Daha oyunun başındayım çok zevkli bir oyun fakat çok basit gibi görünen fakat çözemediğim şu parçayı nasıl alacağımı bana söyleyebilecek bir arkadaş var mı ?
Oyun Bitti Sonunda Şok Olacaksınız.
çok zor abi ya sildim ben komple
quote:
Orjinalden alıntı: S. YıLDıZ
Daha oyunun başındayım çok zevkli bir oyun fakat çok basit gibi görünen fakat çözemediğim şu parçayı nasıl alacağımı bana söyleyebilecek bir arkadaş var mı ?
puzzle ın sağ alt bölümünde,çiçeklerin üzerinde platform var.puzzle ı yukarı kaldırıp aynı hizaya getireceksin.sonra o mahlukat üzerine gelince yine puzzle a girip aşağı indireceksin.gerisi malum . . .
bende o 3. bölümün yapbozu tamamlanmış şekilde yani yapboz parçası yok nasıl alıcam
quote:
Orjinalden alıntı: omryildirim
quote:
puzzle ın sağ alt bölümünde,çiçeklerin üzerinde platform var.puzzle ı yukarı kaldırıp aynı hizaya getireceksin.sonra o mahlukat üzerine gelince yine puzzle a girip aşağı indireceksin.gerisi malum . . .
Teşekkür ederim, gerçekten oyunda çok ilginç bulmacalar var...
quote:
Orjinalden alıntı: zRx
quote:
Orjinalden alıntı: JusTBeST
bende o 3. bölümün yapbozu tamamlanmış şekilde yani yapboz parçası yok nasıl alıcam
yapbozu parçalamanın imkanı yokmuş, yapımcısı da teyit etmiş, bir forumda okumuştum.
baştan başlaman gerek ne yazıkki.
oha
yapboz parçaları neysede 5 yıldızı almak baya ugraştırmıştı
başlıyalım tekrar o zaman
Son zamanlarda oynadığım en muhteşem oyun. Gerçekten takdir ettim. Yıldızlardan da yeni haberim oldu. Bir de öyle bitirelim bakalım.
Bence bitirenlerden biri tam çözüm açıklasın burada, herkese çok makbule geçer valla. Özellikle bana
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: omryildirim
quote:
Teşekkür ederim, gerçekten oyunda çok ilginç bulmacalar var...
Yapboza gel orada platform var ya onu canavarın olduğu platforma kadar çıkar. Canavar aşağı düşecek onun kafasına basıp alacan o parçayı.
cevap yazılmış. Oyunu bitirmenin heyecanı ile görmemişim :D Bu arada 4-5 günde bitirdim oyunu yardım almadan. Siz de almayın inanın o zaman zevki çıkıyor. Oyun bittikten sonra yıldızlarla ilgili yazılarınızı okudum. Oyun bitmemiş meğerse yıldızlar tam bir ölüm. Şimdi 1.5 saat yıldızı almak için bekliyorum :D
oyun çok güzel bende şuan world 5teyim. umarım bu oyunun devamı gelir
çok eğlenceli valla arada kafa patlatıyorum
2.CI YILZDIZI ACIKLAYIN:D ????????
quote:
Orjinalden alıntı: Dead Or Alive
quote:
Orjinalden alıntı: Silver_Sky
kısayolun hedef kısmına -no_post yazmayı dene.
bişey değişmiyor...
Zaten normalde oyun direk açarken hata raporu veriyor kapanıyordu kısayola "-windowed" yazıp pencereli yaptım ancak öyle açıldı. Ama bu seferde grafikler çok acayip.
Sorunu çözebilecek varmı .net frame wok 2 yi tekrar kurmayı denedim bişiy değişmedi. Başka pc den denedim yine aynı sorun var oyundan kaynaklandığnı sanmıyorum çünkü oyunu kendi blogundan indirdim.
arkadaslar 2 ci yildiz nere bir turlu su yildiz sini cozemedim biri beni aydinlatsa cok guzel olucak