Şimdi Ara

Bronz IV'e nasıl Düşülür? Peki Oradan Çıkmak Muhtemel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
21.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kabul ediyorum ilk dereceli oyunlarımda başarısız olduğum oyunlar olmuştur. Yavaş yavaş ısınmamın ardından genelde karşı takım tarafından dahi takdir edilecek maçlarda çıkardım, lakin gene kaybettik. Sonra Bronz 2'den hoop Bronz 3'e.

Bronz 3'te neden bilmiyorum çok enteresan oyuncular denk gelmeye başladı sıklıkla. ilk pick middle herosu alıp bile bile lades diyenler, "solo da hiç kaybetmedim solo yu bana bırakacaksınız" emirleri yağdırıp oyunu 0/12/1 skoruyla bitirenler. En ufak bi olayda kendi hatası bile olsa ana bacı düz gidenler. Hiç sinirli bi insan olmamama karşın, o küfür kıyametinden sonra emektar klavyemi parçaladım en sonunda ve hooop bronz IV'e düştüm. Bu adamlar rapor etmeme karşın hiç birisinin banladığına şahit olmadım.

Bronz 4'teki oyuncular tam bir şaka. herkez mid yazıp herkez adc alıyor, sup herom yok deyip 2. mid heroyu alıyor v.s. v.s. Yani Bronz 3'ü mumla arar oldum niyeyse.

Ben kendimi geliştirmeye çalışan, etrafımdakilere saygılı bir oyuncu olmaya çalışıyorum. Hatalı olduğum zaman bunu en başta kendim görüyor ve bu hatalardan ders çıkarıp tekrarlamamaya çalışıyorum. Ama 10 oyundan en az 7'sinde tabiri caizse troll dediğimiz, saygısız, küfürbaz, bilgiçlik taslayıp cahil cühela oynayan tiplerle oynamak oynama isteğimi iyicene baltalıyor. Ve artık üst liglere çıkma ümidim neredeyse kalmadı, 5. terfi maçına çıkma hakkı sadece son 3 günde ve hepsi hüsran.

Var mı bi fikri olan? Yok sil şu oyunu daha fazla sinirlerini yıpratma mı dersiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirymarbles -- 1 Nisan 2013; 15:39:40 >

• Sadece başlık okuyarak yazıyorum.

Euwest silver 2 ligdeyim, tr hesabında bronz 5 ve çıkılmıyor cidden çıkılmıyor
  • çıkarsın ama taşıman lazım maçı kazanmanın %70-80 i sende golda kadar.Golddan sonra tek sen yetmiyosun.Önerim jungle falan oyna snowball karakterler al mid git.Akali,Katarina,Zed,Kha'Zix gibi.Jungle da hecarim,volibear,vi oynayabiliyosan lee sin alıp surrender çektir.
  • Bence oyununu da silme direk bilgisayarı bırak sen örgüye falan başla derim.
  • Bu hafta arkadaşım 4 e düştü bence çok sinir bozucu şuan 2 deyim 2 maç kazanıp 2 maç kaybediyorum bende ara verdim rank girmeye sinirlendiğim için bıraktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

Sadece başlık okuyarak yazıyorum.

Euwest silver 2 ligdeyim, tr hesabında bronz 5 ve çıkılmıyor cidden çıkılmıyor

Yani oyuncuların genel profilinde bir sorun var bence. Saygı namında sıfırın altında bir çok oyuncu. Küçük yaştaki arkadaşlara saygım var ama daha 12 yaşındaki küçük kardeşimiz ana bacı sülale düz gidiyor hiç sakınmadan :)
  • Bronze 2 ye ciktim biktim sonra cekilmiyor bi yerden sonra. Bknz eu west hesabim bronze 2de kaldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.5k ya bu sistem alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bence oyununu da silme direk bilgisayarı bırak sen örgüye falan başla derim.

Hah tam olarakta böyle kıl lardan bahsediyordum. Nasılda konunun üzerine denk geldi kardeşimiz. :) Bakın böyle tipler işte bahsettiklerim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

çıkarsın ama taşıman lazım maçı kazanmanın %70-80 i sende golda kadar.Golddan sonra tek sen yetmiyosun.Önerim jungle falan oyna snowball karakterler al mid git.Akali,Katarina,Zed,Kha'Zix gibi.Jungle da hecarim,volibear,vi oynayabiliyosan lee sin alıp surrender çektir.

çok yetenekli bir oyuncu değilim. Bazı heroları ve laneleri oldukça başarılı bir şekilde oynuyorum. Eksik kaldığım kısımlardada kendimi geliştiriyorum tabi daha. Tam kıvamına gelince sıfırdan bi hesap açacam sanırım :)
  • Çıkamazsın bu kadar söylüyorum, dün gece 4:30 da oyuna girdim 1 leaver 1 feeder vardı, sağlam bir duo bulman lazım
  • Ben de kısa zaman önce westten trye geçtim ve ilk ranked maçı kazanmama rağmen bronz 5e attı fakat bronz 2ye çıkabildim giderek yükseliyorum
    Ayrıca ben de bronz 3-4 teyken bana hiç bahsettiğin gibi oyuncular gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç sorum var.Bunları cevaplarsan iyi olur

oyuna nezaman başladın ?
    kaç normal game winin ve losun var
    kaç ranked win ve losun var
    30 olduktan kaç game sonra ranked girmeye basladın.
    kaç rune page in var ve hangi rollerin için?
    hangi rolde iyi oynadıgını düsünüyorsun

Edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxx15 -- 1 Nisan 2013; 16:08:24 >
  • İlk pick mid alırsa ne oluyor acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

İlk pick mid alırsa ne oluyor acaba?

Oyuncuya göre.TR'de çok ama böyle ben top ben mid diyip alıp feedleyen sonra bize küfür eden.Bende alıyorum bazen ama hiç feedlemiyorum alana da bir şey demem.Genellikle bruiser mid oynuyorum artık benim için sorun olmuyor.
  • Seriye katılıyorum troller beni buluyo bi türlü çıkamıyorum ordan işin çok zor
  • quote:

TR Silver 3 üm. Fp mid aldığında ilk bir sövüyorlar sonrasındada report diye ağlıyorlar. Bende fp iken mid alıyorum ve tr serverinde countere inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blu4yes -- 1 Nisan 2013; 16:23:31 >
  • Duo gir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SK blu4yes

quote:

TR Silver 3 üm. Fp mid aldığında ilk bir sövüyorlar sonrasındada report diye ağlıyorlar. Bende fp iken mid alıyorum ve tr serverinde countere inanmıyorum.

TR'de hele wooden-silver divisionda counterpick diye birşey yok vayne ile caitlyn yediğimi biliyorum, adamlar potansiyel feeder en iyi oynadığını bile alsa kill peşinde koşmaktan ölüyor, sanki CS oynuyor da frag yapacak
  • Solo girme
    DUO Gir gerisi de rakip takımın OP luğuna yada şansına kalmış
  • seninle aynı durumdayım fakat silver 5 teyim. ama WL Oranım bu insanlar yüzünden biraz düştü, bela okuya okuya günaha giriyorum adam akıllı duo girecek kimsede yok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.