Şimdi Ara

# Bora satıp Mondeo almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2003 model Pasific Bora aracım var . 80.000km'de lpg li.Gayet temiz bir sıkıntısı yok fakat arac ici cok dar.Ve 1.6 lpg li motor artık yetmemeye basladı.

Acaba aracımı 22-25 aralıgında satsam ve 2006 model bir 2.0motor mondeoya 26-27 versem mantıklı bir iş yapmış olur muyum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir jetta/bora kullanıcısı olarak söylüyorum çok kötü bir değişiklik olur..
  • Bende de Bora var ve dediğiniz gibi içi biraz dar. aslında ön kısımda çok sorun yok da arka diz mesafesi baya bi dar..3 kişi zor sığıyor. Mondeo güzel araba. 2.0 motor da size yeter. Bence mantıklı bir tercih olabilir. O paraya jetta da bakılabilir ama ben jettaya o parayı verene kadar borayı değiştirmem :)
  • Konfor olarak mondeo ic tasarım olsun donanım olsun cok daha ust bir arac Boradan , fakat ustune 3-5 koyup almaya deger mi ben ordayım mondeoyuda lpg li bakıyorum
    Bide 2.0 motorun vergisini hesaba katıncaa ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkc3701

Konfor olarak mondeo ic tasarım olsun donanım olsun cok daha ust bir arac Boradan , fakat ustune 3-5 koyup almaya deger mi ben ordayım mondeoyuda lpg li bakıyorum
    Bide 2.0 motorun vergisini hesaba katıncaa ???

sen kafaya koymuşsun canınız değşiklik istiyor gibi.. ben olsam farklı alternatiflere yönelirdim bütçeniz doğrultusunda. s80 alabilirsiniz passat belki büyük araba istiyorsunuz belli.. hoş gerçi ikiside yeterince büyük değil..
  • İyi bir tercih olacaktır Mondeo. Biraz daha bütçe arttırıp daha modelli almaya bakın derim
  • eğer mondeo alacaksanız 2.0 olsun. yeni kasasının 1.6 lpg'lisini sürdüm pek tatmin edici değil.
  • eggys'e bakma...

Neden daha önce yapmamışım diye kızarsın kendine,Mondeo'yu kesinlikle dizel al bu arada.Bor da neymiş Mondeo'nun yanında
  • model degiscekseniz kiytirik mondeoya bakmayin bence yani saka felan yapmiyorum mondeo hic d sinifi bir arac havasi yok
    bora dan ustun yani motorudur heralde

• Dizel Mondeo çok mantıklı bir tercih olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkc3701

2003 model Pasific Bora aracım var . 80.000km'de lpg li.Gayet temiz bir sıkıntısı yok fakat arac ici cok dar.Ve 1.6 lpg li motor artık yetmemeye basladı.

Acaba aracımı 22-25 aralıgında satsam ve 2006 model bir 2.0motor mondeoya 26-27 versem mantıklı bir iş yapmış olur muyum ?

2.0 mondeolar 20-22 bin tl filan ya da siz dizel düsünüyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet mantıklı. Fakat ikinci el piyasası Bora kadar canlı değil. Bunun haricindeki her şey için Mondeo
  • evet dh forumun lasik lafı allah askına mondeo nere bora nereya kesinlikle mondeo. borada çok güzel bir araç uzun süre bindim ama mondeo yol tutus konfor sessizlik vs. herşeyde bir adım önde. mondeo kullanın memnun kalacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

model degiscekseniz kiytirik mondeoya bakmayin bence yani saka felan yapmiyorum mondeo hic d sinifi bir arac havasi yok

Vay be,eski VW fanları bile bu kadar değişik bir kafa yaşamıyordu..Forum çağ atlamış görmeyeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 22 Haziran 2013; 23:36:00 >
  • Arkadaşımız bir karar aşamasında ve bize danışıyor marka fanatikliği yapmaya gerek yok..!

Benim fikrim kıyaslanabilecek araç değiller. Mondeo gerçekten çok çok üstün bir araç. Yol tutuş, donanım, konfor, performans, vs, vs. Bora bana VW severlerin ayakta tuttuğu bir arabaymış gibi geliyor.. Bende severim VW ya da başka bir marka ama fanatiklik yapmaya lüzum yok.

Bu arada sizin arabanızın fiyat aralığında gayet güzel mondeolar var. 24-25 gibi yani o kadar üstüne eklemeye gerek olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta03

Arkadaşımız bir karar aşamasında ve bize danışıyor marka fanatikliği yapmaya gerek yok..!

Benim fikrim kıyaslanabilecek araç değiller. Mondeo gerçekten çok çok üstün bir araç. Yol tutuş, donanım, konfor, performans, vs, vs. Bora bana VW severlerin ayakta tuttuğu bir arabaymış gibi geliyor.. Bende severim VW ya da başka bir marka ama fanatiklik yapmaya lüzum yok.

Bu arada sizin arabanızın fiyat aralığında gayet güzel mondeolar var. 24-25 gibi yani o kadar üstüne eklemeye gerek olacağını sanmıyorum.

iyi de o zaman kendi dediğinle çelişiyorsun dostum..Hem Bora, fanatiklerin ayakta tuttuğu bir model diyorsun; hem de aynı paraya daha modelli mondeo alabilirsin diyorsun :) eğer sadece fanatiklerin ayakta tuttuğu bir model olsaydı 2003 bora fiyatı 2006 mondeoyla aynı olabilir miydi sence? demekki bu aracın iyi bir piyasası var.sadece fanatiklere bağlamayın bence.. tabiki de mondeo birçok açıdan üstün olabilir ama boranın hakkını da yemeyin..binmeden önce ben de çok eleştiriyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

model degiscekseniz kiytirik mondeoya bakmayin bence yani saka felan yapmiyorum mondeo hic d sinifi bir arac havasi yok

Vay be,eski VW fanları bile bu kadar değişik bir kafa yaşamıyordu..Forum çağ atlamış görmeyeli

abicim focus alicam dese bisey demezdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

abicim focus alicam dese bisey demezdim

Sen geçen alıntılaştığımız kardeş değil misin yanlış mı hatırlıyorum?

• quote:

Bir yaşıma daha girdim.

Şu yorumu neye dayanarak yaptığını anlayabilmiş değilim. D sınıfında yol tutuş lideri. İç mekanı en geniş araçlardan biri. Sürüş zevkine hiç girmiyorum bile. Donanımsa donanım o da var. 1-2 yer dışında iç mekan kaliteli malzemeden yapılmış. Tip olarak da iyi.

Zaten c sınıfı bir araç nasıl mondeodan iyi olabilir sen bi onu de bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

quote:

Bir yaşıma daha girdim.

Şu yorumu neye dayanarak yaptığını anlayabilmiş değilim. D sınıfında yol tutuş lideri. İç mekanı en geniş araçlardan biri. Sürüş zevkine hiç girmiyorum bile. Donanımsa donanım o da var. 1-2 yer dışında iç mekan kaliteli malzemeden yapılmış. Tip olarak da iyi.

Zaten c sınıfı bir araç nasıl mondeodan iyi olabilir sen bi onu de bana?

Benim tavsiyem baska D sinifi bir arac baksin.
    Bakin iciniz rahatlasin Passat felan demiyorum . Ama siz de haklisiniz Mondeo nun da iyi yanlari olacaktir ama D sinifi arac cok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.