eger oyunda kasacak tanıdık arkın yoksa 1 yılda 50 gene yapaman belkı ama arkın varsa 1 haftada 62 olan arklar var oyunda çok tanıdıgın olması lasım kasmak yonden senı seven bırısı
quote:
Orjinalden alıntı: clansed1
eger oyunda kasacak tanıdık arkın yoksa 1 yılda 50 gene yapaman belkı ama arkın varsa 1 haftada 62 olan arklar var oyunda çok tanıdıgın olması lasım kasmak yonden senı seven bırısı
KESINLIKLE KATILIYORUM HUSO
2 senede çok az lwl ve item olarak:(
1 sende çok daha ii çarlar yaptm kısıtlı imkanlarımla(Gb desteksiz)
Güzelmişş
Igotome thecan but the
hüsooo kasan nasıl kasıyor :D Bizim klanın mageleri hep intçi oldu bu patchte ne ayak yaff.Başkanınızada biraz para verinde item yapsın kendine
quote:
Fazla sallama hüso ya 1 haftada 60 oldum ne 62 si. 3 günlük pre. bitmeden 55im vardı
quote:
Orjinalden alıntı: StormArmy26
quote:
Fazla sallama hüso ya 1 haftada 60 oldum ne 62 si. 3 günlük pre. bitmeden 55im vardı
ersin sen manyak kastın helal olsun..ya bızım oss falan var herzman gırıp kasamıyorum..Hayat meselesi napalım
quote:
Orjinalden alıntı: MERCIFUL
idare eder +8crimson set düzsen daha sağlam olurdun
Parasını sen vericen dimi
Güzel char !!
+8 CRIMSON BULSAM ZATEN ALICAMDA SATAN YOK AYRICA GOGUSKUGU MU DEGISTIRMEM DEFASN BAKIMINDAN
Kardes slm bende x de oynuyorum 66 lwl mageyım.güzel char.Ben senı çoktan beri tanıyorum bılmem sen benı tanıyormusn Ama ben bayadır gırmıyorum.Nıckım awetuareq
GüzeL çar.
charın güzel de artık czde ki çoğu int ci mage böleolsu +7 complete set +7 elixir
quote:
Orjinalden alıntı: bilgoshan
yemen26 2 senedir oynuyosun ve anca 63 lvl yapabildin ben bu oyunu oynayalı 1 sene bile olmadı 50 lvl ım
lan ben 1 haftada 50 oluyorum koxp felan deil nasıl kuruldunu bile bilmiom 2 senede 70 olmustum ben ce
millet 2 senede 75 olur hatta 80 bile olur yani çok boş zaman harcamıssın..
la ersin sen 1 haftada 55 oldunda seni kim kastı acaba
zaten bu oyunu oynamak bosa zaman harcamak demek
2 SENEDİR SADECE BUMU BE ADAMIM SEN NE YAPTIN 2 SENE BİRAZ LWL KASSAYDIN YA YALNIŞ ANLAMA SOLUCAN MI KESTİN
Bence char guzel sen ust tarfları okursan adam yazmıs gerekcelerını arastırma yapmadan yorum yapmayın
Biraz daha lwl kas harika bi char olur zaten magelerde exp kasma sorunu yok