Şimdi Ara

Bounty Legendaryleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
7.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı anda 21 kutu bıraktım. efsane yüzük ve bracers geldi 2 tane. denemeye devam.
  • Konu arkadalarda kalmasın
  • Overwhelming Desire -Amulet
    vurdugunuz dusmanlari size asik edersiniz. o anda %35 daha fazla vurursunuz....
    act3 kutusundan dusuyor

Şu amuleti deneyen oldu mu. Her türlü saldırıda çalışıyor mu. Mantığı nedir detaylı yazabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

Overwhelming Desire -Amulet
    vurdugunuz dusmanlari size asik edersiniz. o anda %35 daha fazla vurursunuz....
    act3 kutusundan dusuyor

Şu amuleti deneyen oldu mu. Her türlü saldırıda çalışıyor mu. Mantığı nedir detaylı yazabilecek var mı?

"Chance on hit to charm the enemy. While charmed, the enemy takes 35% more damage."

Her vuruşunuzda charm yapmıyor, belli bir şansı var.
  • Kastım o değildi. Kullandığım skiller bunu tetikliyor mu? Örnek ben blessed hammer kullanıyorum. Hammerlar tetikliyor mu? Veya condem'in patlamasından etkilenen yaratıklar için geçerli oluyor mu? Yoksa sadece düz hitler için mi ya da belli bir sınırı var mı? Eğer yoksa güzel amulet. Edinip denemek lazım
  • quote:

Illusory Boots -boots --->SUPER!
    Dusmanlarin arasindan habersizce gecer gidersiniz
    act2 kutusundan cikiyor.

Anlam karmaşası var gibi.Bu bot sadece düşmanların içlerinden geçmenizi sağlıyor(herhangi bir takılma olmadan)Habersizce derken bildiğimiz kelime anlamı ise bayağı haberleri oluyor :)
  • şu bountylerden kusucam artık royal ring için 200 e yakın (belki daha fazla) kasa açtım arkadaş yok düşmüyor
    skeleton soulders 3 tane oldu ama royal hala düşmüyor dün 30 kasa açtım 1 tane leg düşmedi
    artık act 1 bount görevlerini ezberledim bıktım oyundan soğudum yeminle royal düşmeyince karakterde yerinde sayıyor oda cabası
  • Bende senin gibiydim. Açıyorum açıyorum çıkmıyordu taaki bir gün sabrıma hakim olup toplam 70 kutu biriktirene kadar. hepsini ardı ardına açtım loot bile yapmadım 1 adım attım kutuyu açtım 1 adım daha attım kutuyu açtım ilk 20 kutudan 2 tane düştü ama öncesinden en az toplam 300 tane açmışımdır
  • Ring of Royal Grandeur oldukça güzel bir yüzük, intelligent olanından trifactına sahibim düşürene kadar canım çıktı. Ancak bunun bir dezavantajı olarak sadece int charlara yöneliyor insan çünkü o zorlu süreçi bir daha yaşamak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

quote:

Illusory Boots -boots --->SUPER!
    Dusmanlarin arasindan habersizce gecer gidersiniz
    act2 kutusundan cikiyor.

Anlam karmaşası var gibi.Bu bot sadece düşmanların içlerinden geçmenizi sağlıyor(herhangi bir takılma olmadan)Habersizce derken bildiğimiz kelime anlamı ise bayağı haberleri oluyor :)

Edit:Bot artık elitlerin açtığı duvarlardan da geçebiliyor iyice cılkı çıktı böyle
  • dün rahat 10 tane t6 bounty yaptım anca 1 mace 1 amulet attı. ne saçma iş yapıyor bunlar kadala atsa bari şunları da riftimizden olmasak
  • Ya şu act 1de ki lanet set bonusu veren yüzük düşmedi hala 1 ay oldu bee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    hocam bu yuzuk harbi cok cok cok dusuk... ben gunde 5er run bounty yapip sonrasinda rifte devam ediyorum... henuz dusmedi...:)

birde tek basiniza yapmayin.. bosuna zaman kaybi olur... zorlugu normale ayarlayip publicten join yapin... 5 dk filan suruyor 1 canta... 5 tane aliyorum yarim saatimi bulmuyor... sonra rifte devam...
  • Valla anlam vermeiyorum bu olaya. Herkese düşmeyen itemler bana düşer, herkese düşen adamlarda 10art ane olan itemler bana düşmez. Kasada wand of woh, grandeur, maximus, thunderfury filan dolldu taştı ama mesela wizarda magefist düşürmek için 2hafta uğraştım. Veya triumvirate de aynı şekilde günler sürdü düşmesi. En son dün 10tane normal act1 cache açtım 6tane leg attı. 2tane skeleton birde grandeur vardı aralarında.
  • beyler t123 fark ediyor mu yoksa normal olarak kasmaya devam mı ?
  • farketmiyor normal t3 t4 t6 bounty yaptım çok sayıda son 3 gün içerisinde hiç ring atmadı bugdamıdır nedir anlamadım mace kolye bracers atıyo anca onlar da düşük ihtimal. yüzük düşmedi ible
  • mdede80 M kullanıcısına yanıt
    oyuna advanture modda giriyorsun

bu modda ACT1 ACT2 ACT .. ACT5 kadar 5 tane görev var

netten konuyu araştır çok ayrıntılı anlatılıyor
  • nihayet mutlu son

2 adet düştü royal 1 i çöp 1 i fena değil + lar cabası

Bounty Legendaryleri
  • yesil renk ne merak ettim? BT mi?
  • agzını kırdımının grandeuru bı turlu dusmuyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.