Şimdi Ara

Bronz IV'e nasıl Düşülür? Peki Oradan Çıkmak Muhtemel mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
21.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay sürdü Bronz 3'den Bronz 2 ye.
  • Kayle alıyorsun ve adamlar bir şey diyemiyorum çünkü kayle her lane'e gidiyor ama sen dps olarak kasıp oyunu taşıyorsun.
  • countere inanmamakta neyin nesi? bizim fp katarina ile başlarsa karşıda kassadin alırsa ne olur? oyunu kassadin lateye taşımadan bitirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

İlk pick mid alırsa ne oluyor acaba?

iyi oynamıyorsa counter yiyip feedliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 30 Tl karşılığında yada eşdeğer rp ile çıkarabilirim 1 2 günde gümüşe
  • 1 ay 30 olduktan sonra direk ranked girip 9 lose 1 win ile bronze 5'e düştüm. Oyunlarını kimin mahvettiysem haklarını helal etsinler.
    Şimdi Silver5'e çıktım yeni. Çıkmak zor ama imkansız değil.
    Çözüm; ZED + NASUS
    İlk pick oluyordum hep girdiğim oyunlarda ve zed alıp kitlerdim. Mide giderim. Oynadığım oyunların çoğunuda kasadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 19 Haziran 2013; 11:53:12 >
  • Okumadım.Ancak cevabı veriyorum evet muhtemeldir.Sadece duo girersen ! Arkadaşım Bronze V ti ben Silver 3 şimdi ben Gold V im o Silver 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bence oyununu da silme direk bilgisayarı bırak sen örgüye falan başla derim.

sonra da bu ablana bir kazak ör ^^

HeadShot
  • Bende Bronze 4 teydim Sadece 2 kez mid gidemedim mid gidemedigim maçları yenildik.Akali veya Kha zix çok kolay çıkarıyor. 8 da 8 Akali ve Kha zix oynayışım var (toplam).Silver 5 düşmüştüm baktım burda sadece supp kalıyor bende weste geçtim.

http://www.lolking.net/summoner/euw/43517078 bakabilirsin.

Niye bu kadar erken girdin diye sorarsanız tr normal gamelerde kendimi geliştiremeyeceğimi düşündüm ve girdim.Silver 5 olayım normal gamelere devam
  • sil şu oyunu daha fazla sinirlerini yıpratma
  • Ne diyeyim kardeş. Gerçekten iyi bir oyuncuysan seni golda koysalar oradan yükselebilirsin. Ama ne kadar iyi olursan ol silver veya bronze'dan çıkamazsın. Burası tamamen şans işi. Daha demin rank oyunda 2 mid gittik. Yeni Lissandra aldım ve normal oyunda birçok kez oynayıp iyice öğrendikten sonra bir baktım lissandra ile 8 win ve 0 lose. Hemen rank koştum aldım, adam da başka mid aldı. ( ben 3 o 5. pick sırasında ) ben daha iyi oynuyorum falan dedi. Kimse benden daha iyi mid oynayamaz falan. İki mid gittik. Rakibime 2 defa öldü daha sonra küfür etti feedledim adama daha öldüremezsin gibilerinden. Ama 5-6 kez öldürdüm bu sefer adc'yi feedledi falan
  • allah kurtarsın kardeşim ne diyelim...
  • TR ye geçtiğimde bronze v de başladım şu an silver v deyim.

İsteyince oluyor. Sen kendi görevini yap yeter. Bazen takım iyi olmayabilir takma kafana. İyi biri varsa duo gir biriniz jungle biriniz support oynasın. Takımda kavga-gürültü %70 engelleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altobellix

Yaklaşık 1 ay sürdü Bronz 3'den Bronz 2 ye.

sen önce farm yapmayı öğren gardaşım
  • TR deyim nasil oldugunu bilmiyorum ama uzun aradan sonra oyunu açtigimda bronz 5teydim.
    Oynadım çıktım. Şuan gümüş 1 deyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endişeli_Panda *

quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bence oyununu da silme direk bilgisayarı bırak sen örgüye falan başla derim.

sonra da bu ablana bir kazak ör ^^

HeadShot

darısı başına. ^^ sende atarsın artık birilerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

quote:

Kennen alıp daha AP yi beceremezken ADC oynayan arkdaşım sen bi sus hele

• oraya kim girdiyse çıkamadı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

quote:

Kennen alıp daha AP yi beceremezken ADC oynayan arkdaşım sen bi sus hele

kennen becerememek? ilk kez almışım ilk 2 oyunu göz önüne alıyorsan sana 20. dakika 40 cs derim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.