Vedat milordan olur la cb, hatta bence 80 milyonda benden sonra en iyi olacak kisi, ustelik ulkenin yok olmasi bir riski de almiyoruz benim cbligim aksine < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? (3. sayfa)
-
-
Şu tarz kaliteli konuları umarım forumda daha çok görürüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mevzu aşırı uzun ama ÖSYM kayıtlarında İmamoğlunun yatay geçiş yaptığına dair bir kanıt yokmuş. Tabi ben bu iddiaları ortaya atan kişilerin yalancısıyım. Aşağıda bazı kaynaklar var. Merak ediyorsan onları inceleyebilirsin. Yorumlarda bazıları kaynakları yalanlamış.
https://x.com/kenan_kiran/status/1141942101179076608
https://www.sabah.com.tr/gundem/2019/06/21/osymden-habersiz-universite-kiyagi
https://www.youtube.com/watch?v=VpIIF9ES2xE
Mansurbaşkan korkaklık etmedi. Seçimi zaten kaybedeceklerdi. Ayrıca tekrar genel başkanına ihanet etmek istemedi. Şu an 2028 seçimi için hazırlanıyor. Muhtemelen seçim yılı İmamoğlu adaylığını koyacak ve red yiyecek, sonra Mansurbaşkan muhalefetin adayı olarak kendini öne çıkaracak.
Hiçbir insana 20-30 yıl güvenme. Buna diktatörlük denir. Diktatörler de çoğunlukla kötüdür. 10 yıldan fazla kalması gerçekten sakıncalı yani. Fazlası en temiz adamı bile yozlaştırır.
-
ben güvenmiyorum zaten kimseye. Kknın adaylığı açıklandığı zaman gitti seçim zaten. Mansur aday olsa kazanıcaktı çok rahat ama korkusundan adayım bile demedi seçimden 1 sene sonra dalga geçer gibi aday olsam kazanırdım dedi. İnsanlar tüm gücüyle çağırdı ama adam kkdan bile korkup kaçtı aday olmadı. 2023 gibi çok kolay seçimi bile bile verdiler. ilk turda 50.5 a 49.5u hatta mansur aday olsaydı kk yerine özdağ aday da çıkarmayacaktı. Tarih korkakları değil cesurları yazar. Mansur korkağından bir şey beklenmez artık. Dediğim gibi imamson aday olursa kavala demirtaş muahbbeti yapmazsa rahatça alır ama yaparsa alamaz. 2. olasılık olarak ööyü ya da kkyi yeniden aday yapıp yine seçimi verebilirler bu da bir ihtimal. O yüzden biz seçimin ne olacağına değil kendimize yatırım yapmalıyız ya da kendimizi kurtarmalıyız fikrim budur.
-
Müesses nizam çoktan adayını belirledi bile. 2023 ve 2018 adayları da daha önceden seçilmişti. Başkaları olmak istese bile aday olamazdı. Eğer Mansur aday olsaydı sonu İnce gibi olurdu. Ülkenin düzeni bu maalesef. Biz onları değil, onlar bizi seçiyor.
-
Abi bu ülkeyi liberal, ilerici aşırı sağ parti lideri harici hiçbir şey kurtarmaz. Aşırı sağ ve ilerici sıfatlarının bir arada bulunması zaten ütopik olduğu için bu ülkeyi hiçbişe kurtarmaz
Kaynaklardan bihaber değilim. Professor Leonard da izledim bazı konularda, çok kullanmadım. Türkiye'deki üniversite öğrencilerinden bahsediyordum ben. Leonard İngilizce video ile 12 senede 3 milyon izleme almış, bu bile sadece Türkçe olan Buders'in ne kadar çok tercih edildiğini gösteriyor. Aslında bunun nedeni; TR'deki üniversitelerin işleniş tarzına birebir uygun şekilde konu anlatması ve benzer örnekler çözmesidir.
Ayrıca bounlu hocamızın ders anlatırken yaptığı eleştiriler de 10 numara. Leonard'ın matematikçileri, matematik işaretlerini ve isimlerini, sistemi, okulları eleştirdiğine denk gelmedim.
-
-
Sagci libos getirelim de popomuz ozellessin ve ulkeyi 9a bolup hepsini amer*kaya satalım 🥰🥰🥰 (amerikaya satmak harici 9 10 parcaya okeyim ama popoma dokunamazsiniz)
boş adamsın
-
-
aşırı sağ otorite için aslında ya. Aşırı solun otoriteri eşşek oluyo. Belli rasyonel planlar yapıp ne pahasına olursa olsun uygulayacak, karşı çıkanı haşat edecek, ekonomide de liberal politikalarla şakır şakır ilerleyecek bi eleman roket eder ülkeyi. Özetle liberal atatürk stili yani, 3. Dünya ülkelerinin üretim modelli ekonomisi bizde uygulanamaz artık. Tarım ve hayvancılığı teşvik eden bi liberal olsun hatta
Allah cumhurbaşkanımzdan razı olsun çok memnunuz çok.
-
Erdoğan zaten bahsettiğin özelliklere sahip.
-
Tüm dünyaya korku salan büyük lider.
-
Adam ilerici mi olm elinde gökten indiği rivayet edilen kitaplarla miting yapıyor q
ek olarak ben teyip’in ilerici ve pozitif bilimlere gereken önemi veren, reformist versiyonuna baya okeyim zaten. Söylediğim özelliklerden yoksun olunca afganistan oluyo ülke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 5 Eylül 2024; 17:53:40 >
Berat albayrak yani
Nebati
Nereden baktığına bağlı. Mesela Kürt açılımını başka bir lider yapmazdı. Hatta dile bile getiremezdi.
-
Pakistana salmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X