Şimdi Ara

Box of blue Ocean

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar herkeslere iyi oyunlar.

arkadaşlar dün akşam 4 k hit yaptım ve çıkan red caseslerin hepsini kırdım içlerinden 3 tane BOX of BLUE OCEAN çıktı. bınları kırayımmı yoksa pazarda iyi para edermi. Kırarsam neler çıkabilir. pazarda satarsam kaça satayım

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• TANESİ 17MDEN RAHAT SATARSIN.ZATEN İÇİNDN DEĞERLİ BİŞEY ÇIKMIYOR FAZLA.BEN 4 TANE AÇTIM BUGÜNE KADAR 3 TANE FT HELM 1 TANE 5D HELM ÇIKTI(CLEAN)BENCE SAT DAHA KARLI...17MDEN RAHAT SATARSIN.AMA ŞUAN PİYASA DURGUN.ALIRLARMI BİLMEM.BEN YAKLAŞIK 20 TANE SATMIŞIMDIR:d
  • evet ya piyasada tık yok bnede neler var satılmıyor neler olduğunu sötleyeyim

1_+3 posıon solar sword(57 lwlık normalde 700k ediyormus ben 450k ya koydum bakan bile yok)
    2_+2 posıon solar sword(57 lwlık 350k lık dediler 200k ya koydum alan yok)
    3_+3 vıcıous unıversade blade(57 lwlık 800k dediler 455k ya koydum yanımdan gecmediler)
    4_+4 ghosts boots(54 lwlık female düz hesap 1m dediler 700kya koydum almadılar)
    5_+3 bot adını hatırlayamıyorum(44 lwlık male 390k dediler 200kya koydum kşmse almadı)
    6_+3bot adını hatırlayamıyorum(44 lwlık female 350k dediler 200kya koydum kimse almadı)

hiç bi şey satamadım pet alıcam para yok offfffff
  • bende de +3 +4 +5 silahlar war hiç biri satılmıyo
  • abi ya onları bence direk taverne verin +5 den azlara alıcı çıkmıo artık
  • millet nasıl para kazanıo anlamadım adamlarda bi bal var 25lvlda 5d çıkıo kutulardan yaw:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.