Şimdi Ara

Braum skin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler braum alıcam hesap 11 level. Oyunun hediye verdiği 2 sandık ve 2 anahtarım var. Kutuları açınca aslan yürekli braum veya ejder katili braum skinleri çıkma ihtimali nedir. Ringlerin kaplanı skinini hiç sevmiyorum ama diğer ikisi iyi bence. Sandıkları açınca en pahalı skinler mi çıkıyor, kesin ringlerin kaplanı çıkıcaksa açmıycam sandık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hextech kutularını diyorsan onlardan sende olmayan herolar ve skinleri de çıkabiliyor normal kutu açarım diyorsan belli bir hero sınırı vardı 16 sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Hextech kutularını diyorsan onlardan sende olmayan herolar ve skinleri de çıkabiliyor normal kutu açarım diyorsan belli bir hero sınırı vardı 16 sanırım

Hextech kutularında sende olan herodan bi kostüm çıkıyor hocam , 3 hesapta denedim böyle oldu en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiHalinde.

quote:

Hextech kutularını diyorsan onlardan sende olmayan herolar ve skinleri de çıkabiliyor normal kutu açarım diyorsan belli bir hero sınırı vardı 16 sanırım

Hextech kutularında sende olan herodan bi kostüm çıkıyor hocam , 3 hesapta denedim böyle oldu en azından

olmayan da çıkıyor işte demiş zaten. yaşın kaç senin merak ettim
  • Üzdün

• Bence onlardan bir ashe (hero olarak), bir ashe skini, bir garen (hero olarak), bir de garen skini çıkar öyle tahmin edesim geldi inşallah tutar

• TR'deki hesabımda aslan yürekli braum çıkmıştı fakat öze dönüştürmüştüm ben .d çıkma olasılığı falan diye bir şey yok 15 kere üst üste aynı skin bile çıkabilir tamamen rastgele
  • KendiHalinde. kullanıcısına yanıt
    Bazi kapalı skinler hariç her skin çıkabilir illa bir cevap istiyorsanda olasilik 1/çıkabilen tüm skinler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

quote:

quote:

Sende olmayan heronun skinleri de çıkabilir demiş. Sadece olanların skinleri çıkar diyorum bende. Senin zeka yaşın kaç asıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Bence onlardan bir ashe (hero olarak), bir ashe skini, bir garen (hero olarak), bir de garen skini çıkar öyle tahmin edesim geldi inşallah tutar

Guzel tahmin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 18 Nisan 2016; 22:38:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

quote:

quote:

Sende olmayan heronun skinleri de çıkabilir demiş. Sadece olanların skinleri çıkar diyorum bende. Senin zeka yaşın kaç asıl ?

Sende olmayan şampiyonun sakinleri de çıkıyor zamkee

• ejderha katiline bas parayı al sırf ejderha katilini açmak ıcın braumu aldım braumun en ıyı skını
  • Pahalı olanla alakası yok 2/3 istediğin skin gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.