Şimdi Ara

botterları soymanın ufak bi taktiği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bot kullanan bı arkdasım war 37 lvl suan ama report etmedm we bayaa da yukseldı cock bot işi o kadar da kotu bi iş diil miş ole dedi botu 13 YTL ye alıorsn dedi 200 saat mi ne kasıormuş cock 1 haftada 37 oldu % 80 kusur du sabah 38 olmstr adını weremıcem ozr dilerm
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdsng

$uanki bot emin ol senden daha zeki :)

başkası hakkında böyle konuşmamalısın

seni kınıyorum
  • thx kardeş boş ver sen bu bir klasik diyenleri çok biliyor sanki. lvl ine baksan 60ın altındadır
  • baba bunu bilmeyen lerin oynamasınna gerek yok ama nese artık ne desek boş
  • LOlllllLOllllllLooooooOOoOOOooOoOOOooooooOOOOOoOOoOOOoL

hehe

botun parasız olanını bulan wearsaa söler mii

oski_147_baba@hotmail.com

bu msn ekleyin
  • bi de şu var sen hackersın ya nasıl çözdün bunu vay beeeeeee

• quote:

Orjinalden alıntı: sdsng

quote:

Orjinalden alıntı: ganXta07

red sea serverında o kadar çok botter warki artık kafayı yicemama programdaki açığı buldum we sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar fakat bu sadece giantlarda işe yarıo, öncelikle botun ks yapmamaya proramlamış olduğundan emin olun, sonra gianta daldığını gördüğünüzde sadece izleyin giantı canı çok az kaldığı zaman attack werin ama skıll kullanmayın sizin 2-3 wuruşunuzdan sonra bot ks yapmamak için geri çekiliyor we az bi canı olan olan giantı kesiyosunuz eğer item düşerse bot onu sizin war sayarak almıo biraz bekledikten sonra alabilirisiniz fakat ufak bi ayrıntı maymunu olmayanlarda yapın

ben bu teknikle çok güzel itemlar we elixerlar yürüttüm
    darısı başınıza...

$uanki bot emin ol senden daha zeki :)

• senin yaptığına soymak denmez kii!!!! daha güsel bi taktii olan yassın lütfeen
  • çok ii taktik abi bence onu boşwer sen
  • aynen bende icimden diyordum ki bu adam bu itemleri neden almiyor demekki bot kullaniyormuss
  • Arkadaşlar biri bana bu bot olayını bi açıklayabilirmi yazdıklarınıza göre otoatak muhabbeti gibi duruyor doğrumu ve her zaman bu program çıkıyor... + böyle kötü programlar çokmu mesela adamlar real para ile sanal para satıyorlar ve adamların iddalarına göre 31 günde 1lvl den 70lvl e karakter yapıyorlar. Acaba bu bot harci programlar varmı?? Knightonline ı bu tarz programlar yüzünden bıraktım inş. bu oyunda böyle programlar yoktur?? Beni aydınlatırsanız sevinirim.. bot un haricinde başka programlarda varmı? varsa ne işe yarıyorlar?
  • bende bu taktiklke çooook item kaptım saysam bitmez...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.