overclock sever misin guc kaynagin nedir cok uzun sure oyun oynar misin neler oynarsin bunlara gore degisir cevap ama bence o kartlardan en guzeli 7970 Lightning.ikinci dersen 280x zaten ikisi ayni cipseti kullaniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Wilson Fisk
overclock sever misin guc kaynagin nedir cok uzun sure oyun oynar misin neler oynarsin bunlara gore degisir cevap ama bence o kartlardan en guzeli 7970 Lightning.ikinci dersen 280x zaten ikisi ayni cipseti kullaniyor.
Oyun oynamam kardeş overclock daha önce yapmadım risk varsa yada ısı artışı olursa yapmam.Edit programı kullanırken donmalar oluyor ekran karı değişirsem donmaların geçeceğini düşünüyorum.
edit programi derken ne kastediyorsun bilmiyorum ama islemciden olmadigini nereden biliyorsun?dedigin program islemciyi mi kullaniyor ekran kartini mi ne ki bu programin ismi?ekran kartin da cok kotu degil aslinda hani degistirirsin karti devam eder sorun bosuna para harcamis olursun o yuzden su olayi program ismi cismi tam bi anlat.
dvtzknD
kullanıcısına yanıt
bence o sistem yeni bir kart almayın işlemci sıkıntı çıkartır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme