Merhaba arkadaşlar bir bilgisayar toplamak istiyorum aşağıdaki konfigürasyonla ilgili sizin de düşüncelerenizden yararlanabilirmiyim.Şimdiden teşekürler ..Bierde bu yeni işlemci ve anakartların özelliğini pek bilmediğim için en çok yardımınızı istiyorum ,bunların hepsi bilgisayar firmasının önerdiği liste. Sizce seçmiş olduğumuz bu işlemci ve anakart iyi bir seçimmi ? Bu arada ekran kartı hakkındada yorum yazarsanız sevinirim .teşekürler... güzel insanlar
Yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar. Yorumlarınız esirgemezseniz bu cahil arkadaşınızı mutlu edersiniz :)) Bu arada bu konfigürasyona uygun bi kasa tavsiyesinde bulunursanız ayrıca mutlu edersiniz. Yalnız fiyatı 30-40dolar civarında olsun. Neyse lafı fazla uzatmayayım. O güzel yorumlarınzı bekliyorum...
bu özelliklere çok yakın bir pc arkadaşım yeni aldı. Gayet memnun. Çok seri çalışıyor. Kıskanıyorum valla. Ama onun ekran karatı x600 seninki daha da bir güzel olur.Kasa Asus ta 210 iyidir diyorum fiyatı 50 dolar
hersey guzel hd en az 250 olsun bak yetmeyecek sonra sana
E.kartının yerine başka F/P yönünden alternatif düşün bence.Aldığın sisteme yakışsın biraz.
hepsi sıkı dostum tavsiye ederim güle güle kullan
ekran kartını ati olarak kullanarak devam etmek istemiyorsan sli yerine nf4 ultra olarak değişebilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme