Şimdi Ara

böyle bir rezalet yok! (REEDER) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bune lan reeder foruma çıkartma yapmış asıl üyeden çok fake üyeler mesaj atıyor reeder sen bizi gerizekalımi sanıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hep markacı olmayın biraz araştırın bir ürün için tabiki kötü yorum da olacaktır iyi yorum da ama o ürünün geneline bakmak lazım her telefonda küçük hatalar oluyor ama bu hata kronik bir hata değilken herşeyi çok abartıp o ürünün hakkını yiyorsunuz mesela örnek vermek gerekirse Reeder'in amiral gemisi olan P10S modeli küçük bir donma yaşansa (program kaynaklı) hemen direk "bu telefon çok donuyor, çok ısınıyor çok yavaş,kendi kendine kapanıyor " gibi abartı yorumları görüyoruz. Reeder alıcılarına sesleniyorum gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Not: Teknoloji ürünleri elbet arızalananiliyor önemli olan o arızayı giderip müşteri memnuniyetini sağlamaktır ve bu servis yönetiminde de Reeder çok başarılıdır

• Sizinki sadece on yargı. Cihaz fiyatına göre iyi özellikler barındırıyor. Diğer Yerli firmalarda aynı şekilde cihaz üretiyor. Önemli olan yerli firma dusuk fiyata kaliteli urun satması ve gerekli servis desteği sunması. Bence reeder firması bunu fazlasıyla yapıyor. Bence lütfen yorum yaparken direk karalama değilde artı ve eksi yonlerine bakarak yapalım. Sonuçta bunlar yerli firmalar bizim içimizdeki insanlar yani.

• Aynı cihazdan bende kullanıyorum, böyle bir problem ile hiç karşılaşmadım. Çevremde de Reeder'ın tabletini ve telefonunu kullanan birçok tanıdığım var. Sadece yaşadığın bir sıkıntı yüzünden markayı genel olarak kötülemek doğru değil. Senin mantığınla Samsung cihaz alıp sorun yaşayanlarda Samsung'u kötülemeli. Lg cihaz alıp sorun yaşayanlarda Lg markasını kötülemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insanlaralemi

yaklaşık bir saat önce farklı bir cihazdan google hesabıma giriş yaptım ve kullandığım REEDER P10C cihazıma bildirim geldi farklı bir cihazdan giriş yapıldı diye tıkladım ve şuanda kullanmış olduğum cihazın KUBO K5 olduğunu gösterdi. şaşırdım ve bunun üstüne araştırmaya başladım ve REEDER P10C telefonun KUBO K5 telefonun bire bir klonlanmış sadece yazılımının değişik olduğu bir cihaz ortaya atılmış ve yerli malı diye milleti kandırmaya çalışıyolar. bu bildiğin dolandırıcılık. zaten her iki modelin resimlerini paylaşacağım . Artık bundan sonra yorumu size bırakıyorum.

Yarı iletken üretemiyoruz cep telefonu nasıl üretelim ki ? Casper PC ler gibi düşün.

İşlemci intel ram kingston ana kart asus ekran kartı powercolor vs. vs. cep telefonları da aynı öyle

• fewertyx kullanıcısına yanıt
    Calm down bro..

Teknolojiyi takip ediyorum ama belli skalada yani bu marka benım skalama girmemiş ki görmemısım ayrıca samsung,htc,whatever fanlıgıda yapmadım duymadıgımı belirttim.Tv kanallarında satılan ucuz çakmalardan sandım kımseye tvde satılıyor almış za demedım.Sanırım yanlış anlaşılmışım sevmeyebilirsiniz felan demişsin bilmediğim şeyi nasıl sevmeyebilirim?.Hiç bişeyi yargılamadım 'hiç duymadım tv de satılanlardan mı?' dedim.İş 'gidin biraz teknoloji araştırın yea' demekle olmuyor o zaman sende git preacher fezinde ki mesih anlatımını araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgeea

