Bildirim
boyle biseyle karsilastinizmi hic...????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartının güncel sürücüsünü yüklerseniz düzelir muhtemelen.
Ayrıca o ekran kartı o kadar iyi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 21 Eylül 2009; 20:12:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tech. Türk
Ekran kartının güncel sürücüsünü yüklerseniz düzelir muhtemelen.
Ayrıca o ekran kartı o kadar iyi değil.
o kadar iyi değil derken? 1.0 puana deymez mi
ben gtx260 kullanıyorum full detay full hd oynayamadığım oyun yok. ki onunki 275.
driver güncelleyince düzelir diye düşünüyorum
http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_64bit_190.62_whql.html
ve de directx in güncellemesini yap
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caqlayan -- 21 Eylül 2009; 20:53:55 >
-
sende işlemci hariç diğer bileşenler daha iyi görünmesine rağmen bana verdiği scorelar daha fazla. dedicated system memory bende de 0 görünüyor. o problem teşkil etmiyor heralde. ama pek sağlıklı bir puanlama yapmıyor bu bence.
benim puan:
-
quote:
Orijinalden alıntı: manivela
sende işlemci hariç diğer bileşenler daha iyi görünmesine rağmen bana verdiği scorelar daha fazla. dedicated system memory bende de 0 görünüyor. o problem teşkil etmiyor heralde. ama pek sağlıklı bir puanlama yapmıyor bu bence.
aynen öyle.
3dmark06 yada 3dmark vantage yükleyip puanlarınızı forumda ve internette herkes tarafından paylaşılan hatta karşılaştırma ölçütü olarak kabul edilen puanlarla değerlendirin -
bir de sen sürücü yüklemesi yapmamışsın ki display adaptor type olarak standart vga görünüyor sende -
quote:
Orijinalden alıntı: manivela
bir de sen sürücü yüklemesi yapmamışsın ki display adaptor type olarak standart vga görünüyor sende
evet yapmamış gerçekten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X