Şimdi Ara

Bu Astra H alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2005 model 140 binde 1.6 Enjoy Sport Paket sunrooflu HB Astra H için 27.750 TL uygun bir fiyat mıdır? Araca hiç LPG takılmamış ve motor kodu Z16XEP. Sanırım aracın EGR sisteminde sorun var bu çok sıkıntı çıkarır mı? Ben kilometre olayına takıldım bu kilometredeki araç ne gibi sorunlar çıkarabilir? Araca alternatif önerisi olan var mıdır?

• selam aynı benim aldığım gibi... km.

Kısaca okuyun şu linki http://forum.donanimhaber.com/m_101008125/f_//tm.htm#101104075 benim yaşadıklarım kimsenin yaşamayıpta sadece benim yaşadıklarım değil kronik sorunlar..
  • Merhaba hocam cevap icin teşekkürler. Galericinin bana kesin alıcı gözüyle bakıp indirim yapmaması nedeniyle vazgeçtim araçtan. Gittim Sahibinden 19 bine 2006 dizel Getz aldım. Iyi ki almamışım zaten kendimi çok zorlamış olacaktım. Aldığım aracın sahibi 6 yıldır aracı kullanıyordu. Bu benim icin tercih sebebi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emirolcay E kullanıcısına yanıt
    Hocam ,

Bende astra varken çoğukez aklımdan geçirip getz mi alsam demiştim..!! astranın telefon bozuk para içecek koyacak gözü yok !! Sorunları bitmek bilmiyor ! kabul getz Kaporta olarak Astra kadar sağlam değil, Yıllardır hyundai markasını kullanıyoruz en azından debriyaj dan sol ayagınız kas yapmaz, arabaya gazı verdinmi yapıştıra yapıştıra gider.. ! Astra anca getz'in arka tamponunu görebilir, motoru ve parçaları Astra gibi arıza yapmaz.

Kısacası daha mantıklı bir seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiel

Hocam ,

Bende astra varken çoğukez aklımdan geçirip getz mi alsam demiştim..!! astranın telefon bozuk para içecek koyacak gözü yok !! Sorunları bitmek bilmiyor ! kabul getz Kaporta olarak Astra kadar sağlam değil, Yıllardır hyundai markasını kullanıyoruz en azından debriyaj dan sol ayagınız kas yapmaz, arabaya gazı verdinmi yapıştıra yapıştıra gider.. ! Astra anca getz'in arka tamponunu görebilir, motoru ve parçaları Astra gibi arıza yapmaz.

Kısacası daha mantıklı bir seçim.

Ben de uzun yıllardır kullandığım 2006 getzi satıp 2011 astra aldım.Dedikleriniz astraya biraz ayıp olmuş bence.Bir kere her şeyden önce aralarında segment farkı var.Birisi B birisi C.Dolayısıyla ikisinin kıyaslanması zor.Allah var getzden de çok memnundum ama bagajsız ve küçük araba.Astradan "tek"üstünlüğü daha seri olması.Bunun dışında her açıdan astra çok çok üstün bir araçtır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.