Yaklaşık 3 ay önce aldığım Reeder markalı telefon başta bende de çok tereddüt uyandırmıştı. Forum sitelerinde yazan yorumlarda çok korkuttu. Fakat gün geçtikçe tereddütlerimin ve korkularımın Yersiz olduğunu anlayınca babama da Reeder aldım şimdi babam p10c bend p10 kullanıyorum. Çok memnunuz. &#128522;

Bende P9C kullaniyorum hicbir problem yasamadim gayet memnunum istedigim her oyunu aciyor. Surekli guncelleme geliyor benim icin yetiyor. Sadece sarj biraz sıkıntı onun dışında problem yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerli üretim diye bir şey yok zaten
    Markayı karalamaya gerek yok bende p10s kullanıcısıyım şunu unutma ne kadar para o kadar teknoloji.Casperin ürettiği cihazlar bi bak hangisi yerli ;)

• ZekeriyaAsan Z kullanıcısına yanıt
    Samsung j7 ye verdi
    Araştırmadan salllama

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigit samet

Ey yurdumun guzel insani
    Tek merak ettigim nokta cihazi kullaniyorum diyorsunuz peki size saticilar yerli uretim diye mi satti hadi sattilar kutusunun ustunde kocaman made in china yaziyor hic mi gormediniz :)) Ben sahsim adina size su bilgiyi vereyim;
    Casper-Reeder-General mobile yerli firmadir.
    Dunyanin ileri teknoloji ülkesi çindeki fabrikalara giderek türkiye distribütörlük alarak ileri seviye cihazlari halkina yani bize sunmaktalar.
    Peki niçin Reeder tercih etmeliyiz şuan bir cok firma sadece istanbul yetkili servis kullanirken Reeder her bölgede en iyi hizmet kalitesi için geniş bir ağ kurmakta ve getirdiği cihazlar fiyat açisindan rakiplerine göre fark atmakta.Bu yorumu REEDER P10S ten yaziyorum almanizi öneririm çünki bir harika ;)

Ne kadar verdiler birader. Söyle bizde reklam yapalım.

• Casperdan gmden ne farki var bu durumun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Calm down bro..

Teknolojiyi takip ediyorum ama belli skalada yani bu marka benım skalama girmemiş ki görmemısım ayrıca samsung,htc,whatever fanlıgıda yapmadım duymadıgımı belirttim.Tv kanallarında satılan ucuz çakmalardan sandım kımseye tvde satılıyor almış za demedım.Sanırım yanlış anlaşılmışım sevmeyebilirsiniz felan demişsin bilmediğim şeyi nasıl sevmeyebilirim?.Hiç bişeyi yargılamadım 'hiç duymadım tv de satılanlardan mı?' dedim.İş 'gidin biraz teknoloji araştırın yea' demekle olmuyor o zaman sende git preacher fezinde ki mesih anlatımını araştır.

Çok alakasız bir örnek vermişsin. Fanboyluk yapmak değil olay olaylara biraz daha realist yaklaşım tavsiyemdir. Ben hiç bir markayı kötülemem sonuçta hepsinin kendiaine has bir çizgisi var. Birincisi hala daha iphone tavsiye ederim performans anlamında ikincisi reeder yerildiği kadar bir marka değil üçüncüsü reeder çıkartmasın diyen arkadaş bence cihazı kullanan sayısı artmış demek ki savunuyorlar yermeleri... zira arkadaşımın teknolojiyle işi olmamasına rağmen tablette o markayı önermişler ve almış çok da memnun... bende yanlış anlaşıldım sanırım amacım kimseyi yargılamak değil sadece fikrimi belirttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Casperdan gmden ne farki var bu durumun

yok aynı mantık.
  • Benim tek dikkatimi ceken reeder markasini savunanlarin 0 mesaja sahip olmasi

• Ben de bir reeder kullanıcısı olarak yorum yapmak istedim. P10c'yi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Fiyat ve özellikler gayet iyiydi. Şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Beni ilgilendiren kısım da bu. Çünkü işin derinine inersek zaten yerli üretim diye bir şey yok fakat Türk firmalarının telefon pazarında yer alması bir istihdam iş kapısı, insanların para kazanması demek. O yüzden bazı yorumları önyargılı buldum açıkçası.
  • Cidden reedera 1000 tl veriyonuz mu lan

