Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
38
Favori
326.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heah iste yakaladigin iyi olmus bu sesi bir cozum bulunabilir diye dusunuyorum ara ara cikan bir ses .sogutmasi 40n de cok guzel yalniz hic tatil modu var onu yaptiniz mi koku olustugunu soyledi arkadasim tatile cikinca denersen hacim seviniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm
    Eklediğim dosya da benim buzdolabından kaydettiğim ses. Üstelik mikrofon motora yakın değil dolabın önünde. Bosch müşteri hizmetlerini iki kez aradım sadece ilgilenirmiş gibi yapıyorlar. Dolabınızın çalışma prensibi bu normal diyorlar. 40 desibel gürültüden fazla diyorum cevap yok.
    Ayıplı mal üretiyorlar diye tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedgiz -- 19 Haziran 2013; 4:07:30 >
  • bu ses 40n de de var fakat dikkatimizi verdiğimizde ancak duyuluyor.geçen gün elektrik kesildi buzdolabının sicakligi arttı elektrikler gelince başladı soğutmaya 20 dakika sonra soğutucunun duvar kisminda yaklaşık bir mm lik karlanma olustu sabah uyandığımda o karlanmadan eser yoktu. herkese şiddetle tavsiye ederim yaklaşık iki haftadır kullanmadigim domates ve yoğurt ilk günkü gibi.

• TEKNOSA DA LG GN-M702GLHW 490LT GÜMÜŞ BUZDOLABI , LG F1296TDP3 1200 DEVİR 8 KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ , FAKIR POWER MAX 2200 CYCLONIC TOZ TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 12 taksit 3.999TL FİYAT PERFORMANS AÇISINDAN UYGUNMUDURR SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Akşamları dolaptan aşırı derecede ses gelmeye başladı.
    Kapatıp açıyorum düzeliyor.
    Bu ses canımı sıkmaya başladı.

Candoğan bey By_C@BB@R'ın durumu hakkında yorumunuz nedir? Neden bu şekilde bir ses problemi olabilir..Fikri olan var mı arkadaşlar?
  • arkadaşlar ses mes çok da problem değil şu an ki dolabımız Hotpoint-Ariston NMTM 1911 F TK/HA ve motoru yeni değiştiği için de soğuduk 300 lira ücre-t garantili olduğu için tahsil edilmedi ama yarın bir gün yine sorun çıkaraiblir diye elden çıkaracğaız, yerine de bu makineyi düşünüyoruz, sanırım genel olarak herkes memnun değil mi?

bir de şu an en ucuz 1474TL olarak guzelevim.com.tr'de görünüyor, sizler genelde kaça aldınız, elden alımlarda pazarlıkla daha ucuza bulunabiliyor mu acaba?
  • Forumdaki tüm yazanlara öncelikle teşekkür ederim.Benim gibi evlilik hazırlığı yapan insanlara bulunmaz nimet niteliğinde yazdıklarınız.Bende günleeerdir forumu okumaktan gözlerim şişti,şimdi karar zamanı. Sn Candoğanada msj attım ama gözden kaçtı galiba.

Şimdi buradan buzdolabı ile ilgili bir şeyler sormak istiyorum : Konuda bahsi geçen buzdolabnın çok nemli yerlerde kullanılması önerilmiyor.Adana için tavsiye edilen bir cihaz değilmidir?Sizce nasıl olur orada kullanılması.Zaten low frosttan yana değildim ama yorumlar aklımı çelmişti şimdi de kullanılacak bölge kafamı karıştırıyor.

Zaman ayırıp okuyan ve cvp yazanlara şimdiden teşekkür ederim.Yinede aynı hacim ve aynı fiyatta başka önerilerinize de açığım.
  • http://www.teknosa.com/urunler/115010500/lg-gr-b632gqqw-buzdolabi?term=lg%20buzdolab%C4%B1

lowfrost hakkında kaygın varsa bu makinayı da değerlendir bence

• Sitede tükenmiş ama başka bir yerde ola bilir

• canguler35 C kullanıcısına yanıt
    Havayla birlikte buzdolabına giren nem, ısı değişimi sürecinde buzlanmayı arttırabileceği için fazla nemli yerlerde lowfrost pek önerilmiyor sanırım.
    Alternatif olarak, kombi tipi olmazsa olmaz değilse arkadaşın önerdiği nofrost LG-632 serilerine bakabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

