Şimdi Ara

BOŞUNA TIP YAZMAYIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
7.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kankaaaaaamm psikologa görün bence kankaaaaam. hahahahaha adamın açtığı konuya attığı mesajlara bak hahahahaha. böyle diyip duruyorsunuz sonra gidip birinci sınıfta önlükle steteskopla yüzlerce instagram fotosu atıp tüm kullanıcı isimlerinizi dr. ön ekiyle alıyorsunuz. hahahahahaha.
  • MeriCT kullanıcısına yanıt
    Nasıl bildin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp yazıp avrupaya göç edicem mis

• ramm27stein R kullanıcısına yanıt
    Süper hocam

• Ama mühendisler de çok ağır bir eğitim alıyor?

• gelecekte tıp doktorluk kalmayacak.yapay zeka cözcek işi.cinde başlamışlar kutu şeklinde oda yapmışlar içine giriyorsun içine ne rahatsızlığın var onu söylüyor.
  • ben bu yapay zeka işine pek katılmıyorum. En basitinden cpr yi örnek gösterelim. Kompresyonu yapan robotik cihazlar vardı ama bilim adamlarının araştırması sonunda en etkili kompresyonu insanlar tarafından yapıldığı belirlendi.

Zaten bildiğin üzere hastane dışında defibrilatörsüz sağ kalım oranı yüzde 25. İşin içine robotik cihazlar girdiğinde bu oran yüzde 15 e düşüyor.
  • ksenophanes17 K kullanıcısına yanıt
    Mühendisler tıptan daha fazla çalışıyor 3. yılda hocam
  • İnsan sayısı sabit kalsa dediğin mantıklı olurdu ama ülke 82m yani 100 e bir sey kalmadı pek bana kalırsa ölmeyecek meslekler tıp ve teknoloji alanındaki bölümler. Uzak durulması gereken de ftr , beslenme diyetetik , eczacılık(puanı çöp atmak benim için)

• Hey_Nigga kullanıcısına yanıt
    katılıyorum doğru söylüyorsunuz
  • ne olursa olsun hengi işi yaparsanız yapın devir öyle bir devir ki işini iyi yapan çok mutlu olacak boş beleş maaş alanlar da baya bi üzülecek gibi görünüyor. tıp için de şunu söyleyim ben de tıp fakültesindeyim. hekimlikte pratisyen hekim çok fazla. uzman açığı ise çok. uzmanlık ve üstü tıp için en doğru seçimdir hem maddi olarak hem de kadro açısından bunun için de tus başarısı şart tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8646DB36B

ben bu yapay zeka işine pek katılmıyorum. En basitinden cpr yi örnek gösterelim. Kompresyonu yapan robotik cihazlar vardı ama bilim adamlarının araştırması sonunda en etkili kompresyonu insanlar tarafından yapıldığı belirlendi.

Zaten bildiğin üzere hastane dışında defibrilatörsüz sağ kalım oranı yüzde 25. İşin içine robotik cihazlar girdiğinde bu oran yüzde 15 e düşüyor.
    neleri yapmadılar ki bunuda yapcaklar.robotlar robotlarla ameliyatlar.teknoloji bazı meslekleri bitircek.bunun önüne gecilmez.ilk başta sorun olsada gelecekte sorunsuz robotik yapay zekalı robotlu cihazlar cıkacak.filmlerde bile gelecekle ilgili ipucları veriyorlar.
  • marsta çöpçülük yaparız gelecekte belki 10 asgari ücret verirler aylık
  • Şaka bir yana gerçekten öyle nereden baksan yüzde 70 i para için yazıyor ben de birakacam bu sene işletme düşünüyorum

• Hakkettigi siralama 120k mi yok daha neler kime canimizi emanet edecegiz iki sayiyi duzgun toplayamayanlara mi?

• Bouncer535 kullanıcısına yanıt
    öss sınavı gibi bir dandik sınavla biz öğrencileri sınıflandıramayız ki. Yetenekleriyle ve zekalarıyla sınıflandırmamız gerekiyor
  • Yav bu doktorlar hiç mi emekli olmuyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emekli olmuyorlar hocam. 2019dan önce doktorun emekli maaşı 3 bindi. 2019 da 5 bin yaptılar. Aylık 20-25 bin alırken emekliliğinde 5 bin alıyorsun kim emekli olur ki
  • ben 2025 ten geliyorum hatta doktorlar o kadar işsiz kalacak ki asgari maaşla bile çalışamayacak...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.