Arkadaşlar ben greece serverındayımm bugün demon horselerde bide soldierlerde kastımm tam on tanee bott vardııı adamlar hayatınıı yaşıyoo lag lag lagg sinirr oldumm kafayııyicemm heryerde bott nasıl bişey yaa bunun bi çözümüü yokmu Adlarını falann veripp şikaayet edemezmiyizz Bu oyun böle gitmezz Lütfenn Bişeler Yapalımm. Bide benim charr full intt blade yapıyorumm firee var lightinde koşma tabi lwl 30 da nukeler falann açılcakk sp kasıyorumm lwlimm 23 3600 sp varr 30 a kadar iyi sp olur diyorum yanii nukelerii açmakk içinn yORUMLARINIZI BeKlİyoYRum!!
full int blade kullanamaz sword kullan hem bot çaresine gelirsen şikayet etsende banlamıyolar ben çok denedim ama banlamadılar heheh sonra benbot kullanmaya kalktım paralı çıktı sonra kore serverine üye olmaya çalıştım olamadım. sonra 2 sindende vazgeçtimgreecedeki 41 lvl hybird char la kendi halime kasmaya karak verdim kararımda euro server gelinceye kadar değişmez zaten gelince yeni char açarım .zaten gelince reset atılcakmış galiba öle konuşuluyodubunu bil yeter botlar engellenemez banlamıyolar yav böle bişi olurmu off offf
lvl 30 botu hiç banlamzlar şikayet etme
Tam bot olup olmadigindan emin olamazsin bazi sirketler war hic cvp yazmadan kasan
Botun sana ne gibi bi zarari var? Kufur mu ediyo? Ks mi yapio ? Napiyor? Bi emek hirsizligimi yapior? Kendi halinde kasiyor...
Sende parani basdir al. Bide emin al silkroad bu botdan komusyon yada kendi şirketi falandir yoksa kesinlikle bi çare bulunur biraz realist olmak lazim bu işler bole doner adam cebini doldurmaya bakar.Bunu bole kabullenmen lazim.. Aglamaya gerek yok sana bi zarari yok buna sinirlenmek teknolojiye sinirlenmek gibi bişe piratiklikten başka bişe deil bole şeyleri yapanlari bence tebrik etmek lazim. Ben şahsen botsuz bi silkroad duşünemem
Amacın carınla ilgili soru sormaksa üst konuya yaz lütfen.