Edit; lan reederin sahibi heralde surekli uyelik acip yorum atiyoe hepsi 0 mesaj 20 ekim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 20 Ekim 2016; 17:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemtr08

Ya allah rızası için Amerikan malı denen Apple'ın bile vergi dairesi İrlanda'da ürünlerini foxcon adındaki bir Çinli firmaya ürettiriyor şimdi benim demek istediğim dünya markası denen bir firma bile bu şekilde çalışıyorsa Türk markası deniyor diye Türkiye'de üretim yapıyor moduna girip bir marka kötülenemez bende reeder kullandım halada kullanmaktayım bence gayet iyi bir cihaz demek istediğim Türk markalarına destek olacağınıza köstek olmayın reeder bence Türkiye'nin en yakın zamanda dünyada bilinen en iyi markası olacaktır

Apple o bu şu vs vs marka olanlar cihazlarını kendisi tasarlar üretim aşamasında yer alırlar özellikleri onlar belirler.
    Bu yerli markacıklar ise açar telefonu çindeki fabrikaya bana şu modelden ver üstünde viagara şelalesi yazsın der aradaki fark nerede üretildiği değil yani.

• yerli bir telefonmu var sanki en ufak parçası bile uzak doğudan..hepsi çin malı..
  • Yigit samet Y kullanıcısına yanıt
    paralel evrenden falan mı yazdın kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: insanlaralemi

yaklaşık bir saat önce farklı bir cihazdan google hesabıma giriş yaptım ve kullandığım REEDER P10C cihazıma bildirim geldi farklı bir cihazdan giriş yapıldı diye tıkladım ve şuanda kullanmış olduğum cihazın KUBO K5 olduğunu gösterdi. şaşırdım ve bunun üstüne araştırmaya başladım ve REEDER P10C telefonun KUBO K5 telefonun bire bir klonlanmış sadece yazılımının değişik olduğu bir cihaz ortaya atılmış ve yerli malı diye milleti kandırmaya çalışıyolar. bu bildiğin dolandırıcılık. zaten her iki modelin resimlerini paylaşacağım . Artık bundan sonra yorumu size bırakıyorum.
    REEDER PİŞMANLIKTIR.

reeder p10c site linki http://mage.reeder.com.tr/akilli-telefonlar/p10c.html
    kubo k5 site linki https://www.worten.pt/inicio/worten-mobile/smartphones-1/smartphones-desbloqueados/smartphone-kubo-k5-ds.html
    reeder resim

kubo resim

belkide diğer modeller de bilinmeyen çin telefonların kopyasıdır...

Cihazla ilgili herhangi bir problem yok ama sen sırf marka karalamak için pişmanlık yazmışsın.az buçuk tablet telefon kurcalayan herkes şuan Türkiye'de resmi kanallardan,eli yüzü düzgün,f/p anlamında,tek markanın reeder olduğunu bilir.özellikle p10s muadili bir cihaz şuan yok.forum ve gruplarda,sosyal ortamlarda,şahit olduğum en büyük sorun insanlarımızdaki marka fetişizmi.bakın hayranlık demiyorum,fetişizm diyorum.genel olarak cevaplarda belli,arıza yapar ve servisi kötü.işin aslı ben şu ana kadar arıza yapmayan ve insanların servisinden memnun kaldığı bir marka görmedim.
    Siz kullanım ömrü maks. 1.5 yıl olan uluslararası markaları tercih edip mutlu olabilirsiniz ama en azından senede telefon değiştirmek istemeyen,uygun fiyata uzun yıllar telefon kullanmak isteyen insanların taleplerini karşılamak isteyen firmaya da çamur atmayın.büyük firmaların servisinde yaşadığı sorunlara gıkı çıkmayan kişilerin reeder servisinde karşılaştıkları en ufak sorunda aslan kesilip,ortalığı ayaga kaldırma çabası ikiyüzlülük..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.