Şimdi Ara

bu cümleyi tamamlayacak varmı duygusal biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye erken yatıyosun dediler ....... (cümleyi değiştirebilirsiniz ve ayrıca anlamlı olursa süper olur)

• Neden erken yatıyorsun dediler, bilmiyorlar ki sensiz karanlıktan korkar oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwaith

Niye erken yatıyosun dediler ....... (cümleyi değiştirebilirsiniz ve ayrıca anlamlı olursa süper olur)

Niye erken yatıyorsun diyorlar, senle sadece rüyalarda buluşuyoruz, bunu bilmiyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

quote:

Niye erken yatıyosun dediler ....... (cümleyi değiştirebilirsiniz ve ayrıca anlamlı olursa süper olur)

Niye erken yatıyorsun diyorlar, senle sadece rüyalarda buluşuyoruz, bunu bilmiyorlar..

Hiç fena değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |DL|

quote:

quote:

Hiç fena değil.

Alıntıları Göster
    vouv evet bu güzeldi

• quote:

Niye erken yatiyorsun dediler uykum gelmisti,bunu bilmiyorlardi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabataserkek -- 18 Haziran 2012; 22:13:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabataserkek

quote:

....
    ama erken kalkanı sevmediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu senin işine yarar

• quote:

quote:

Haha buna güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: SansiSalvo

quote:

quote:

Haha buna güldüm

Alıntıları Göster
    niye erken yatıyorsun dediler bilmiyorlardıki seninle buluşacaktım...

• Niye erken yatiyorsun dediler, bilmiyorlar hoca sınıfta unutmuyor.

• Oha bu konu daha duruyor mu
  • quote:

Oha bu konu daha duruyor mu
    Niye erken yatiyorsun dediler, hayat çağıldayan bir şelale gibi akıyor oysa...

"Niye erken yatiyorsun dediler, tavuk gibi bu saatte yatılır mı?" dayanamadım:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyridder

Niye erken yatiyorsun dediler, hayat çağıldayan bir şelale gibi akıyor oysa...

"Niye erken yatiyorsun dediler, tavuk gibi bu saatte yatılır mı?" dayanamadım:))

Alıntıları Göster
    Niye erken yatiyorsun dediler nerem doğru ki dedim......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruaphx

Niye erken yatiyorsun dediler nerem doğru ki dedim......

Alıntıları Göster
    "Niye erken yatıyorsun dediler? Oysa kimse bilmiyordu sabah ezanında kalkıp işe gittiğimi..."
  • Niye erken yatıyorsun dediler. Ben ise sadece güldüm; onlar, bu gülüşümün sebebini asla anlamayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

Niye erken yatıyorsun dediler. Ben ise sadece güldüm; onlar, bu gülüşümün sebebini asla anlamayacaklar.
    Niye erken yatıyorsun diye sordular,haklılardı bunu sormakta çünkü bilmiyorlardı nekadar vapur sayıldı bu kordonda,nekadar yüründü o arnavut kaldırımlarda.Hem halbuki ben uyumak için değilde uyanmak için yatıyordum, yarın gelicek sonra ertesi gün,sonra "o gün" gelicekti.Hergün doğuşu yeni bir hayattı,arıyordum işte onu liman-liman,sokak-sokak yılmadan ve pes etmeden.Zor işti bu,size ve ona iyigeceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 1 Aralık 2012; 0:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Niye erken yatıyorsun diye sordular,haklılardı bunu sormakta çünkü bilmiyorlardı nekadar vapur sayıldı bu kordonda,nekadar yüründü o arnavut kaldırımlarda.Hem halbuki ben uyumak için değilde uyanmak için yatıyordum, yarın gelicek sonra ertesi gün,sonra "o gün" gelicekti.Hergün doğuşu yeni bir hayattı,arıyordum işte onu liman-liman,sokak-sokak yılmadan ve pes etmeden.Zor işti bu,size ve ona iyigeceler.

Alıntıları Göster
    ''Niye erken yatıyorsun dediler, Dolaşır cennet bahçende usulca kediler''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 'Death' -- 3 Aralık 2012; 1:39:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Death'

''Niye erken yatıyorsun dediler, Dolaşır cennet bahçende usulca kediler''

Alıntıları Göster
    Millet romantik romantik şeyler yazıyor. Bende tık yok !

Herkes ROmantik ben ORmantik galiba !

• quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

Millet romantik romantik şeyler yazıyor. Bende tık yok !

Herkes ROmantik ben ORmantik galiba !

Alıntıları Göster
    Keşke sonuna ne tarz bişey gelceğini belirtseydi ona göre tamamlardık.. (Duygusal,Nefret,Gizeml vs )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.