Arkadaşlar eski account um locked oldu blizzard yüzünden. Ve account benim değil yani takaslamıştım adam da ortadan kayboldu. Ben de bıraktım 2 ay kadar oldu bu nereye kadar böyle gidicek yani blizzard bir daha asla açmayacak mı account u bi çözüm yolu yok mu sonuçta account a uzun bir süre girilmediği için bence geri verilebilir çünkü hiç oynanmamasındansa oynanması daha iyi değil mi başına gelen var mı?
Mantığın çok yalnış zaten locked olan bir account'u neden geri açsın ki? Birde senin üstüne değil sanırım.Takasladığın adam'ı bulmadığın takdirde hiçbir şekilde geri alamazsın
Mantığın çok yalnış zaten locked olan bir account'u neden geri açMAsın ki ? Hangi konudan kiltlendiğiniı bilmiyorum ama mail adresin elindeyse büyük ihtimalle birşeyler yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
Mantığın çok yalnış zaten locked olan bir account'u neden geri açsın ki? Birde senin üstüne değil sanırım.Takasladığın adam'ı bulmadığın takdirde hiçbir şekilde geri alamazsın
Neden açmasın diyorum ben de. Hacklendi diyelim o acc blizz açmayacak hackleyen adam oynasa blizz in işine gelir ki sahibi hemen geri alırdı yani eğer hacklendiyse niye yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Seppuku.
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
Neden açmasın diyorum ben de. Hacklendi diyelim o acc blizz açmayacak hackleyen adam oynasa blizz in işine gelir ki sahibi hemen geri alırdı yani eğer hacklendiyse niye yani.
Yaş kaçtı? Mantığa gel yarabbi
Adam bellki çalıntı accountla oynuyor takas yapmamış.Burada bizi yiyor takas yaptım diye.
Söylediğim gibi önce arkadaşın biraz açıklaması lazım banlanma sebebini.Yada acc yi üstüne geçirdiğinde kişisel bilgilerini üstüne alip yada mailini değiştirdimi? Bunlari yapip acc yi üstüne olduğunu kanitlayabilirsen en kötü ban sebebinde bile nufus cuzdanı örneğinle postalayabiliyordun.(ama bu konu hakkında bilgim yok çok fazla)
quote:
Orijinalden alıntı: ali_emre
Adam bellki çalıntı accountla oynuyor takas yapmamış.Burada bizi yiyor takas yaptım diye.
Ortada oynanabilecek acc yok zaten locked durumda şuan.
quote:
Orijinalden alıntı: mogosan
Söylediğim gibi önce arkadaşın biraz açıklaması lazım banlanma sebebini.Yada acc yi üstüne geçirdiğinde kişisel bilgilerini üstüne alip yada mailini değiştirdimi? Bunlari yapip acc yi üstüne olduğunu kanitlayabilirsen en kötü ban sebebinde bile nufus cuzdanı örneğinle postalayabiliyordun.(ama bu konu hakkında bilgim yok çok fazla)
İsim soyisim değişmiyor. Geri alabilmenin tek şartı dediğin gibi accountun üzerine kayıtlı olduğunu kanıtlamak.Bunu da nüfus kağıdı,ehliyet,okul kimlik kartı ile yapabiliyorsun. Ben gizli sorumu unutmuştum hemen yolladım.Bana tüm bilgilerimi geri verdi.
Yeri gelmişken sorayım beyler ben de Öss yüzünden accountumu Ağustosun başında durdumuştum. içinde 85 lvl 2 tane Hunter ım vardı. Acaba bu yaz tekrar açmak istesem aynı karakterimle devam edebilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
Acaba bu yaz tekrar açmak istesem aynı karakterimle devam edebilir miyim?
evet.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme