Şimdi Ara

BU BMW ALINIR MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-emsalsiz-2001-hartge-3-18i-touring-stationwagon-66617537/detay

Daha önce bmw kullanıcısı olmadım ama 3 serisinin stationları çok ilgimi çekiyor. İlandaki aracın km si ve otomatik vites oluşu bir sıkıntı yaratır mı? Şayet böyle bir aracı alırsam lpg düşünüyorum bu kasaya lpg bağlanıyor mu ?

• Araç recaro ve elkt ısıtma harici dolu gibi duruyor donanım olarak alınabilecek bir araç.

station wagon olması aracı kupon durumuna düşürüyor, sıcak satışı zor olan bir araç. bmw arabasında manuel şanzuman her zaman tercih sebebidir lakin kasa yapısına göre vites biçiminin önemini yitirdiğini söyleyebilirim. Son olarak arac lpg uyumludur.
  • Güzel makina, gerçekten kazası yoksa dşünme al derim. BMW steptronik otomatik şanzumanları süperdir. Hem kullanımı çok zevkli hem de sorunsuz. 11 yaşında araç için kilometresi de düşük sayılır.
  • bmw parçaları pahalı diye biliyorum masraf çıkarmaya başlarsa baş ağrıtır mı onu merak ediyorum fiyatı uygun duruyor çekincem altından bişi çıkabilecek olması...
  • o yaşta en temizinede denk gelsen bmw arabası nazlıdır bakım ister , parçaları pahalı sayılmaz alman mensei li.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    7 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    8 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.