Şimdi Ara

Bu A540 ın fiyatı düşmezmi yaaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ne zamandır bekliyorum makinenin fiyatı düşsün diye 530 un fiyatı düştü 540 yerinde sayıyo.530 ile 540 arasında fazla bi fark olmamasına karşın fiyat farkı 150 milyonliradan fazla.ama inat ettim bu makine 400 milyona düşmeden almıcam.

• Geçen hafta düştü ya. Bimekste bir günlüğüne 600'den 440 küsura düştü. Ben de o gün aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mllm

Geçen hafta düştü ya. Bimekste bir günlüğüne 600'den 440 küsura düştü. Ben de o gün aldım.

fiyatı 600 değil ki zaten 540'ın. indirim yapmışlar ama göründüğü kadar da değil
  • aynı özellikteki makineler 300 tl ye satılyo.tamam canon farkı var ama bu kadar da olmaz ki.200 tl fark var.yeni modeller çıkarttılar şimdi ıxus serisi.a530 stoklarını eritmek için fiyatlar düştü.a540 a ne zaman sıra gelcek bakalım.ama hala karalıyım 400 den fazla vermemmmmm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the ekonomist

aynı özellikteki makineler 300 tl ye satılyo.tamam canon farkı var ama bu kadar da olmaz ki.200 tl fark var.yeni modeller çıkarttılar şimdi ıxus serisi.a530 stoklarını eritmek için fiyatlar düştü.a540 a ne zaman sıra gelcek bakalım.ama hala karalıyım 400 den fazla vermemmmmm.

ben 3 ay once 430 ytlye aldım a540ı :) ha garantisi yok ama dahada bişey olmadı hatta cihaz havada parande attı yere düştü ama daşşş gibi maşşallah bişey olmadı kafasına demir kapı yedi hala onun izi var ama çekimlerinde vs. hiçbir sorun yok hatta dahada iyi çekmeye başladı dermişim :)
    şaka bir yana siz siz olun kılıf almadan kullanmayın arkadaşlar insan çok uzuluyo valla ilk kapı çarptığında evlat acısı gibi gelmişti bide urun garantisiz olduğunu düşününce çok kotu oluyo hoş satan yer bi firmanın garantisini verdi ama türkiyede erkayalar olması gerekliymiş. sonradan oğrendim onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domper -- 29 Kasım 2006; 4:40:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: the ekonomist

aynı özellikteki makineler 300 tl ye satılyo.tamam canon farkı var ama bu kadar da olmaz ki.200 tl fark var.yeni modeller çıkarttılar şimdi ıxus serisi.a530 stoklarını eritmek için fiyatlar düştü.a540 a ne zaman sıra gelcek bakalım.ama hala karalıyım 400 den fazla vermemmmmm.

almayın kardes almayın, haklısınız 530 kac lira 540 kac lira arada dediginiz gibi epey fark var, bu modellerin zamanı geciyor artık fiatlarının dusmesi lazım. dusmezse sony w30 al veya sony w50 bu modellerden cok pahalı degiller. w30 433 ytl bir sitede.
    beklersen muhakkak fiatlar duser bence. hurmetler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.