arkadaşlar ses mes çok da problem değil şu an ki dolabımız Hotpoint-Ariston NMTM 1911 F TK/HA ve motoru yeni değiştiği için de soğuduk 300 lira ücre-t garantili olduğu için tahsil edilmedi ama yarın bir gün yine sorun çıkaraiblir diye elden çıkaracğaız, yerine de bu makineyi düşünüyoruz, sanırım genel olarak herkes memnun değil mi?

bir de şu an en ucuz 1474TL olarak guzelevim.com.tr'de görünüyor, sizler genelde kaça aldınız, elden alımlarda pazarlıkla daha ucuza bulunabiliyor mu acaba?

dostlar birisi bu soruları yanıtlayabilir mi acaba?

ayrıca şu anki dolabımızın Hotpoint-Ariston NMTM 1911 F TK/HA özellikle buzluğu koku yapıyor, yani normal kısmı da bir o kadar kötü,
    atıyorum buzluğa ekmek attınız, bir hafta sonra çıkarıp çözdürüp yemek istediğinizde resmen dolap kokmuş oluyor, bacanağın dolabı alttan buzluklu no-frost bosch
    ve zerre kadar koku yapmıyor, ne koysa çıkarsa, bir hafta bile geçmiş olsa mis gibi,

bu konudaki dolabı kullanan arkadaşlar koku yönünden yorum yapabilirler mi acaba?

• quote:

quote:

arkadaşlar ses mes çok da problem değil şu an ki dolabımız Hotpoint-Ariston NMTM 1911 F TK/HA ve motoru yeni değiştiği için de soğuduk 300 lira ücre-t garantili olduğu için tahsil edilmedi ama yarın bir gün yine sorun çıkaraiblir diye elden çıkaracğaız, yerine de bu makineyi düşünüyoruz, sanırım genel olarak herkes memnun değil mi?

dostlar birisi bu soruları yanıtlayabilir mi acaba?

ayrıca şu anki dolabımızın Hotpoint-Ariston NMTM 1911 F TK/HA özellikle buzluğu koku yapıyor, yani normal kısmı da bir o kadar kötü,
    atıyorum buzluğa ekmek attınız, bir hafta sonra çıkarıp çözdürüp yemek istediğinizde resmen dolap kokmuş oluyor, bacanağın dolabı alttan buzluklu no-frost bosch
    ve zerre kadar koku yapmıyor, ne koysa çıkarsa, bir hafta bile geçmiş olsa mis gibi,

bu konudaki dolabı kullanan arkadaşlar koku yönünden yorum yapabilirler mi acaba?

dondurucu kısmıyla ilgili koku sıkıntısı yok. Ancak Normal üst kısım için ağzı açık bir şey unutursanız bazı zamanlar yemeğin cinsine göre koku yapabiliyor ancak ağzı kapalı durumlarda bir sıkıntı çıkmıyor. Şu ana kadar koku problemi yaşamadık. Dediğim gibi bir kere ağzı açık unutmuşuz koku yapacak bir yemeği ondan kaynaklı koku yaşandı sonra 1 günde kokusu geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

dondurucu kısmıyla ilgili koku sıkıntısı yok. Ancak Normal üst kısım için ağzı açık bir şey unutursanız bazı zamanlar yemeğin cinsine göre koku yapabiliyor ancak ağzı kapalı durumlarda bir sıkıntı çıkmıyor. Şu ana kadar koku problemi yaşamadık. Dediğim gibi bir kere ağzı açık unutmuşuz koku yapacak bir yemeği ondan kaynaklı koku yaşandı sonra 1 günde kokusu geçti.

yok zaten benim dediğim konu, ekmeği poşeti ile ağzını bağlayıp da koysanız koku yapıyor ki bizim dolaba ağzı açık birşey konmadığı halde resmen kötü kokuyor
    alta da üste de konulan şeyler

bu arada bu konudaki bosch ile

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/%C3%A7ift-kap%C4%B1l%C4%B1/KG58EAW30N.html

siemens KG58EAW30N modelei tamamen aynı galiba değil mi?

