Şimdi Ara

BU DA BENIM EZIK MAGE 'yemen' Xıgenon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eger oyunda kasacak tanıdık arkın yoksa 1 yılda 50 gene yapaman belkı ama arkın varsa 1 haftada 62 olan arklar var oyunda çok tanıdıgın olması lasım kasmak yonden senı seven bırısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: clansed1

eger oyunda kasacak tanıdık arkın yoksa 1 yılda 50 gene yapaman belkı ama arkın varsa 1 haftada 62 olan arklar var oyunda çok tanıdıgın olması lasım kasmak yonden senı seven bırısı

KESINLIKLE KATILIYORUM HUSO
  • 2 senede çok az lwl ve item olarak:(

1 sende çok daha ii çarlar yaptm kısıtlı imkanlarımla(Gb desteksiz)
  • Güzelmişş

Igotome thecan but the
  • hüsooo kasan nasıl kasıyor :D Bizim klanın mageleri hep intçi oldu bu patchte ne ayak yaff.Başkanınızada biraz para verinde item yapsın kendine
  • quote:

eger oyunda kasacak tanıdık arkın yoksa 1 yılda 50 gene yapaman belkı ama arkın varsa 1 haftada 62 olan arklar var oyunda çok tanıdıgın olması lasım kasmak yonden senı seven bırısı

Fazla sallama hüso ya 1 haftada 60 oldum ne 62 si. 3 günlük pre. bitmeden 55im vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: StormArmy26

quote:

Fazla sallama hüso ya 1 haftada 60 oldum ne 62 si. 3 günlük pre. bitmeden 55im vardı

ersin sen manyak kastın helal olsun..ya bızım oss falan var herzman gırıp kasamıyorum..Hayat meselesi napalım

• quote:

Orjinalden alıntı: MERCIFUL

idare eder +8crimson set düzsen daha sağlam olurdun

Parasını sen vericen dimi

Güzel char !!
  • +8 CRIMSON BULSAM ZATEN ALICAMDA SATAN YOK AYRICA GOGUSKUGU MU DEGISTIRMEM DEFASN BAKIMINDAN
  • Kardes slm bende x de oynuyorum 66 lwl mageyım.güzel char.Ben senı çoktan beri tanıyorum bılmem sen benı tanıyormusn Ama ben bayadır gırmıyorum.Nıckım awetuareq
  • GüzeL çar.
  • charın güzel de artık czde ki çoğu int ci mage böleolsu +7 complete set +7 elixir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgoshan

yemen26 2 senedir oynuyosun ve anca 63 lvl yapabildin ben bu oyunu oynayalı 1 sene bile olmadı 50 lvl ım

lan ben 1 haftada 50 oluyorum koxp felan deil nasıl kuruldunu bile bilmiom
    2 senede 70 olmustum ben ce
  • millet 2 senede 75 olur hatta 80 bile olur yani çok boş zaman harcamıssın..
  • la ersin sen 1 haftada 55 oldunda seni kim kastı acaba
  • zaten bu oyunu oynamak bosa zaman harcamak demek
  • 2 SENEDİR SADECE BUMU BE ADAMIM SEN NE YAPTIN 2 SENE BİRAZ LWL KASSAYDIN YA
    YALNIŞ ANLAMA SOLUCAN MI KESTİN

• Bence char guzel sen ust tarfları okursan adam yazmıs gerekcelerını arastırma yapmadan yorum yapmayın
  • Biraz daha lwl kas harika bi char olur zaten magelerde exp kasma sorunu yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.