Şimdi Ara

Bu çantaya benzeyen iPad çantası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amazon’da gezerken tam ihtiyacım olan çantayı buldum fakat Kargo ile birlikte fiyatı biraz pahalıya geliyor. Acaba bu çantaya benzer, lastikli ve bölmeli organizer gibi bir çanta öneriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Edit: iPad Air 4 için alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 23 Aralık 2021; 0:43:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bunu azcık daha kalın versiyonunda arıyorum, içine iPad Mini, parfüm, şarj aletini, sigara ve yaz aylarında güneş gözlüğü koyabileyim yeterli. Ama pek aradığım gibisini bulamadım. Ya gerçekten çok büyükler(sanki Macbook koymalık gibi), ya da tasarımları 50 yaş üstü amca çantalarına benziyor.

Mesela bunlar güzel gibi de yine de istediğimden büyük

Bu çantaya benzeyen iPad çantasıaliexpress.com
    203.52TRY 52% OFF|OZUKO çok fonksiyonlu Crossbody çanta erkekler için Anti theft omuz askılı postacı çantaları erkek su geçirmez kısa seyahat göğüs çantası omuz yeni| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/33046405009.html?spm=a2g0o.cart.0.0.4c5c3c00MjYZ9b&mp=1
  • Vatov kullanıcısına yanıt

İlk mesajdaki çanta isteğinizi karşılar gibi hocam, ben de bulamazsam onu alacağım

• Ben kullnıyorum oldukca iyi bunun 12.9 da var bende etiketi üzerinde ihtıyacı olan yazsın aldığım fıyata veririm

• İşte ona parfüm sığar mı emin olamadım. 1-2 Cm daha kalın olup bir de çıkartılabilir sportif bir omuz askısı olsa çok güzel bir çanta boyut olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

Ben kullnıyorum oldukca iyi bunun 12.9 da var bende etiketi üzerinde ihtıyacı olan yazsın aldığım fıyata veririm

Sipariş ettim hocam ben de bakalım gelsin yorumlarız artık, sizdeki Plus modeli mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nirmal olan yani plus aradaki fark neydi hatirlamiyorum ipad pro uyumlu olani secmistim

• catik kullanıcısına yanıt

Klavye de koyabiliyorsunuz Plus olana hocam. Plus>Pro>Lite olarak sıralanıyor. Bu arada ben ürünü aldım ve çok memnun kaldım, tam istediğim gibi her şeyimi alıyor ve boyutu çok ufak. Yalnız tutma yeri bi tık farklı olabilirmiş ve omuzdan asılabilirmiş. Benim gibi bir ayıysanız pek önemli olmaz sanırım omuzdan asma kısmı fakat yine de uzun süreli kullanımda tercih edilebilirdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.