Şimdi Ara

BOUN Yön. Bil. Sis. vs İST. ÜNİ Hukuk (2.öğrt.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gothmog1283

hocam hazırlık kilyosta mı oluyor?
    İl dışından geliyorsan ve Kilyos’ta okumak istiyorsan evet. İstanbul’da oturuyorsan Kuzey Kampüs’te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sheldon Lee Cooper kullanıcısına yanıt
    bakıyorum ki sen çok takmışsın yurtdışını. ingilizce bide üstüne ikinci bir yabancı dilin yoksa (o ülkenin dili) gitmeyi unut. kendi tanıdıklarımın tecrübelerinden konuşuyorum. adamlar artık mühendisin kalitesine değil diline bakıyorlar beni uğraştırmasın dili halletmeyen adam diye.
  • Hukuk okuyup yurt dışına gitmek çok güç doğrusu bende çok araştırdım zamanında ama her ülkenin kendine göre bi çarkı oluyor o yüzden orda tekrar yoğun bi hukuk eğitimi alınması gerekiyor yurt dışı idealin varsa hukuk doğru bi seçim değil bence

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Merhaba başlığınızı inceledim, youtube dan izlediğim bazı videolarda hisar kampüsünden şikayetçiydi çoğu kişi kuzey ve güneye göre bakımsız, merkeze uzak olmasından dolayı tarafsız olarak hisar kampüsü diğerleriyule karşılaştırabilir misiniz? Bir de yurtları tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kompensan

Merhaba başlığınızı inceledim, youtube dan izlediğim bazı videolarda hisar kampüsünden şikayetçiydi çoğu kişi kuzey ve güneye göre bakımsız, merkeze uzak olmasından dolayı tarafsız olarak hisar kampüsü diğerleriyule karşılaştırabilir misiniz? Bir de yurtları tavsiye eder misiniz?
    Bakımsız olduğuna katılmıyorum. İnsanlar yemekhane falan olmamasından yakınıyordu şu an boğaz manzaralı bir yemekhane var okulun en güzel yeri. Merkeze uzak derken de her kampüs arası 1’er durak sırasıyla Kuzey, Güney, Hisar. Yürüyerek hepsinin arası ortalama 10dk. Güney-Hisar servisi de vat mesela. Kuzey-Güney de vardı kaldırıldı. Dezavantajı olarak Hisar’ın nüfusunun az olması diyebilirim. Onun dışında spor salonu Ağaç Ev adlı kafesiyle yemekhanesiyle güzel bir kampüs Hisar. Zaten kütüphanedir kulüplerdir study derken diğer kampüslerde de bol boş vakit geçiriyorsunuz. Benim %60 hisar %40 kuzey güney’de vaktim geçmiştir

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl karşılarsın bilmiyorum ama benim bi sorum daha olucak .Malum ülkede ekonomi sallanıyor ve forumda bundan dolayı 'garanti meslek' olarak kabul edilen alanlara yönelip risk alınmaması gerektiği geyiği dönüyor. Ben ybs'yi bu yıl öğrendim mesela malum pek revaçta bi bölüm değil hatta boundan sonra sıralamaları yerlerde ,iş imkanı olduğunu söylemişsin kendi başlığında ama maaş skalası nasil bilgin var mı? O kadar emek verdik bu sınava yanlış tercihle çöpe atmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kompensan

Hocam nasıl karşılarsın bilmiyorum ama benim bi sorum daha olucak .Malum ülkede ekonomi sallanıyor ve forumda bundan dolayı 'garanti meslek' olarak kabul edilen alanlara yönelip risk alınmaması gerektiği geyiği dönüyor. Ben ybs'yi bu yıl öğrendim mesela malum pek revaçta bi bölüm değil hatta boundan sonra sıralamaları yerlerde ,iş imkanı olduğunu söylemişsin kendi başlığında ama maaş skalası nasil bilgin var mı? O kadar emek verdik bu sınava yanlış tercihle çöpe atmayalım
    Çalıştığın şirketten, departmanına, pozisyonuna kadar maaş değişiyor. Yani şimdi gidip Marketing departmanında çalışan da var, IT de çalışan da. Türkiye de kalan da var, yurtdışına gidip SAP danışmanı olan da. Müdür, direktör, yönetici olan da var normal bir ekip üyesi olan da var. Yani bu kadar geniş bir yelpazede maaş konuşmak imkansız. Genelde her bölüm için böyle diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.