Şimdi Ara

Breaking Bad-Fargo-Better Call Saul tarzı dizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Breaking Bad, Better Call Saul, Fargo tarzında dizi, film bildiğiniz örnek var mı? "Tarz" dan kastım çekim açıları, sinematografi, müzikler. Umarım anlatabilmişimdir.

• The sopranos
  • Hocam bu Fargo nasıl bir dizidir başlasam mı?
  • dexter
    sons of anarchy
    house of cards
    hannibal
    narcos
  • kozmopolitan_ kullanıcısına yanıt
    kesinlikle başla. bu arada 1. sezon için konuşuyorum sadece diğer sezonu izlemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • house of cards hep aklımda olan bir dizi fakat siyaset-politika işlerinden hiç anlamam. bu yüzden hep erteledim. ön yargılı mı yaklaşıyorum sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: julia dream

house of cards hep aklımda olan bir dizi fakat siyaset-politika işlerinden hiç anlamam. bu yüzden hep erteledim. ön yargılı mı yaklaşıyorum sizce?

Şu an yayındaki en iyi dizi. Kevin spacey'nin aşmış oyunculuğu için kaçırılmaması gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Breaking Bad"
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam konusu nedir
  • kozmopolitan_ kullanıcısına yanıt
    kendi halinde, sıradan, toplum tarafından ezilmiş bir insanın karakter değişimi ve buna paralel gelişen olaylar zinciri. biraz kara mizah da var.

• Eyvallah hocam bir bakacağım sağol.
  • True Detective
  • true detective

The Wire ona benzer mi emin olamadım ama gerçekçilik olarak bu dizinin üzerine dizi izlemedim. Şuan 5. sezon 8. bölümdeyim, 1 ay olmadı başlayalı.
  • Kriterlerine uyar mı tartışılır fakat kalite ayarı olarak Fringe tavsiye edebilirim.
  • çok fazla dizi film seyretmiş biri olarak, sıralama öylesine oldu eskiden yeniye oldu belkide.

lost bilim kurgu gizemden dolayı fakat geçmişe dönüşler karakter tahlillerini falan sardırdım.

prison break kurgusu çok iyiydi özellikle ilk sezon.

breaking bad çekim tekniği, albekörki denen mekan :) , kurgu

better call saul zaten breaking bad ile birebir aynı

boardwalk empire en muhteşemlerinden, nasıl olurda bu dizi bilinmez,

narcos zaten bambaşka bir boyut kattı.

unuttuğum yada başlayıp bıraktığım çok sayıda dizide var. ben lost ve prison break le başladım bu işe. çocukluğumdada trt de x files vardı.

millet nasıl arrow flash falan izliyor ? nefret ediyorum bal mumu heykeli gibi oyunculardan, jilet gibi kızlar erkekler biraz aksiyon biraz seks al sana dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 12 Mayıs 2017; 23:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

çok fazla dizi film seyretmiş biri olarak, sıralama öylesine oldu eskiden yeniye oldu belkide.

lost bilim kurgu gizemden dolayı fakat geçmişe dönüşler karakter tahlillerini falan sardırdım.

prison break kurgusu çok iyiydi özellikle ilk sezon.

breaking bad çekim tekniği, albekörki denen mekan :) , kurgu

better call saul zaten breaking bad ile birebir aynı

boardwalk empire en muhteşemlerinden, nasıl olurda bu dizi bilinmez,

narcos zaten bambaşka bir boyut kattı.

unuttuğum yada başlayıp bıraktığım çok sayıda dizide var. ben lost ve prison break le başladım bu işe. çocukluğumdada trt de x files vardı.

millet nasıl arrow flash falan izliyor ? nefret ediyorum bal mumu heykeli gibi oyunculardan, jilet gibi kızlar erkekler biraz aksiyon biraz seks al sana dizi.

Sonda dediğiniz dizileri ben türk dizilerine benzetiyorum arrow falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.