arkadaşlar dün akşam 4 k hit yaptım ve çıkan red caseslerin hepsini kırdım içlerinden 3 tane BOX of BLUE OCEAN çıktı. bınları kırayımmı yoksa pazarda iyi para edermi. Kırarsam neler çıkabilir. pazarda satarsam kaça satayım
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
TANESİ 17MDEN RAHAT SATARSIN.ZATEN İÇİNDN DEĞERLİ BİŞEY ÇIKMIYOR FAZLA.BEN 4 TANE AÇTIM BUGÜNE KADAR 3 TANE FT HELM 1 TANE 5D HELM ÇIKTI(CLEAN)BENCE SAT DAHA KARLI...17MDEN RAHAT SATARSIN.AMA ŞUAN PİYASA DURGUN.ALIRLARMI BİLMEM.BEN YAKLAŞIK 20 TANE SATMIŞIMDIR:d
evet ya piyasada tık yok bnede neler var satılmıyor neler olduğunu sötleyeyim
1_+3 posıon solar sword(57 lwlık normalde 700k ediyormus ben 450k ya koydum bakan bile yok) 2_+2 posıon solar sword(57 lwlık 350k lık dediler 200k ya koydum alan yok) 3_+3 vıcıous unıversade blade(57 lwlık 800k dediler 455k ya koydum yanımdan gecmediler) 4_+4 ghosts boots(54 lwlık female düz hesap 1m dediler 700kya koydum almadılar) 5_+3 bot adını hatırlayamıyorum(44 lwlık male 390k dediler 200kya koydum kşmse almadı) 6_+3bot adını hatırlayamıyorum(44 lwlık female 350k dediler 200kya koydum kimse almadı)
hiç bi şey satamadım pet alıcam para yok offfffff
bende de +3 +4 +5 silahlar war hiç biri satılmıyo
abi ya onları bence direk taverne verin +5 den azlara alıcı çıkmıo artık
millet nasıl para kazanıo anlamadım adamlarda bi bal var 25lvlda 5d çıkıo kutulardan yaw:S