Şimdi Ara

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
26
Favori
18.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Morhipo hangi sektör olur arkadaşlar?

Giyim. Ben aldım kampanya geçerli. Mizudan da alışveriş yaptım orada da geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertosman -- 18 Nisan 2016; 20:37:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    sektor uyuyormu acaba kavi tekstil akaryakıt olarak dusuyor karta
  • Pp kart yerine migros hediyem kart kullanmakta olur herhalde.

• gyrocu kullanıcısına yanıt
    Grams da fiziki altınmı aldınız yoksa, cephaneci gibi hesabınıza geri eft mi yapılıyor?

• exponent kullanıcısına yanıt
    hesaba eft
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Yap yap bizde kuytu Köse bi Migros'tan yarın deneyeyim.
    Önce 10 tl yüklerim işlemde nakit avans vs yazmıyorsa saldır yolda geri çekil

kimi migrosta nakit avans yazıyor kiminkinde yazmıyor. Bugün 3 migros dan sadece birinde nakit avans çektiniz şeklinde yazdı. Tabi önemli olan yazıp yazmaması değil garantinin reel olarak faiz bindirip bindirmediği
  • quote:

Orijinalden alıntı: simonbolivar01

quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Deniz bonus kampanyaya dahil mi,

Sayfada duyuru var ama geri dönüş olmadı

Bendede geri donus olmadi ama, ikinci defa sms atinca, daha once kayit oldunuz diye sms geldi..

• Paracard ile pp veya ininal yüklemesi yapıp puan kazanan var mı? Bonus kartlarla kampanya takipte puan kazanılamadığını yazanlar olmuş. Paracard da son durum nedir? Nakit avans faizi işletmez, kampanyadan puan kazandırır mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap kesim tarihinden sonra almayı planlıyorum umarım kampanyaya talepden dolayı garanti erkenden bitirmez kampanyayı.

Şu an 116.19 görünüyor. Sepete ekleyip satın alınca fiyat değişiyor mu? Eğer değişmiyorsa gramında 4 TL zarar var. Toplamda 16 TL zarar. 60-16= 44 TL kar edebiliriz.
  • suatin kullanıcısına yanıt
    aynen bu miktar çekiliyor
    kaldı ki altın ve dolar yükselince zaten 115-116 olur kısa sürede. daha da artarsa üzeri çorba parası olur
  • probiotic kullanıcısına yanıt
    O zaman sömürüye başlayalım
    Bonus ile alıp kuveyt turk hesabınıza göndertebiliyor musunuz?

• Arkadaslar money bonus ile Migros yüklemeleri puani bonusflash da gözüküyor ancak flexi gözükmüyor. Slipte avans yazmıyor. Sebebi Ne olabilir money bonus oluyorsa flexi de de olmalı mantiken..

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemsiz

üye işyeri kuyumcu aranıyor, alışveriş yapıp kabul olan varsa belirtirse sevinirim.

ANKARA ALTIN ÇARŞI ÜST KAT KUYUMCU OSMAN ARKADAŞLAR BONUS ÜYE İŞYERİDİR AKŞAM 118 ALDIM 111 YANDAKİ KUYUMCUYA BOZDURDUM DONANIM HABERDEN GİDENLERE YARDIMCI OLACAK ANKARADAKİ ARKADAŞLARA DUYURULUR.
  • Migrostan innial en mantiklisi galiba

• Yav sen yaşıyormuydun be bonus

• quote:

Orijinalden alıntı: gyrocu

hesaba eft

İllaki altın hesabı mi vermemiz gerekiyor sitede altın hesabı soruyor normal vadesiz hesaba eft yapiliyormu acaba biliyor musunuz? Siz altın hesabı mi kullandınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Market alışverişi yapacaklar için Özdilek 2 x 75 = Ariel deterjanla ve kişiye özel hedefle kombolanıyor. pp ve hediyem kart olayının sonucunu bende merakla bekliyom.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmavcu kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba sizin işlem yaptığınız migros kasalarındaki poslar güncellenmemiş. bu nedenle yükleme kampanya dahilinde sayılıyor ancak bazı poslar güncellenmiş ve sliplerde nakit avans kullandınız yazısı çıkıyor. pp ana konusunda slip resimleri var. tavsiyem sizin poslar da güncellenmeden bir an önce yüklemelerinizi yapın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.