Şimdi Ara

Bölüm Hakkındaki İstek/Öneri/Şikayetleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar. Bildiğiniz üzere kaliteli bir oyuncu kitlemiz var.

Bir yetkili olarak birinci ağızdan istek, öneri veya şikayetlerinizi duymak isterim.

İhtiyaç duyulan bir üst konu varsa ya da hali hazırda olan konularda düzenlemeye gidilmesi gerektiğini düşünüyorsanız düşüncelerinizi rahatlıkla yazabilirsiniz.

Herkese cevap yazmak isterim. Saygılar, iyi akşamlar

• Admin kardeş, çok yararlı bir konu olmuş.
  • Hizmet iyi, talep yok ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Hizmet iyi, talep yok ne yapalım

Yanlış anlaşılma olmasın da, bir tariz falan yoktu. Bilakis teşekkürlerimi sunmak istedim. Hem de konuyu güncelleyeyim istedim.
  • Martta açmışım gerçekten güncellenmeye ihtiyacı varmış, bu aralar daha aktif bu bölüm belki vardır istek/şikayet (edit:imla)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ROS icin yeni bir subforum olusturulabilir...
  • Oyunlarda karşılaştığımız sorunlar için yeni bir alt bölüm açılabilir.
  • diablo'da müşteri yok zaten, bi de alt forum açarsak iyice ıssızlaşır buralar, arada bir diablo 2 konusu bile görmek noltalji oluyor bana
  • SSS konusuna ekleme yapabilirim sorunlar için
  • ROS paketi geldiğinde A.H olayı kalkacağı için, trade ticareti artacaktır. item alış/satış konularını bolca görebiliriz. Bu durum da bölüm kirliliği yaratacaktır. Mevcut item alış/satış konusu talepleri karşılamayacağını düşünüyorum. Bir alt bölüm açabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 1 Ocak 2014; 23:21:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLX

ROS paketi geldiğinde A.H olayı kalkacağı için, trade ticareti artacaktır. item alış/satış konularını bolca görebiliriz. Bu durum da bölüm kirliliği yaratacaktır. Mevcut item alış/satış konusu talepleri karşılamayacağını düşünüyorum. Bir alt bölüm açabilirsiniz.

Mantıklı bir düşünce, talep oranına bağlı sabit konu veya üst konu açabilirim
  • macgdestor kullanıcısına yanıt
    hocam diablo bölümünün ne özelliği var da mesajlar silinmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

hocam diablo bölümünün ne özelliği var da mesajlar silinmiyor?

Şikayetlerin %90'ıyla bizzat ilgileniyorum, herhangi bir haksızlık/kural ihlali söz konusu ise şikayet sistemini kullanınız, süreklilik arz eden bir durum var ise direk bana özel mesaj atarak bildirin, inceleyip geri dönüş yaparım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahatsız edici ve insanları tahrik edip kavga cikarmaya müsait mesajlara mudahale edilmeli. Bölüm yöneticisine daha çok yetki verilmeli.

• Evet kesinlikle BARKU arkadaşıma katılıyorum.Bende dahil hakedenler banlanmalı. Hatta bazı kişiler forumun iyiliği için ebediyen banlanmalı.
  • üç paralık oyun için neden birbirinize düşüyorsunuz anlamış değilim adı üstünde oyun eğlenmek için oynanır kavga etmek için değil 40 yaşına gelmiş adamlar beş yaşındaki çocuklar gibi birbirine hakaretler savuruyor güleyimmi ağlayayımmı şaşırdım...

• quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

quote:

Orijinalden alıntı: VLX

ROS paketi geldiğinde A.H olayı kalkacağı için, trade ticareti artacaktır. item alış/satış konularını bolca görebiliriz. Bu durum da bölüm kirliliği yaratacaktır. Mevcut item alış/satış konusu talepleri karşılamayacağını düşünüyorum. Bir alt bölüm açabilirsiniz.

Mantıklı bir düşünce, talep oranına bağlı sabit konu veya üst konu açabilirim

Merhaba;

ROS ile birlikte ticarette bitiyor maalesef.Bütün itemler accound bound.Sadece partinizdeki arkadaşlarınıza 2 saat içerisinde verebiliyorsunuz itemleri.Gold bile accound bound.

İleride ne yaparlar bilemiyorum ama betalarda vs item ve gold tipleri bu şekilde,satılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbayaksoy -- 26 Ocak 2014; 14:06:25 >

• Steam yapan oyuncular için bir üst konu oluşturulabilir.

Donanımhaber aracılığı ile daha çok türk arkadaşımızın yayınlarını izleme şansı olabilir,ve yayın yapmak isteyen arkadaşlarada yardım ve cesaret verebiliriz:)

TURKNUKEM onur arkadaşımızı bu foruma tavsiye edip üye yaptıktan sonra,birçok arkadaşın haberdar olmadığını gördüm böylesine bir oyuncudan.

Dediğim gibi steam konusuna bir el atarsanız güzel olur gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

Steam yapan oyuncular için bir üst konu oluşturulabilir.

Donanımhaber aracılığı ile daha çok türk arkadaşımızın yayınlarını izleme şansı olabilir,ve yayın yapmak isteyen arkadaşlarada yardım ve cesaret verebiliriz:)

TURKNUKEM onur arkadaşımızı bu foruma tavsiye edip üye yaptıktan sonra,birçok arkadaşın haberdar olmadığını gördüm böylesine bir oyuncudan.

Dediğim gibi steam konusuna bir el atarsanız güzel olur gibi..

Steam/Broadcast ile ilgili talep olursa bir üst konu ayarlayabilirim. Duruma göre bakarız hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.