Şimdi Ara

Bu bilgisayarı tavsiye eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir bilgisayar bakıyorum bütçem 1500 civarı diyordum ama o kadar güzel bilgisayarlar var ki insanın bütçeyi arttırdıkça arttırası geliyor :) Bir bilgisayar üzerinde yoğunlaştım ben pek anlamıyorum ne kadar götürür falan iyi kötü yanlarını bana söylerseniz sevinirim

Toshiba Satellite C55-A-1U5

İŞLEMCİ: Intel Core i5-4200M 2.50GHz., (Turbo Bost Teknolojisi İle Max 3.10 GHz.) 3 MB Akıllı Bellek
    İŞLEMCİ TÜRÜ: Intel Core i5
    RAM: 8 GB DDR3 1600 Mhz. (Max. 8 GB)
    SABİT DİSK: 750 GB 5400 Rpm SATA
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD Super Multi
    İŞLETİM SİSTEMİ: Windows 8
    EKRAN KARTI: Nvidia GeForce GT 710M 2 GB Paylaşımsız
    EKRAN BOYUTU: 15.6'' LED HD (1366x768)
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ: 1366 x 768
    SES ÇIKIŞI: Stereo

BATARYA SÜRESİ 4.5 Saat (Kullanım şartlarına bağlı maksimum süre)

RJ45-ETHERNET: 10/100
    WIRELESS LAN: 802.11b/g/n
    BLUETOOTH: Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllahımGoool -- 12 Ağustos 2014; 1:10:35 >

• o ekran karti oyun oynatmaz en az 740 olmali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • victor g301 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AllahımGoool A kullanıcısına yanıt

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413191-notebook

• Butçeyi en son kaca kadar çıkarabılırsın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: AllahımGoool

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar bakıyorum bütçem 1500 civarı diyordum ama o kadar güzel bilgisayarlar var ki insanın bütçeyi arttırdıkça arttırası geliyor :) Bir bilgisayar üzerinde yoğunlaştım ben pek anlamıyorum ne kadar götürür falan iyi kötü yanlarını bana söylerseniz sevinirim

Toshiba Satellite C55-A-1U5

İŞLEMCİ: Intel Core i5-4200M 2.50GHz., (Turbo Bost Teknolojisi İle Max 3.10 GHz.) 3 MB Akıllı Bellek
    İŞLEMCİ TÜRÜ: Intel Core i5
    RAM: 8 GB DDR3 1600 Mhz. (Max. 8 GB)
    SABİT DİSK: 750 GB 5400 Rpm SATA
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD Super Multi
    İŞLETİM SİSTEMİ: Windows 8
    EKRAN KARTI: Nvidia GeForce GT 710M 2 GB Paylaşımsız
    EKRAN BOYUTU: 15.6'' LED HD (1366x768)
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ: 1366 x 768
    SES ÇIKIŞI: Stereo

BATARYA SÜRESİ 4.5 Saat (Kullanım şartlarına bağlı maksimum süre)

RJ45-ETHERNET: 10/100
    WIRELESS LAN: 802.11b/g/n
    BLUETOOTH: Var

Hocam GT710M'le oyun oynaman mucize olur. Bütçeni biraz daha zorlayabilirsen MSI CX61 2OD-231XTR modelini tavsiye ederim. İ7 işlemci ve GTX740M ekran kartı var. Bu dizüstü ile en azından oyun oynayabilirsin:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-cx61-2od-231xtr-notebook-fiyati,109926.html

• Bu urun le Toshiba milleti kandiriyor yaptiklari çok ayip bu fiyata 740 bile kotu bide utanmadan 710 koymuşlar sakin bu ürünü alamayin tabi kaziklanmak istemiyorsaniz iyi forumalar

• ekran kartı çöp
  • Bilgisayar bana iyi gibi geldi. Sadece oyun için değerlendirdiğinizde mi kötü ?
    Mesela ben oyun oynamıyorum ama yüksek kaliteli filmler çok izliyorum. Ekran kartı da 2GB ve paylaşımsız. uygun değil mi?
    Aynı zamanda benim için ön planda olan İnternette gezinme hızı çünkü işim gereği en az 7-8 sayfa aynı anda açıktır bende ve sürekli bir şeyler indiririm yüklerim bilgisayara
  • Arkadaşlar tüm yorumlar için sağolun. Bende bir araştırdıktan sonra ekran kartının pek işe yaramaz olduğunu düşündüm açıkcası. Toshibalarında çoğunda 710 ekran kartı var o yüzden toshiayı düşünmüyorum. Lenovo hakkında güzel şeyler okuyorum muhtemelen işte lenovo tercih edeceğim araştırma halindeyim hala :)
  • Performans biraz düşük gibi. Bütçe biraz desteklenirse iyi birşey çıkabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.