Şimdi Ara

Bu da benin ayakkabı kutusundan pc :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski bir pc vardı elinde bende tvye bağlamak için böyle bir toplu hala getirdim sadece film için kullanılacak :D ısınır felan alev alır diye korkuyorum sizce bi sorun yaratır mı film izlerken ? :D gayet iyi çalışıyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan52400 -- 30 Kasım 2013; 23:14:02 >

• Dikkat et yanmasın
  • Bişicikler olmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bilgisayar bileşenlerinin ulaştığı sıcaklık "yanıyorum" dese 100 dereceyi geçmez. Bu da kağıt tutuşturmak için gereken sıcaklığa yakın bile değil. Ancak kolay alev alabilen yanıcı-uçucu malzemeler kıvılcım görürse parlayabilir. Kutuya tutkal, tiner, boya, vs. sürülmüş olmasa iyi olur. Bilgisayar normalde kıvılcım da çıkartmaz ama en ekstrem durumları düşünürsek belki mini mini bir pıtlama... Yok yok mümkün değil. Güvenle kullan kardeşim, ileride işini büyütür şu plastik ayakkabı kutularına geçersin
     Bu da benin ayakkabı kutusundan pc :D Bu da benin ayakkabı kutusundan pc :D

• güzel
  • aslında masanın altına monte edecektım ama olmadı :D
  • süper olmuş
  • Anakartın altına 4 ayaklı bir şey koyup yükseltmelisin (demir olmasın tahta olsun). Hdd için fan eklersen iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel.
  • film izlerken o kadar sorun cıkaracağını sanmam hddnın gerek yok bnce :D
  • Slim, HTPC veya Mini ITX Kasa kullanırsanız daha sağlıklı olur.
  • centilmen53 C kullanıcısına yanıt
    amacım kasasız bişiler yapmam zaten kasada imzamdaki pc var :D ama yinede teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan52400

amacım kasasız bişiler yapmam zaten kasada imzamdaki pc var :D ama yinede teşekkürler :D

Amacı bu olmasa bile, ısı açığa çıkaran elektrikli cihazların muhafaza materyalleri belirlidir. Kasasız bir şeyler yapmak isterken, can güvenliğinizi tehlikeye atmayın.
  • süper fikir bende aynını yapacam :D eve geleni düşünsene ne der ayakkabı kutusuna :D güzel fikir dostm
  • centilmen53 C kullanıcısına yanıt
    hocam kasa sığmıyo tv arkasına eski büyük ksadan söktum bunu zaten can güvenliğine gelince ben basındayken calısacak zaten ısıları 2 3 calıstırıp film alan acip kontrol ettim en fazla işlemci 40 oldu film bittikten sonra kapataacam zaten ama düşündüğünüz için çok teşekkürler yine :D :D
  • Fikir harika. Benimde çok hoşuma gidyor bööle şeylr. Tebrikler!:..
  • szgn-0406 S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler gerçekten güzel oldu tv ye bağlı duruyo internette var canım sıkıldığı zaman açıyorum filmi felan güzel oluyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan52400

Eski bir pc vardı elinde bende tvye bağlamak için böyle bir toplu hala getirdim sadece film için kullanılacak :D ısınır felan alev alır diye korkuyorum sizce bi sorun yaratır mı film izlerken ? :D gayet iyi çalışıyo :D

Başlamış sonuç almışsın ,önemli olan sen kabul ettikten sonra olay tamamdır.

• Görüntü estetik değil ama işini görüyorsa sıkıntı yok
  • işimi fazlasıyla görüyor :D
  • Fazla ısındırma bilgisayarı yoksa yanar kutuyla birlikte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.