Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Celebrity News Service okuyucuları "2009 Yılının En İyi Turları" kategorisine oylarını gönderi ve birinci Circus Turu ile Britney Spears oldu.

1. Britney Spears
    2. Lady Gaga
    3. Beyonce
    4. Pink
    5. Green Day
    6. Madonna
    7. Muse
    8. No Doubt
    9. U2
    10. Kylie Minogue

hiç şüpesiz 1. liği haketmişti zaten ayrıca üzülerek söylüyorum britney in koruyuculuğu 1 yıl daha uzatıldı çok saçma bir karar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

Celebrity News Service okuyucuları "2009 Yılının En İyi Turları" kategorisine oylarını gönderi ve birinci Circus Turu ile Britney Spears oldu.

1. Britney Spears
    2. Lady Gaga
    3. Beyonce
    4. Pink
    5. Green Day
    6. Madonna
    7. Muse
    8. No Doubt
    9. U2
    10. Kylie Minogue

hiç şüpesiz 1. liği haketmişti zaten ayrıca üzülerek söylüyorum britney in koruyuculuğu 1 yıl daha uzatıldı çok saçma bir karar

Tabiki 1. sırada Britney olacak.. Circus Tour'u kimse geçemez.
    Diğer yandan koruyuculuğun uzatılması gerçekten saçma ve gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 3 Şubat 2010; 10:09:30 >
  • Az kişiyiz şuanda Fan Club olarak ama ileride çoğalacağız
  • E tabiki, koskoca Britney Spears yani... Fanı gayette bol vardır ama bu konuyu görmüyorlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 3 Şubat 2010; 10:11:14 >
  • Medatraffic.de sitesine göre, Britney 18 şarkıyla son 10 yılın En Çok Top 10 Hit'ine sahip sanatçısı.

01 Britney Spears (18 songs) :
    - (You Drive Me) Crazy - 1999
    - Born To Make You Happy - 2000
    - Oops!...I Did It Again - 2000
    - Lucky - 2000
    - Stronger - 2000
    - Don't Let Me Be The Last To Know - 2001
    - I'm A Slave 4 U - 2001
    - Overprotected - 2002
    - I'm Not A Girl, Not Yet A Woman - 2002
    - Me Against The Music - 2003
    - Toxic - 2004
    - Everytime - 2004
    - My Prerogative - 2004
    - Gimme More - 2007
    - Piece Of Me - 2008
    - Womanizer - 2008
    - Circus - 2008
    - 3 - 2009

#02 Robbie Williams (13 songs)
    #03 Madonna & Christina Aguilera (12 songs)
    #04 Beyonce, Black Eyed Peas, Eminem & Pink (11songs)

süper ya resmen 5 şarkı fark var 2. ile aramızda. arada 3 yıllık bir boşluk olmasaydı britneyin her yıl albüm yaptığını düşünüp ve en az her albümden 3 hit geleceğini düşünürsek fark dahada katlanırdı
  • Evet epey fark atmış Brit. Madonna kaç senelik, Britney kaç senelik sonuçta

Bu arada 3 adlı şarkı 2 milyon barajını geçerek platin olmuş. Buda platin alan 19. şarkısı oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 3 Şubat 2010; 10:13:12 >
  • britney in yeni albümü için çok heyecanlıyım ama britneyin yeni bir koreograf la çalışması şart bu koreografilerini hiç beğenmiyorum yani . umarım yeni senesinde çok daha iyi olur
  • Aslında koreografı iyi ya Slave koreografıyla çalışıyor . Ama For The Record'u bikaç kere izledim (en az 10 keredir) orda Britney'i çok zorlamamaya çalıştıklarını, rahat bıraktıklarını söylüyorlardı.
    Turdaki danslara bakarsak çok yüzeysel. Kolları iyi oynatıyor ama bacakları pek hızlı değil. Neyse görücez
    İnşallah artık biraz zorlarlar , pek zorlanacağınıda düşünmüyorum alışır kısa sürede. Sonuçta ilk defa dans etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 3 Şubat 2010; 10:15:38 >
  • bencede britneyin dans edemediğinden değil bu 2007 vma dan önce britney uzun süredir çalıştığı koreografı kovmuş ve hataydı bence .ayrıca mesela circus ın gma performansı ile konser performansı arasında dağlar kadar fark var bende pek yormak istemedikleri için böyle yaptıklarını düşünüyorum ama önümüzdeki sene büyük şeyler bekliyorum britneyden
  • bu arada britney artık ödül kazanamıyo falan kaç ödülü var diyenlere karşı sadece bu sene kazandığı ödüllerin listesi türkçeye çevirmeye vaktim yok kusura bakmayın

NRJ Awards for Best International Female Artist and Music Video of the Year for 'Womanizer'

LOGO's NewNowNext Awards' Always Next Forever Now Award

OK! Magazine's Best Body in Hollywood

LA Times names BritneySpears.com one of the Best Celebrity Websites

Esquire Magazine's 75 Best People in the World

Curious Wins Glamour Magazine's Glammy Award for Favorite Fragrance

MTV Australia Awards for Best Moves in a Video: 'Circus'

Bravo A-List Awards: Artist of the Year, Best Album, Best Download

Teen Choice Awards: Ultimate Choice Award

VMA for Best Pop Video

MTV Brazil Awards 2009 for Best International Artist

MTV Latin Award for Best Fan Club: Britney Spears Fan Club Venezuela

Fuse Best Video of 2009: Circus

Perezzie for Most Improved

Fitsugar's Best Workout Song of 2009: 3

Rolling Stone: Toxic is #4 song of decade in Decade-end Reader's Poll.

Rolling Stone: Blackout is #7 album of decade in Decade-end Reader's Poll.

PopEater: Toxic is #2 pop song of decade

The Times: Blackout is #5 pop album of decade.

NPR's Most Important Recordings of the Decade: 'Toxic' and In The Zone

LA Times names Britney the #19 top grossing tour of the decade

Ask Jeeves names Britney the most searched person of the decade

Readers vote Britney best live act of 2009

UK newspapers declare Britney the third most popular celebrity of decade
  • arkadaşlar yeni albümle ilgili ilk haber geldi haber henüz doğrulanmadı.haberi bir yabancı radyo verdi.radyoya göre britney'in yeni albümden david guetta'yla olan ilk single'ı mart ayında geliyor beklediğimden daha yakın bir tarih inşallah haber doğrudur doğruysa önümüzdeki ay daha net haberler gelir
  • WOW David Guetta ile çalışma hea!
  • bilindiği kadarıyla britney ile yeni albüm için çalışanlar şu ana kadar bunlar :1 2, Amanda Blank: 1 2, Lucas Secon [via MySpace], Russ Castella, Fernando Garibay, Danja, Lago, David Guetta, Olivia and Miriam Nervo, Dr Luke, AMD, Bloodyshy&Avant, Sean Garrett
  • Beni de ekleyin. Şarkılarından frikiğine kadar herşeyine hayranım
  • Gittikçe büyüyoruz... .Clown. azmine hayran kaldım bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Gittikçe büyüyoruz... .Clown. azmine hayran kaldım bu arada.

• Arkadaşlar bugün Britney tekrar stüdyoya dönmüş. Albüm ne zaman çıkacak belli değil ama albümün tamamen yaz için hazırlandığı söyleniyor.Bazı sitelerse ilk single için Mart ayını listelerine eklemiş bile.Umarım yakında kesin bilgiler gelir.Güzel bir albüm olacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.