Şimdi Ara

bu fiora çok az vuruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet byler ya bu fiora hem çok az vuuyor hem de biraz zırh kasınca hasarı da hiç olmuyor neredeyse . 3200 canlı nasusum ulti açtığımda etrafımda dönmesi inanmazsınız belki ama tam tamına 4 saniye sürdü ki dönmedi aslında etrafımda 3 tane ulti izi dururken heal alanı çıktı bende anlamadım . ama sadece ve sadece 2192 gerçek hasar verebilmişti ultisi ile. ki zaten etrafımızda dönmesi bu kadar uzun sürerken bence hasarı çok az. ultisi 3 vuruşa indirilmeli ve her bir yük hedefin azami canının %33'ünü gerçek hasar vermeli . vurmuyor bu hali ile fiora . çöp olmuş karakter. gj rito

The bomb has been planted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 18 Eylül 2015; 17:12:51 >

• Mesajynyz flood korumasy tarafyndan engellenmi?tir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.S.I. -- 18 Eylül 2015; 17:06:48 >
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • <Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir>
  • oxi army
  • beyler bütün mesajlar flood koruması diyo ne yazıyonuz yauv ?
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Fiora su anda gayet iyi eski Fiora direkvtek atiyode ve bebe herosuydu simdiki Fiora yi sadece oynayan yuksek hasar verebiliyo yeni fiora daha iyi Konu Kilit

• Floodunuz mesaj tarafından önlenmiştir tarafından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp olmuş bence yada ben oynayamıyorum

Evet ironi olduğunu anladım

• Floodunuz mesaj koruması tarafından engellenmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: gskkaan

Fiora su anda gayet iyi eski Fiora direkvtek atiyode ve bebe herosuydu simdiki Fiora yi sadece oynayan yuksek hasar verebiliyo yeni fiora daha iyi Konu Kilit

ben kötü demedim ama o kadar zor bil yenetek setine ve o kadar zor bir ultiye ( adamın etrafında filan dönücen de bari vurdukça hareket hızı alsak bir de bi yeteneğimiz yavaşlatsa keşke ) bu hasar çok az yani . 3000 canlı bi rakibe o ulti ile en az 2900 gerçek hasar vermeli bence. yani adamın etrafında dönmemiz gerekiyor sonuçta 2192 çok az bi hasar 3000 canlı bi nasusa hem de sadece donmuş balyoz ve randuin almışken
  • Hydra can biçen karabalta çıkıyorum aa yaptığın sürecweölmüyorsun utanmasam botrk ta çıkacam

Bunları yazmamın tek sebebi yukardaki vasıfsız yorumların üzerine bir tanesi forumun ne demek olduğunu göstersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.