yani ne fark ediyor onu anlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

yok zaten benim dediğim konu, ekmeği poşeti ile ağzını bağlayıp da koysanız koku yapıyor ki bizim dolaba ağzı açık birşey konmadığı halde resmen kötü kokuyor
    alta da üste de konulan şeyler

bu arada bu konudaki bosch ile

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/%C3%A7ift-kap%C4%B1l%C4%B1/KG58EAW30N.html

siemens KG58EAW30N modelei tamamen aynı galiba değil mi?

yani ne fark ediyor onu anlamadım

konu hakkında üstadların bilgilendirmesiyle sadece kapı kolu meteryalleri ve gösterge panelleri farklı imiş diğer bütün özellikleri aynı, Bir seneden bu yana buzdolabi arayisindaydim tam karar kıldım derken bu seferde nemli yerlerde buzlanma sorunsalı olduğu belirtilmiş ust yorumlarda dolapla alakalı galiba lg nin 600 lt lk 802 modelini alacağım dolap a+ acaba a++ ya göre enerji sarfiyati beni uzermi bilgisi plan varsa cevap alabilirmiyim lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bugün annem bir miktar meyve sebze alışverişi yapınca sebzelikte nasıl duruyor diye merak edip üşenmeden hepsini yıkayıp öyle dizdim. Yiyecekleri göstermem biraz ayıp oluyor, kusuruma bakmayın. Ancak kapasitesi ve sebzeliğin teleskopik olması dolayısıyla ön çerçevesinden nasıl durduğunu gösterme amaçlı fotoğraf çektim. Zira bence buzdolabının görsellikte en çok dikkat çeken yerlerinden biri sebzeliği bence.
     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

Buzdolabının raf düzenini ilk aldığımda değiştirmiştim, resimlere bakınca fabrikadan çıktığı hali daha kullanışlı gibi geldi, eski haline getirdim.
     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

candoğan hocam şöyle bir bilgi yazmışsınız konunun en başında yani ilk aldığınızda çektiğiniz resimlerin içinde :::Kontrol panelinden dondurucu ve soğutucu bölmelerini birbirinden bağımsız olarak kaç 'C olmasını istiyorsanız direkt ekrandan seçiyorsunuz.

şimdi bu dediğiniz şu anlamada gelirmi ? mesela ben dondurucu veya soğutucu bölümünü kullanmayı düşünmüyorum 3 -- 5 ay bu iki bölümden birini isteğim doğrultusunda kapatma imkanım varmı bu özelliği ile ? ve böyle bir imkan varsa tabi buda yakacağı elektrikte tasarruf sağlarmı mantıken daha az yakar..... bilgi verirseniz sevinirim....teşekkürler....

• dostlar bu 40n modelenin tek farkı elektrik tüketimi mi?
  • memint M kullanıcısına yanıt
    öncelikle çok teşekkür ederim mecburen fazla para ve sonrasında tüketimden kaynaklı yine fazla para verip no frosta gideceğiz.zaten samsung 59 serisini düşünüyorduk tüketimden dolayı low-frosta döndük şimdi yine no frost.Tekrar teşekkür ederim.
  • KD56NAW32N modeli A++ 505 lt nofrot modeli tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adan_us

konu hakkında üstadların bilgilendirmesiyle sadece kapı kolu meteryalleri ve gösterge panelleri farklı imiş diğer bütün özellikleri aynı, Bir seneden bu yana buzdolabi arayisindaydim tam karar kıldım derken bu seferde nemli yerlerde buzlanma sorunsalı olduğu belirtilmiş ust yorumlarda dolapla alakalı galiba lg nin 600 lt lk 802 modelini alacağım dolap a+ acaba a++ ya göre enerji sarfiyati beni uzermi bilgisi plan varsa cevap alabilirmiyim lutfen

siemens olanı buldum 1450 liraya taksitli olarak ama bu candoğanın incelediğinden kalitesiz değildir inşallah ya birisi yardımcı olursa sevinirim

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.