Şimdi Ara

Bu dogalgaz faturasi ne boyle (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 254 lira elektrikli faturası geldi sadece ayaklı ısıtıcı çalışıyor. geçen yıl aynı kullanımda hatta 2 ısıtıcı ile 89 lira gelmişti. faturada nereye kaç lira gittiğini de gizlediler. kaçak asalak kürt payı, kürt doğurma vergisi suriyeli mülteciler,trt katkı,akp şirketleri diye kol kol bize geçiriyorlar. ama toplum salak aptal gerizekalı samanı yedir biraz okşa sesi çıkmaz...
  • Her şey yalıtımda, yapının kalitesinde bitiyor.
    3+1 120 m2 evin 25 günlük tüketimi 80-90 m2 arasında şuan.

ev alır kiralarken fiyatına manzarasına bakıldığı kadar kalitesine, cephesine, yalıtımın uygunluğuna dikkat etmek gerekli.
  • Putin istifa!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 cephesi cadde altı asma katlı tükan 100metre yalıtımlı daire
    oda termostatı 20 dereceye ayarlı ara vermeden yakıye
    27/12/2019 - 27/01/2020 faturası 400₺

• Orta katta oturuyoruz. Üst katta bebek var ve ful açıyorlar sanırım.

Alt katta ise 4 kişilik bir aile var. 2 genç kızları var. Geçen anneleri anneme demiş ki kızlar evde kısa kollu ile geziyor :) bu ayda 550 lira fatura gelmiş onlara.

Benim kombi 38 derecede sürekli açık. Hiç kapatmıyorum ve kısmıyorum. Ev oldukça sıcak oluyor.

116 m3 tüketmişiz.

Gelen fatura 205 lira + 35 lira falan KDV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 7 Şubat 2020; 22:6:37 >
  • Tam ısınacam diyen 2+1 en az 7/ 24 yakıp 1200 lira, Konmbi 52-54, Termostat 24, stopsuz çalışma
    Orta şekerli ısınan 7/ 24 yakıp 900 lira, Kombi 44-46-48, Termostat 23-24 stopsuz çalışma
    Bunun altı yakan ısınıyorum zannediyordur veya kendini kandırıyordur!

Geçen ay, tam ay 880 TL, Bu ay adamlar utanmış, 3 haftalık yazmış, 680 Lira.
    İsınıyormuyuz, evet idare ediyor ama kazak var, öyle battaniye falan yok., el ayakta üşüme yok!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A401672FA

battaniye hala serbest.
    2002'den önce doğalgaz sadece seçkim kesimin kullanabildiği bir şeydi. o sobada kestane hikayeleri bütün evlerde soba olmasından geliyor. her fırsatta eleştirdiğiniz akp sayesinde rahata kavuştunuz doğalgazla, şimdi de faturalardan şikayetçisiniz.

Alıntıları Göster
    senin gözlerini oyarım

• Doğalgaz pahalı, eyvallah ama konu tamamen propaganda amaçlı.

Biz sabah akşam en az 5 petek açıyoruz. Bazen 6-7 oluyor. Ylıtım yok. Evde kazak değil tişört giyiyorum. 585 tl geldi. Ha, az mı hayır değil ama günün yarısı kapalı, en düşük ayarda 550 de saçma olmuş.
  • 140 M2 dubleks yeni bina

22 derecede hep 477 lira geldi.

• ctesi olduğu için en yakın igdaş ödeme merkezine bu karda 19 km yürüyerek gittim
    worldcard a vade farksız 3 taksitle ödedim

• selamivural kullanıcısına yanıt
    En iyisi merkezi sistem kömürlü kalorifer. Peteklerin bazılarını kapatıyorum, gece sıcaktan uyuyamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nazım55

En iyisi merkezi sistem kömürlü kalorifer. Peteklerin bazılarını kapatıyorum, gece sıcaktan uyuyamıyorum.
    Merkezi sistem ve kömür varken daire başı 3 ton kömür alırdık, bütün kışı tişörtle geçirirdik. Şimdi ayda 900 lira doğalgaz ödüyoruz ama kazak ve çorapsız yatamıyoruz! Tam ısınacam dersen 1200+ yakmak lazım o da bu devirde 2 oda eve çok ve lüzumsuz. Geçen sene aynı evde 600 civarı yakıyorduk ve kombiyi 52 derecede yakabiliyor ve daha iyi ısınıyorduk. Bu sene en fazla 48 derecede yakıyoruz ve 880 lira ödedik.

• PUANLAMA YAPALİM BUNLARDAN KACİNİ YAPİYORSUN ?(zammi biz yapmiyoz)

- Zam.(puanlamaya dahil degil.)

+ Yalıtım
    + Evde yokken dahi minimumda açık olacak
    + Ara katta olacan. Komşular sağolsun üst alt sag sol hayirli komsun olup yakacak kombisini
    + 20-21 derece ayarda bebek yoksa daha da inebilir.
    + Düzgün giyincen. Evde sort tisort dolascam demicen.
    + Petekler cok kucuk olmayacak.
    + Termostat.
    + Ev gunes alacak guney cepheli olmali.

Bunlar saglanirsa minimum civarda gelir Ben dereceyi yuksek tutmak disinda digerlerine sahibim diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 9 Şubat 2020; 1:12:58 >

• Biz de 45 te yakıyoruz 700 gelmiş

• suriyelilere,5 bin tl maaşlı bekçiler, vakıflar, işte yandaş akrabalar para araklıyanların atm memurlarının parasını vadandaşa kitlemişler bi ara trafik cezası avına çıkmışlardı o tutmadı birde bu gss var onuda çogu kimse ödemeyince vergilere gözünü diktiler nasıl yaparız düşünürken faturalar akıllarına geldi şimdi her eve bir güzel kitliyorlar ,100 tl gelen elektrik fatırası bu ay 200 tl oldu hadi 150 olsun 50 tl güzel para....

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

ctesi olduğu için en yakın igdaş ödeme merkezine bu karda 19 km yürüyerek gittim
    worldcard a vade farksız 3 taksitle ödedim
    1.9 km olmasın o, 19 km yürünür mü yahu? 3-4 saat yapar tek yön, ciddi misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sabah 8 de kapatıyorum akşam 8 de açıyorum.. cumartesi pazar tam gün yanıyor 40 derecede tutuyorum evde hanımla iki kişiyiz... Elimi zaten soğuk su ile yıkıyorum hafta da 2 gün duş gelen fatura 280 lira...

• bu ay gelecek.d.gaz faturası bizi tam yakacak.malum soguklar devam ediyor..
  • Fırtına öncesi sessizlik bu Emin olun daha beter olacağız

• 2019
    Bu dogalgaz faturasi ne boyle 2020 Bu dogalgaz faturasi ne boyle

6.5 metre petek 1adet havlupan. 100 m³ ev . Üst kat saç çatı. Alt kat yanmıyor onun altıda dükkan. Dış cephe kaplama mevcut. Doğu batı güney cephesi açık. Kuzey cephe başka bina ile bitişik.

Yer Tekirdağ Çerkezköy. Ariston hermetik kombi. Ot mevcut. Geçen sene ev 20 derece idi bu sene 21 derece olarak ayarlı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.