BTK yıkılsın yerine cami yapılsın?
-
-
+1 hocam sonuna kadar katılıyorum. Yapılan araştırma sonuçlarını okurken onların utanması gerekirken ben utanıyorum. Yazık ki ne yazık.
-
Topu firmaya atmaktan başka bir işe yaramıyor.
-
Müşteri/Hazine garantili YİD AVM de yapabilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Universiteler icin YOK ne ise internet alemi icin de BTK o'dur.Ikisi de gereksiz kurumlardir.
-
BTK diye bir kurum yok varsa da süs niyetine konulmuş
-
Cidden cami daha hayırlı olur. En azında dua ile bir çaba eder insanlar tam boş beleş oldu bunlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle hocam mantıklı bir hareket. Bu kadar borçtan eziklikten sonra tek kurtuluşumuz gece gündüz dua etmek gibi görünüyor.
Durum çok vahim.
btk yöneticisi aynı anda türktelekomda çalışırsa olacağı bu
-
İkamet ettiğim evde 14-15 aydır internet altyapım yok, geldiğim günden beri de yapmadığım işlem kalmadı en sonunda bu harika kuruma mükemmel internet sağlayıcısı olan TürkTekekomu şikayet ettim ve sonuç hiçbir şey olmadı :)
Ay’ da üs kuracak diğer ülkeler, biz ise internete erişim sağlayamıyoruz yazık.
Btk başkanı Türk Telekomda yönetim kurulunada başkanlık yapıyor. Daha kurcalamaya gerek yok zaten.
BTK diye bir yer veya bir şey yok zaten, sadece diğer devletlerden geri kalmamak adına uydurulmuş bir devlet kurumu.
-
Kurumun başındakini akp yerleştirmiş seçimi kaybetmedikleri sürece malesef kurumun başındaki'de değişmez
-
Düzgün yönetilmeyen bir devlet kurumu daha, BTK denince aklıma gelen ancak imei leri sinyale kapatan
ülkenin %0,1 i nın kullanacagı "seneye" fırlatılacak uydu ıle 56Gb olacakmıs .D
-
quote:
Orijinalden alıntı: acura07ülkenin %0,1 i nın kullanacagı "seneye" fırlatılacak uydu ıle 56Gb olacakmıs .D
Merak ediyorum gerçekten söylediklerine kendisi inanıyor mu ?
-
HTS kayıtlarını kim verecek o zaman ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
10 mpbs internete 90 lira ödeyip 4 mpbs kullanmak, ayrılmak isteyincede bi kira parası cayma bedeli ödemek.
Bu firmaları btk denetlemesi lazim değilmi? Anca kaçak IMEI kapatırlar kayıt ücreti almak için.
HTS raporu alma amacını gerçekleştirmek isteyecek olan kullanıcı ya da resmi görevlilerin bağlı olunan operatör ile iletişime geçmesi gerekir.
Topu firmaya atmaktan başka bir işe yaramıyor. |
btk yöneticisi aynı anda türktelekomda çalışırsa olacağı bu |
Universiteler icin YOK ne ise internet alemi icin de BTK o'dur.Ikisi de gereksiz kurumlardir. |
Cidden cami daha hayırlı olur. En azında dua ile bir çaba eder insanlar tam boş beleş oldu bunlar
|
Benzer içerikler
- uzaynet ekşi
- cayma bedeli hesaplama
- gıbırnet yorum
- millenicom başvuru iptali
- gigapon nedir
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- vodafone ev interneti tarifeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X