Bildirim
Bu bilgisayarın tasarımı çok iyi | Gorilla Glass 6 ile geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
@fx57
Güzel bir ürün ama dediğiniz gibi çok yüksek ücretli. Kaliteli editörsün vesselam :) -
lenovo yoga 940 ezer geçer :)
-
Kameranın gömülü olma olayı artık standart olmalı. Malum cia, mossad, kgb, vs. üstüne bir ton hacker insan izlenmediğinden emin olamıyor. Zuckerberg bile kamerasını kapatıyorsa siz durumu düşünün.
-
Bari bir kac gorsel yukledeydin de cihazi gorseydik..
-
Ben şu fansız soğutma olayını bir türlü anlayamadım, bilen birisi anlatabilir mi?
-
1700-1800 euro mu dedi? Bu parayı veren birisi neden bu bilgisayarı tercih etsin? Bana pek mantıklı gelmedi.
-
Ekran mükemmel ama sadece ekran.
-
ssd ye rağmen aşırı yavaş.
-
Telefon ve tabletlerde nasıl fan yoksa bunda da yok. Normal bilgisayar işlemcileri 3.0GHz üstünde çalışır. Bu modelde 1.5GHz ve altında çalışıyor, böylece fazla ısınmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: denizbay1
Ben şu fansız soğutma olayını bir türlü anlayamadım, bilen birisi anlatabilir mi? -
E-Posta okumak için dizüstü mü alınır, ne gereksiz bir ürün derken 250€ olarak bekliyordum ki 1.700€ duydum ya iyice güldüm. Zengin insanda bakmaz bu ürüne. Ya cep telefonunu diye bir şey var olmadığı tablet var nerede yaşıyor bu Acer?
Batık ürün.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X