Şimdi Ara

bu cihaz bu para edermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.https://www.hepsiburada.com/msi-gl63-8rc-204xtr-intel-core-i7-8750h-8gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000BFU2L

MSI GL63 8RC-204XTR Intel Core i7 8750H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 4gb 1050 var

bu cihazı az once spariş verdim indirimle 5,175tl 3 taksit aldım. edermi geri. hala kararımı sorguluyorum. bilemedim. olmazsa iade edecem.

• Eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    sağol:)
  • Eder çünkü işlemcisi passmark testlerine göre masaüstü i5-8400'den daha performanslı. Ekran kartı tüm oyunları orta seviyede sorunsuz oynatır. Soğutma sisteminde 7 adet ısı boru ve 2 adet fan var. Kasası ince, tasarımı şık. Arka aydınlatmalı Steelseries oyuncu klavyesi ile özellikle yazı yazmak çok keyifli. Kafadan 4-5 sene rahat götürür seni.
  • msı gl63 8rc
    alet geldi 10tl orijinal n11 den win 10 pro alıp kurdum birde içinde disk te driver otamatık güncelleme programı koymuşlar. mükemmel. işlemci mutiş hızlı. sıkıştırılmış buyuk rar program dosyalarını mutiş hızlı acıyor. soğutması muhteşem. oyundan çıkar çıkmaz. 45 derece altını gürüyor. 7 tane bakır boru. 4 tane hava üfleme çıkısı var. ikisi arkada 2 yanda. o yüzden hızlı soğuyor. tek sorunu 1050ti neden konmaz bu makineye. msi yaptığı adilik yüksek fiyatlı makine satmak ve aç gözlülük. kasa kaygan garip bir plastik. kapak arkası msı logosu işikli. panal tn renk kalibrosyonu iyi. hafif acılar kotu. birde siyahları iyi değil. parlaklık güzel. saçma olan 60hrz. dragon center efsana. masa ustunde cıt çıkmıyor yada gündelik işlemlerde. normal kullanımda 40 derece gpu 44derece cpu oluyor. ssd kingston sanırım 550-500yazma okuma var. ram 8gb yeterli. aşırı ince ve hafif. 2,2kg ses iyi özellikle csgo oynarken ayak sesleri net geliyor. ve baya yüksek ses çıkıyor. nerdeyse evdeki jbl sound bar kadar iyi.

yalnız işlemci efsane. 6cekirdek 12işlek var
    su an 4 oyun açtım.
    totalwar roma 2 emperror. hiç tınlamadı
    csgo 100-150fps 40 kişilik serverlar
    payday 2 60-110fps
    lol bilimyorum ama fan bile devreye girmiyor.

• diabl0 kullanıcısına yanıt
    İlginç havayı nereden alıyor? Lenovo yanlardan,Dell altan alıyor havayı.
  • Altan aliyor arka ve yandan ufluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.