Şimdi Ara

Bosch ürünlerinde fiyat ne zaman düşecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi bu yaz evlenecek arkadaşlar için ek bir bilgi, gözden kaçmış olabilr.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=184647

• vallahi indirim falan yapmadılar hiç birisi de. boschun ilgilendiğimiz bulaşık makinası 1000 liraydı hala 1000 lira.. hani ötv-kdv?? fiyatı takip etmeyip bilmeyene yuttururlar..
  • bence adamlar millet nasılsa ötv indirimi oldu diye hemen bayilere saldırır düşüncesiyle şu anlık pek indirime gitmediler,3 aylık dönemin son çeyreğinde asıl indirimler ortaya çıkar diye düşünüyorum.
  • boşuna beklemeyin indirim sadece yeni gelecek mallarda geçerli olur, adamlar ülkeye sokarken peşinden ötv'yi ödüyorlar, ödediklerine neden indirim yapsınlar...
  • arkadaşlar indirim olabilir.
    Şöyleki bosch,siemens ve profilonun stelerınde şuanda fiyat yok. Bir haftadır da fiyatlar guncelleniyor diyor.
    Alacak arkadaşlar sitelerini takip etsinler.
    İndirim gelebilir
    www.boschevaletleri.com
  • Ben de ankastre fırın almak istiyorum.

500-600 arası bir bütçe ayırdım. Bekliyoruz bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niyatovic

boşuna beklemeyin indirim sadece yeni gelecek mallarda geçerli olur, adamlar ülkeye sokarken peşinden ötv'yi ödüyorlar, ödediklerine neden indirim yapsınlar...

aynen katılıyorum arkadaşım, zaten linkteki yazıyı okudum boschun satış direktörü önce stoktaki ötvsi peşin ödenmiş malların normal fiyattan satılıp daha sonra ötv indirimli satışa geçeceklerini söylüyor.
  • arkadaşlar azda olsa fiyatlar biraz düşmüş gibi.

bosch was 20361 1.050 idi şimdi 1.000 TL

bosch sms53m02 1,060 idi şimdi 970 TL

bu fiyatlar nasıl alsammı yoksa daha beklesemmi arkadaşlar.
  • Arkadaşlar Bosch yeni indirimli fiyatları yansıttı sitesine. Hoş pekte indirim falan yok benim liste site fiyatı 1,442 iken 1,000'e aldığım bulaşık makinasını (geçenlerde de indirim yapılmıştı) 1,225 ten 1,212 ye indirmişler. İndirime bak 13 TL %8 indirm olsa 1,127 olması gerekir bu ürünün fiyatı. Anlayacağınız maksat göz boyamak. En iyisi gezip araştırarak sıkı bir pazrlık yapmak. Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.