yazmıştım oraya yaptığım masraf 50-60tl civarı birşey. Yani abartılacak bir masraf da yok ortada.
  • Playstop P kullanıcısına yanıt
    Hocam şerit ledler satılıyor elektrikçilerde onlardan kullandım. Elektrikçiden istediğin renkte ve ölçüde alıyorsun adaptörünüde aldığın lede göre verir sana elektrikçi. Sonra istediğin yere şerit ledi yapıştırıyorsun. He bide aç kapa anahtarı lazım onuda istersen kendin evde istediğin yere göre ayarlayıp bağlarsın istersen elektrikçiye bağlatırsın.

Soru biraz basit geldi ama sormak istediğiniz farklı birşey değilse yanıt olmuştur sanırım.
  • Peki hocam hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam şerit ledler satılıyor elektrikçilerde onlardan kullandım. Elektrikçiden istediğin renkte ve ölçüde alıyorsun adaptörünüde aldığın lede göre verir sana elektrikçi. Sonra istediğin yere şerit ledi yapıştırıyorsun. He bide aç kapa anahtarı lazım onuda istersen kendin evde istediğin yere göre ayarlayıp bağlarsın istersen elektrikçiye bağlatırsın.

Soru biraz basit geldi ama sormak istediğiniz farklı birşey değilse yanıt olmuştur sanırım.

Sağol üstad. Aynısından yapayım bende. Senin oda da güzel olmuş hayırlı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playstop

quote:

Sağol üstad. Aynısından yapayım bende. Senin oda da güzel olmuş hayırlı olsun :)

Eywallah hocam. Yaptıktan sonra sende foto paylaşırsan güzel olur görmüş oluruz :)

• Eywallah
  • Gerçekten güzel olmuş hocam beğendim :)
  • Eywallah hocam sağolasın :)
  • Çok güzel olmuş, valla özendim
  • eddy kullanıcısına yanıt
    Hocam çok ufak bir masraf ve biraz emek ile kolayca ortaya çıkabiliyor. İnanın pc başına oturunca çok daha farklı hissettiriyor. Kısmetse ilerde monitör arkası lightpack yapmayı düşünüyorum ozaman çok daha güzel olucak :)
  • Oyun odası değilde,oyun masası olmuş.Ama güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam. Evet oda tam değil ama yine duvar ve ledler odaya ait olduğu için öyle sayalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.